Gönderen : Neobi 16 Aralık 2013 Pazartesi


2007

Adam banyodan çıktığında kadın uyanıp yastıklara dayanmış, yatağın yanında duran seyahat broşürlerine göz atıyordu. Kadının üzerinde adamın tişörtlerden biri vardı ve uzun saçları bir önceki gece yaşadıklarına dair çok şey anlatacak kadar dağınıktı, önceki geceyi kısa bir an hatırlayarak keyfini çıkaran adam havluyla ıslak saçlarını kuruladı.
Kadın broşürlerden başını kaldırıp dudak büktü. Yaşı böyle bir hareket için oldukça büyük olsa da henüz kısa süredir birlikte oldukları için bu mimikleri sevimli görünüyordu.
“Gerçekten dağlara çıkıp trekking yapmak ya da vadilerde gezinmek zorunda mıyız? Bu birlikte çıktığımız ilk doğru düz­gün tatil ve bir yerden kendimizi atmadığımız ya da polar dağ kıyafetleri giymediğimiz tek bir gezimiz bile olmadı.”
Broşürleri yatağın üstüne atan kadın bronzlaşıp karamel rengine dönmüş kollarını başının üstünde tutarak gerindi. Kısık sesi uykusuz geçen saatlerin kanıtı gibiydi. “Lüks bir spa masajı için Bali’ye gitmeye ne dersin? Kumların üzerinde uzanır saatler boyu kendimizi şımartırız… Uzun ve rahatlatıcı geceler geçiririz.”

“Ben öyle tatillere çıkamam. Bir şeyler yapıyor olmam lazım.”

“Uçaktan kendini atmak gibi mi mesela?”

“Denemeden karar verme bence.”

Kadın suratını astı. “Senin için fark etmediğine göre kararımı çoktan verdim sanırım.”

Adamın hafif nemli gömleği üzerine yapışmıştı. Saçlarını tarayıp cep telefonunu açtı ve küçük ekranda beliren mesajlara göz gezdirdi.

“Peki. Benim gitmem lazım. Kendine kahvaltı hazırla.” Kadını öpmek için yatağın üzerine eğildi. Kadın ılık teninden yayılan parfümle çok seksi kokuyordu. Adam, kadının saçlarından gelen kokuyu içine çekti ve kadın kollarını onun boynuna dolayıp yatağa doğru çekince adamın aklındaki her şey bir an için uçup gitti.

“O halde bu hafta sonu gidiyor muyuz?”

Adam gönülsüzce yataktan kalktı. “Anlaşmada ne olacağına bağlı. Şu anda her şey belirsiz. Belki New York’ta olmam gereke­bilir. Yine de perşembe günü güzel bir akşam yemeği yiyebiliriz. Restoranı sen seç.” Adamın eli kapının arkasında asılı duran motosiklet kıyafetlerine uzandı.
Kadın gözlerini kıstı. “Akşam yemeği mi? Bay BlackBerry de bize katılacak mı?”
“Ne?”
“Bay BlackBerry beni Bayan Fazlalık gibi hissettiriyor.” Kadı­nın yüzü bir kez daha asılmıştı. “Sürekli senin dikkatini çekmeye çalışan üçüncü bir kişi varmış gibi hissediyorum.”
“Sessize alırım.”
Kadın, “Will Traynor!” diye bağırdı. “Tamamen kapatacağın zamanlar da olmalı.”
“Ama dün gece kapattım, değil mi?”
“Ancak ağır tehdit altındayken kapatıyorsun.”
Adam sırıttı. “Şimdi öyle mi oldu?” Deri kıyafetlerini giyince nihayet Lissa’nın üzerinde bıraktığı etkiden de kurtulmuştu.
Motosiklet ceketini omzuna atıp ayrılırken kadına bir öpücük gönderdi.
Cep telefonunda yirmi iki mesaj vardı ve ilki sabah 3.42′de New York’tan gelmişti. Hukuki bir problemle ilgiliydi. Garaja inen asansöre bindikten sonra gece gelen haberlerle neler olup bittiğini anlamaya çalıştı.
“Günaydın Bay Traynor.”
Güvenlik görevlisi kabininden çıktı. Bu, soğuğa karşı koru­naklı bir kabin olsa da aslında aşağıda korunulacak bir hava da yoktu. Will bazen güvenlik görevlisinin kapalı devre televizyon sistemine ve hiç kirlenmeyen 60.000 sterlinlik arabaların parlak tamponlarına bakarak saatler boyunca ne yaptığını merak ediyordu. Deri ceketini giydi ve, “Dışarısı nasıl Mick?” diye sordu. “Fena. Bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor.”
Will duraksadı, “öyle mi? Motor havası değil yani?”
Mick başını salladı. “Hayır efendim. Şişme botunuz yoksa binmeyin derim. Ya da ölmek istemiyorsanız.”
Will motoruna bakıp kıyafetlerini çıkardı. Lissa aksini düşünse de gereksiz riskler alan bir adam değildi. Motorun ön tarafındaki gözü açıp giysileri oraya koydu ve kilitledikten sonra anahtar­ları Mick’e attı. Mick anahtarları tek eliyle kolayca yakalamıştı. “Kapının altından atarsın olur mu?”
“Sorun değil. Size bir taksi çağırmamı ister misiniz?” “Hayır, ikimizin de ıslanmasına gerek yok.”
Mick otomatik kapıyı açan düğmeye bastı ve Will eliyle te­şekkür ederek dışarı çıktı. Sabahın ilk saatlerinde hava karanlık ve gök gürültülüydü. Saat henüz yedi buçuk bile değildi, fakat Londra’nın merkezinde trafik şimdiden yoğunlaşmıştı ve yavaş ilerliyordu. Will montunun yakalarını yukarı kaldırıp kavşağa doğru yürümeye başladı. En kolay taksi bulacağı yer burasıydı. Yollar göle dönmüştü ve kaldırımdan parlak, gri bir ışık sokağa yansıyordu.
Kaldırım kenarındaki takım elbiseli diğer insanları gören Will içinden lanet okudu. Ne zamandan beri Londra bu kadar erken kalkmaya başlamıştı? Tabii herkesin aklında aynı soru vardı.
Will hangi noktada dursam daha iyi olur diye düşünürken telefonu çaldı. Arayan Rupert’dı.
“Geliyorum. Taksi bulmaya çalışıyorum.” Yolun karşı tarafında, turuncu ışıklı bir taksi gözüne çarptı ve taksiyi kendisinden başka kimsenin görmediğini umarak ona doğru ilerledi. Bir otobüs gürültüyle yanından geçti ve ardından frenleri tiz bir ses çıkartan kamyon yüzünden Rupert’ın sözleri duyulmaz oldu. Will trafi­ğin gürültüsü içinde, “Seni duyamıyorum Rupe,” diye bağırdı. “Bir daha söyler misin?” Kısa bir süre orada mahsur kaldıktan sonra önünden akıp giden trafiğin içinde yanan turuncu ışığı görüp boş elini kaldırdı ve sağanak yağmurda sürücünün onu görmesini umdu.
“New York’tan Jeff’i araman lazım. Hâlâ uyumamış, senin aramanı bekliyor. Dün gece sana ulaşamadık.”
“Sorun nedir?”
“Hukuki bir pürüz. Bir paragrafta uygulamadıkları iki madde… imza… kâğıtlar…” Yağmurda lastikleri kayan bir arabanın sesi karşı tarafın konuşmalarını bastırıyordu.
“Anlayamadım.”
Taksi de onu görmüştü. Yavaşlayıp yolun karşı tarafına küçük bir su birikintisi sıçratarak durdu. Arabayı fark edip öne atılan başka bir adam ise Will’in ondan önce davranıp taksiyi yakala­yacağını anladığında hayal kırıklığıyla yavaşladı. Will sinsi bir zafer duygusuna kapılmıştı…
Nasıl nasıl? Çok güzel bir hikaye değil mi? Devamı daha da şahane. Şayet merak ettiyseniz bir koşu D&R'ye yada herhangi bir kitapçıya atıyorsunuz kendinizi. Rafları ışık hızıyla tarayıp JOJO MAYES'in bu eşsiz Senden Önce Ben şaheserini attığınız gibi sepete soluğu doğruca kasada alıyorsunuz. Sonra oradan da bir süper markete uğrayıp bir kaç sıcak çikolata kapıyorsunuz. Eve geldiğiniz vakit güzel bir duş alıp, yumuş yumuş pijamalarınızı üstünüze çekip, pc'nin fişini ulaşamayacağınız bir yere itekleyip, sıcak çikolatanızı hazır edip, camın dibine tüneyip, sırtınızı sıcacık peteğe verip huşuu içerisinde bu sımcıcacık hikayenin akışına bırakıyorsunuz kendizi. Ah unutmadan bir pakette peçetenizi yanınıza iliştiriverin. Zira bu hikaye kalbinize çok dokunacak anacım =)

Bu güncelide böyle geçirdiğimize göre gelelim kısa bir durum değerlendirmesine. Todoke uzun bir aradan sonra güncelde ki yerini almış bulunmakta. Koizora da keza güncelde ki yerinde. Sekaide ise size hiç benden beklenmeyecek bir süpriz yaptım. Bölümlere bakınca görürsünüz hehe Maid dehşet iki bölümle güncelde. Skip için denicek laf yok okuyun yorumlayın işte kkkk Sonra sonra pupa gittikçe vahşileşmekte. Ne olacak bu manganın sonu bilmiyorum birbirini kesen, biçen, yiyen yiyene XD Love Stage yine her zamanki formunda.  Sonra sonra sonraaa.... Amann işte tüm serilerimiz gayet bomba ilerlemekte okuyun siz karar verin yormayın bu yorgun hatunu XD Kaçtım minna gelecek güncelde görüşmek üzre... 

Güncel Listesi
Bokura Ga İta 25 – 26
Kaichou Wa Maid Sama 56 – 57
Kimi Ni Todoke 56
Koizora 5
Kyou Koi wo Hajimemasu 20
L-DK 28 – 29
Love In The Mask 53 – 54.1 – 54.2 – 55
Love Stage 9
Nana 3
Orange Marmalade 36 – 37 - 38
Pupa 7
Sekai ichi Hatsukoi 21 – 21,5
Skip Beat 161 – 162

Yankee-kun to Megane-chan 69 – 70
Totalde 25 bölümle bu günceli de tamamlıyoruz. Diğer güncele allah kerim :P
Mabushi Majo Ailesi Keyifli Okumalar Diler...


{ 25 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. Merhaba. Güncel için teşekkürler. Ama sizden bir ricam olucakdı. Lütfen başka siteye upload ede bilirmisiniz? Güncel geliği zaman aynı anda 4-5 manga birden indirmek olmuyor. Şimdiden teşekkürler. =)

    YanıtlaSil
  2. elinize sağlık cadı-sama lar :)

    YanıtlaSil
  3. tam bir cadısın çok güzelmiş bu kitap hemen bulacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzeldir. Böyle föngür föşürt götüren cinsten. 1 hafta etkisi geçmemişti üstümden. Bayıldığım bir kitap yani =)

      Sil
  4. Güncel için cok teşekkürler hepinize :)
    Müsaadenizle size bayagidir aklımda olan iki konu hakkında soru sormak istiyorum. İlk olarak daha önce bir güncelinizde mangaları burda yayınladıktan 1 hafta sonra mangatürk e verdiginizi okumuştum ama cok uzun bir süredir mangatürk de ne l-dk nin ne kaichou nun ne de diğer mangaların günceli verilmiyor. Arada bir sorun mu çıktı yoksa mangatürk ten kaynaklanan bir olay mi bu merak ettim. Eğer onlardan kaynaklanıyorsa mail atacağım.
    Ikinci olarak, bu konu aslında her güncel verdiğinizde aklıma geliyor. Güncelleri online okumamız için birşeyler yapmayı hiç düşündünüz mü? Yoksa güncelden fırsat kalmıyor diye mi uğraşmak istemiyorsunuz. Çünkü mangaları indirip Windows resim göstericisinde açınca resim küçük görünüyor ve balonları okumak için devamlı resmi yakınlaştirip mousla saga sola kaydırmak gerekiyor. Bir de kendi acımdan demem gerekirse hergünüm yolda geçiyor bu yüzden mangaları otobüste vs okuyabiliyorum ama mangatürk yayınlamadigi sürece yeni bölümleri okumak benim için imkansız. Neyse böyle işte, umarım derdimi anlatabilmişimdir :) sizin bu konu hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar. Mangatürkle olan kısım artık serilerimizi vermiyoruz. Bu sebeple.
      Onun dışonda şuradan serilerimizi online olarak okuyabilirsiniz.
      http://www.batoto.net/group/_/m/mabushi-majo-r3365
      Keyifli okumalar ^^

      Sil
    2. Hem pc hem android uygulama bulabilirsin. Ben indiriyorum online okumuyorum uygulamalar işimi görüyor

      Sil
    3. etem androit uygulama derken hangi uygulama bu?
      ayrıca ben pcden okumak için picasa programını kullanıyorum bana göre gayet güzel oluyor. mousela bayağı oynuyorsunuz ama yine de windows resim görüntüleyicisinden daha iyi.
      androit için uygun bi program varsa bilgilendirirseniz sevinirim:)
      bu arada güncel harikaydı cadılar elleriniz sağlık.

      Sil
    4. Ben de pc de okumak için MangaMeeya programını kullanıyorum. Çok basit ve rahat bir program. Android için ise Manga Watcher'ı duymuştum, ama kullanmadım için ne kadar iyi bilmiyorum.

      Sil
  5. ahh senden önce ben..blogumdaki yazar arkadaşlarımdan birisi tanıtımını yapmıştı bu kitabın.merak edenler profilimden ziyaret edebilirler blogu :) güncel içinde arigatouuuu :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba arkadaşlar buraya ilk yorum yazışım ve henüz üye de olmadım ama olacağım. Neyse ben aslında Kaichou Wa Maid sama için geldim diyebilirim ama sonra bir çok manganın ilk cildini indirmişken buldum kendimi. Haliyle Kaichou wa maid sama'yı da baştan sona okumak istiyorum lakiiiiin ilk ciltten sonra baya bir atlıyor. Kısacası aradaki ciltlere nasıl ulaşabilirim acaba? Biri yardımcı olursa çok sevinirim ve emekleriniz içinde çok teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Maid sama'nın animesinden sonrası çevrildiği için o bölümler yok, tüm mangalarımız güzeldir okumanız tavsiye edilir :)

      Sil
  7. Teşekkür ederimm :)

    YanıtlaSil
  8. Çok sağolun 2 seri takipteyim diğerleride ilginç gelirse takibe geçecem ama Kimi no todoke ve Kaichou Wa Maid da biraz hafiften alıyorsun yaw teşşekkürler ama çok yavaş ilerliyor bu seriler üstüne biten seriler bunlar 85 bölüm lük iki seri bitirip sonra güncelleri çevirseniz dediğim sağolun ama bu iki seri diğerlerine nazaran daha fazla ilgili gibi yani siz yapıyosunuz biz okuyoruz ingilizceden az çok anlıyorum ama öylede bakmak istemiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oncelikle serilerimizi içtenlikle takip ettiğiniz için teşekkür ederim. Şunu bilmenizi isteriz ki buradaki tüm cadılar gönül işi olarak buradayız. Nasıl sizin özel bir hayatınız varsa, emin olun ki bizimde var :) Ne yazik ki her zaman boş vakit elde edemiyoruz bu nedenle serilerde kimi zaman aksaklıklar, gecikmeler oluyor. Bunları anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz. Bizde çok isteriz her mangamızı güncele taşıyalım ama ne yazık ki umut etmekle kalıyoruz. Siz bizi takip etmekten vazgeçmeyin. :)

      Sil
    2. Maid gayet hızlı ve düzenli bir şekilde ilerliyor zaten hala ne bu mızmızlanma anlamıyorum cidden. O kadar takip edip okuyorsunuz. Karşılığında hiçbir şey yapmıyorsunuz... Teşekkür adabını bilmiyorsanız bari susunda insanların şevkleri kırılmasın...

      Sil
  9. Merhaba arkadaşlar çevirisi biten seriler için ayrı bir bölüm var mı acaba? Sabırsız bir insanım beklemeyi sevmiyorum o yüzden bu serilere başlamıyorum şimdilik. Bitenlere nasıl ulaşabilirim acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üstteki menüde Projeler kısmında Tamamlanan sekmesine tıklarsanız biten serilerimizi göreceksiniz :)

      http://mabushimajo.blogspot.com/2013/05/tamamlanan-projeler.html

      Sil
    2. Ben de bir şey soracaktım. Love Zipper bitmiş bir proje mi? Yani bölümler tamam sanırım, ama hala devam eden projelerde göründüğünden emin olamadım.

      Sil
    3. Bitmiş proje evet. Almayı unutmuşuz o kısma. Teşekkürler hatırlatma için ;)

      Sil
    4. Orokamono no Koi'da bitmiş görünüyor. Eliniz değmişken onu da alırsanız süper olur. Biten serilerimiz artıyor. Ellerinize sağlık. :)

      Sil
    5. Ekledim ekledim =) Darası diğerlerinin başına inş :D

      Sil
  10. haha neobi bende biliyorum senden önce ben'i hatta coğrafya hocamın elinde bile görmüştüm :D İlk başlarda çok almak istemiş sonra sonun öğrenince almaktan vazgeçmiştim.. Alırsam kesin ağlarım o yüzden kalsın anacım yapamam ben ağır dramlara.. :) Ama okuyan arkadaşları da kıskanmıyor değilim nasıl dayanıyorlar bu dram yüklü kitaplara ben hiç okuyamıyorum.. :( (3 tane dram yüklü kitap okudum onların etkisi yüzünden artık dram kitapları okumuyorum..) Vee hala içimde sanki bir şeyler oluyor.. Üzülüyorum yav.. :/ Neyse Mask'İn günceli gelmiş yuppiiii~

    YanıtlaSil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -