Archive for Ekim 2014

Nurdish Güncükü

By : Nurdish


Ben geldim! Hayırlı Cuma'lar gençler. İteklemeyin yav! Tamam alın bölümlerinizi, çekileyim ben aradan! :D 
Açıkçası bugün sizlere neler yazsam bilemedim. Yalnızca bölümleri versem yetmez mi? :P Neyse gene havadan sudan konuşalım biraz. :)

Hemmen kısa bir özet geçeyim size. Bayram tatilinde bildiğiniz üzere Rize'deydim. Hem bayramı orada geçirmiş oldum, hem de dayı oğlunu evermiş oldum. Büyümüş de  evlenmiş... Yerim ben onları. :D Kınamız da, düğünümüz de çok güzeldi. Gittik geldik işte. Aradan da 2 hafta geçti üstüne üstlük... Nasıl hızlı geçiyor ya?! Mangada da biraz arayı açmış olabilirim. Ama sonuçta toplu Yamada'nın hakkını bu şekilde veriyoruz işte. :D Her şey istediğimiz gibi olamaz, değil mi? Yamada'yı bekleyiverin azıcık. :)

Editörlerim ve çevirmenlerim çalışmaya devam ediyor. Hatta resmen peşime düştü 2 cadı (baş harfleri eva ve saparrow) Yok neymiş, Saparrow yanında yedek Yamada çevirisi olmadan motive olamıyormuşmuşmuş... Be nankör! Elinde koca 2 Sunako var! xD Ama o mu yakındı? Ona ceza. Yeni bir projeye başlamaya karar verdim. Tabii onun onayını almadan başlama kararını veremezdim. Çerezlik bir webtoon niyetiyle başlıyoruz aslında. Daha bir kaç bölüm yayınlanmış. Hep yapmak istediğim bir şey vardı çevirilerde. İşte onu bu Manhwa'da yapacağım! Ne mi yapacağım? İlk bölümü gördüğünüzde anlarsınız canım. ;) Muhtemelen oklar üzerime çevrilecek ve "Manyak mısın kızım?! Hiç hoş olmaz böyle." gibisinden yorumlarla karşılaşacağım. Her şeyi göze alıyorum ve bunda kararlıyım. Niyetimi Neo'ya dediğimde de aynen böyle tepki verdi. Göze aldım dedim, ne halin varsa gör dedi. xD Ne zaman mı anons edilecek? Projeyi ilk bölümle birlikte anons edeceğiz. İngilizcesi, dediğim üzere bir kaç bölüm yayınlanmış. Güzel güzel güncelden ilerleriz artık bu projede. :) Hep öyle başlar zaten ama nedense günceli bir bulamam. xD 

Ay kuzenim bana geçen gün bir video izletti. Sizinle paylaşmak istiyorum. Öldüm gülmekten. xD Havaya fırlatılan bir alet var, çocuk korkudan ölüyor olmasına rağmen buna biniyor ve başta resmen diline vuruyor. Ama birden bakıyorsun ki oğlan gitmiş, eller sağa sola uçuyor. Sonra ayılınca ağzıncan çıkan cümle: "Ne oldu?" Bayıldığının farkında bile değil! :D Sonra tekrar bir gidiyor. Karaya indikten sonra "Tekrar binelim!" diye haykırıyor. xD Daha sonra bu videoyu izlerken ki halini çok merak ediyorum. :D 

Ve de bonus olarak yine bir onedie linki önereceğim. Orada "Küçük Öksüz Nazmi"den "Bizim Şişko"ya, animeleri Türkler yapsaydı nasıl olurdu görebilirsiniz. :D
http://onedio.com/haber/animeleri-turkler-yaratsaydi-319913


Geldik güncellere...

2 Sunako; 2 Yamada; 2,5 Heroine; 5 Magician veeee 2 Zutto Suki Datta Kuse ni ile manganın finalini yapıyoruz! Ellerinize sağlık Eva ve Magenta! Bir manganın daha sonunu görmüş olduk! ;) Tüm cadılarımızın ellerine sağlık! İyi iş çıkardık! ;) 

Afiyetler Olsun!!!
Yamada-kun to 7'nin no Majo- 120-121.Bölüm
Yamato Nadeshiko Shichi Henge- 124-125.Bölüm
Heroine Shikkaku- 15-16,5.Bölüm
Magician- 85-89.Bölüm
Zutto Suki Datta Kuse ni 5-6.Bölüm (Final)



Mabushi Majo Ailesi Bayramınızı Kutlar!

By : Nurdish

Gençleeeeer!
Mabushi Majo Ailesi Kurban Bayramınızı Sevgiyle Kutlar!

Nice mutlu, huzurlu, sağlıkla, keyifle, sevdiklerinizle ve sevildiklerinizle birlikte, bol baklavalı, börekli nice nice güzel eğlenceli bayramlarınız olsun inşallah!

Geleneksel Bayram Güncelimize bir kez daha ulaşmış bulunuyoruz. Ama bu sefer güncel zamanında gelmiş oldu. :D Her ne kadar ceplerinizi doldurmasa da bu güncel sizlere bayram harçlığı olsun! Doya doya okuyun, eğlenin Gençlik! :)

Bu bayramda da geçen seneki gibi memlekete gidiyorum. 1 hafta, tam 1 hafta tatilim, Allah'ııım! Çok heyecanlı! Bayramdan sonraki haftasonu kuzenimin düğünü var. Düğün dernek, bayram oooh! Bir deşarj olalım. Geçen sene sizlerle de paylaşmıştım, çok komik bir bayram olmuştu. :D Büyük amcamın halleri, üst kata taşınıp balkonda kesilen keçi, grip vs. çok komikti. Bu sene de radarlarımı açıp komediyi dikkatle izleyeceğim. Sizlere de anlatırım kayda değer olanları. ;)

Şu geçen haftalarda iş hayatı beni çok yordu. Rast gitmeyen işler, gelen mallarda çıkan sorunlar vs. epey bir yoruldum. O yüzden bu tatile ihtiyacım vardı. Ama dönünce aynı hengameye geri döneceğimi de biliyorum. :( Olsun canım, ona sonra moralm bozulsun. Çünkü bügün bayram!!! :D

Sizler ne yapıyorsunuz bayramda? Eminim ki evli evine, köylü köyüne dönmüştür çoktan. Ben uçan bilet fiyatlarından ötürü bayramın 2.günü gidiyorum. Zaten çok sinir oluyorum bu hava yollarının insanları bu şekilde sömürüyor olmasına... Arkadaş 300tl sırf gidiş bileti olur mu?! El insaf! Neyse ki ben önceden alıp dengeledim olayı. ;) 
Eğlenceli bayram anılarınızı dinlemek isteriz. Anlatın şeker insanlar. :)

Biraz da gülelim şimdi. Japon'ların mangaların yanında Live-Action olayında çok başarılı olduklarını çoğumuz biliyoruz. Anime başlangıç kliplerinin de başarıyla üstesinden gelmişler. Özellikle Tsubasa çok eğlenceli! Kaç kere izledim, hala gülmeye devam ediyorum. :D Hatta biri bu programın adını bana söylerse çok memnun olurum. Diğer klipleri de izlemek istiyorum. Ne miymiş bu Tsubasa işi? Buyrun videoya bakın... Slam Dunk ve Naruto da çok başarılı olmuş ama Tsubasa gibi komik değiller. Onların size linklerini vereyim. İsterseniz bir izleyin. Ama Tsubasa favorim! xD
Slam Dunk: https://www.youtube.com/watch?v=IBTNokNq_fg
Naruto: https://www.youtube.com/watch?v=uRJBXgJSZbY


Sıra gelsin mi şimdi harçlıklarımıza? :D Buyrun bakın ne ikramlarmız varmış!
Tamı tamına 9 bölüm Yamada'yla karşınızdayız! Doyun biraz Yamada'ya. Ha bu arada merak ettiğim bir şey var, 112.bölümün kapağında kullandığım "Lapara" ifadesi  bizim oralarda çok bilindik bir kelimedir ama sizler de biliyor musunuz merak ettim. :D  Google da aramayın ama, dürüstçe bildiğinizi yazın. ;)
Diğer bölümlerimize gelelim. İtiraf ediyorum, elimde hazır 4 Sunako olmasına rağmen kıyıp da dördünü birden veremiyorum. :'( Üzerime gelmeyin, tamam mı? Sunako'm haftalar geçtikçe güncele daha da yaklaşıyor ve ben o biterse ne yaparım diye depresyonlardayım. :( O yüzden size bu güncelde 2 bölüm yeter de artar bile. :P 2 bölüm Heroine Shikkaku'muz da var. 2 bölüm Zutto Suki'miz var. Veeeeee... Sürpriz One Shot: Maou No Kyoushitsu! Herbirinizin ellerine sağlık Cadılar! İyi iş çıkardık!


Yamada-kun to 7'nin no Majo- 111-119.Bölüm
Yamato Nadeshiko Shichi Henge- 122-123.Bölüm
Heroine Shikkaku- 13-14.Bölüm
Magician- 81-84.Bölüm
Zutto Suki Datta Kuse ni 3-4.Bölüm
Maou No Kyoushitsu Özel Bölüm

Afiyetler Olsun!


Not 1:  Bu güncel, diğer bayram güncellerinin yanında biraz fakir kaldı ama biliyorsunuz durumu. Neobi'nin yatak döşek yatıyor olmasının yanında bir de internetinin bozuk olması durumu daha da zorlaştırdı. Elindeki bölümü bile gönderemedi. Ayrıca Neo'dan güncel için uzuuuun uzadıya bir şeyler yazmasını istemiştim ama yine internet sağ olsun, bölümü atamayınca o güncel de başka zamana kalmış oldu. Allah kavuştursun, internetsiz hayat ne zor, değil mi? :P 

Not 2: Arkadaşlar, başvurularınıza dönüş yapamadım. Kusuruma bakmayın lütfen. Bayramdan döndükten sonra sizinle ilgileneceğim. 

Soguk Nevalenin Kürkçü Dükkanına Dönüş Günceli

By : Unknown

Nevale is back


Sonunda döndüm cadılar büyücüler...
Sınava girdim ve tekrar çuvalladım.
Çuvallamak konusunda sonunda uzmanlaşacağım.
Ha bir de yan gelip yatma konusunda bayağı başarılıyım.
Ama öyle böyle değil baya bildiğin yerinden kalkmamacasına...
İstanbul'da yatmaktan sıkılınca biraz da Ankara'da yatayım dedim.


Yatarken sizi de düşünmesem olmazdı değil mi?
O kadar beklettikten sonra elim boş gelmedim tabii ki...
Mükeeeemmmel bir bölüm sizi bekliyor.
Bayram hediyesini bu seferlik erken veriyim istedim.
mis gibi 28. bölüm için tık tık


Manga dünyasına yeniden ısınana kadar bana biraz müsaade edin
Isındıktan sonra kim bilir hadashi'yi bile bitiririm (bu cümleyi gülmeden kuramadım gomenne :) )
ya da belki başka sürprizlerim olur...
Belki...
Olamaz mı olabilir...
O zamaaan şu şarkı eşliğinde biraz keyiflenelim


Soğuk nevale Ankara'dan sevgi, saygı ve inanır mısınız dans ede ede bildirdi

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -