Gönderen : Nurdish 5 Haziran 2014 Perşembe



Cadılar olarak bu mübarek günü, yani senin doğum gününü hep birlikte kutlamak istedik!!! ;) Ve de bunu son saatlerde yayınlayacağız!!! Muahaha! Sabah erkenden yayınlasaydık bu kadar şaşırmazdın değil mi şekerim? ;)


Neoooo’m! Canım, ciğerim partnerim! Bugün sen 40’ına mı bastın bakayım? Oyy yaşlılık da yakışıyor kız sana! Yıllandıkça güzelleşiyorsun. (hehehe… Aramızdaki olmayan yaş farkını çaktırmayacağım bu yazıda. xD)  
Kader ağlarını örüp bizi birbirimizle yıllar önce karşılaştırmış ya, ne iyi olmuş... Birlikte Hana Kimi’nin derdini çekmişiz ya, ne iyi olmuş... Yaptığımız tüm mangalarda birlikte boğulmuşuz, kusana kadar Skip ve Yamada yapmışız ya, ne iyi olmuş... Mabushi Majo’muzu kafa kafaya verip hep birlikte bugünlere getirmişiz ya, ne iyi olmuş… Ne iyi olmuş… Ne iyi olmuş… Ne iyi olmuş…  Ne iyi Neobi’m doğmuş!!!
Öyle yılların olsun ki hep gül, hiç ağlama, hep 20 yaşında kal, hiç yaşlanma, hep eğlen, hiç sıkılma, hep oyna, hiç durma, hep mutlu ol, çok mutlu ol! Nice nice güzel, süper ötesi, bol mangalı ve hep bizli yılların olsun inşallah!
MUTLU YILLAR MABUSHİ MAJO’MUZUN DİREĞİ NEOBİ!!! 
                                                         -Nurdish-


Neobik hatunum. Doğum günün kutlu olsun. Hep beraber gençleşmeye devam edelim. Ne kadar zaman geçerse geçsin konser için sabahlayalım. Arabada uyuyalım. Değişik yemekler yapacağız diye saatlerce mutfaktan çıkmayalım. Yaptıklarımız bir şeye benzemese de... Gecenin bir vakti tuhaf :) filmler izleyelim... Her buluşmamızda birini küstürelim sonra gönül almak için kıvrım kıvrım kıvranalım... Birbirinden coook farklı mesleklerimiz olsa da beraber çalışma hayali kuralım... Kısaca en basta dediğim gibi beraber yaslanalım Neobigim!

                                                                                              -Soğuk Nevale-

Oyş nerden başlasam ki. Yılını tam çıkaramadım şimdi sizden genç olmama rağmen bunadım :P ilk olarak yeppudaa ile tanımış ordan şeker kız candy nin admini olduğunu öğrenince şoka uğramıştım. Siteyi biliyordum ve üyeydim ama senin oranın admini olman aklımın ucundan geçmezdi. Ele bele ben inat ettim bu işe başlicam diye dengeki yi şimdikinden daha çok seviyordum o zaman dengeki ye el atmak istedim taaa en baştan nasıl bir çevirmen olduğumu belli edercesine devam edemedim seriye sdfgsdf gel zaman git zaman çok olay oldu çok ayrı düştüm çok bölüm geciktirdim ama asla bırakmak aklımın ucundan geçmedi bazen tembellik bazen geçerli nedenlerden epey uğraştırdım rahatsızlık verdim sana bunun için çok çok özür dilerim. Ekipte herkesin ortak bir düşüncesi var bence o da sen bizim mabushi anamız gibi bir şeysin sdfgsd üzgünüm büyük yük ve sorumluluk ama öylesin bizler bence okulda bir şey öğrenmek için ışıltılı gözlerini sana dikmiş öğrencilerin gibiyiz. Böyle olduğu için ve sen olduğu için gerçekten mutlu ve memnunum. Asla başımızdan eksik olma, pes etme ve bıkma. Her zaman seni desteklemek için arkanda olacağız. Seni sevdiğimi söylememe gerek yok başına bela olarak belli ettiğimi düşünüyorum :P DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN İYİ Kİ VARSIN!!

                                                                                                   ~Rosario~

Çok şey yazmak isterdim emme :)
Senin için hissettiklerimi bildiğini umut ediyorum.
Kelimeler değil duygular önemlidir netice de değil mi? :)  
Doğum günün kutlu olsun canım, en güzel günler senin olsun, bir değil bin yılımız daha beraber olsun!
                                                                                                 -Eva-

Hahaha bu yazıyı biraz korkarak yazıyorum aylardır ortalarda olmadığım için 2 hafta kaldı sınavlarımın bitmesine ama neyse, konuşma konusunda pek iyi olmasam da konu neom olunca akan sular durur. Şeker Kız Candy sitemizden beri benim için hem ailemizin reisi hem de sevdiğim aynı zamanda birazda korktuğum bir ablam hepimizin bir tanesi bizi birleştiren kişi gerçekten öyle. Neom olmasa böyle güzel bir ailemiz olmazdı seni çok seviyoruz iyi ki doğdun! Neomu nedense aynı Erza Scarlet’e benzetiyorum nedendir bilinmez. Hahaha! Sanırım herkesin üstünde bir kontrolü olduğundan. Hahaha! Dicek pek söz bulamasam da şunu diyebilirim iyi ki peşine takılmışım yavru kedi misali, iyi ki böyle bir insanı tanımışım, iyi ki böyle bir ablam olmuş iyi ki varsın neom oppalarınla mutluluklar ve bizimle doğum günün kutlu olsun!  :D Not: Akan sular diyince nedense amorfumla beni ağlattığınız zaman aklıma geldi. Hahaha! bana verdiğin tüm anılar ve dostlar için ayrıca teşekkür ederim Neom!:) 
                                                                                                -Tigergirl-

Ne zamandır da konuşamıyoruz unutmuşmuşundur acaba beni, belki tanımazsın diye ben ismimi kocaman yazayım. :P Neo merhaba şekerim ben Homo hani o deliler gibi sevdiğin, kakaodan öpücüklü aşk dolu mesajlar atıp kokulu mektuplarımı istediğin… asdgahsjkdlşa Fosil kayıtlarına geçiyorsun bugün, onun telaşı vardır eminim de adetten olsun diye seni tarihin tozlu raflarına sırtına vura vura kaldıralım diye iki satır yazayım dedim. Hani ayrıca ben sana ucuna buse kondurduğum, diğer ucunu yaktığım, diğer bir ucuna parfümüme daldırdığım mektubumu yollayacağım da bu da daha münasip, insan içine çıkacak bir mesaj olsun istedim. asdfgashjdklas Varlığın Türk varlığına, öğrencilerine, blogtakilere, eşine dostuna komşuna, sokağının kedisine köpeğine, balkonundaki çiçeğine, kapındaki paspasına birde GD'ne armağan olsun şekerim. Klişe cümleler sevmiyorum biliyorsun, iyi ki doğdun faslını geçelim. Hayır, zaten aksini düşünsem niye mesaj yazayım, deli mi dürttü. asdgashdjkasl Seviyorum galiba seni he, dur ben bir ağlamaya gideyim sen bunu okurken ben belki ruhsal çöküntüde olurum yaşadığım sensizlikten asfgdhajskdas Hayde jane XOXOXOXO
                                                                                                   -HOMO-

 2 yıldır Mabushi Majoyu takip ediyorum tabi doğal olarakta NEOBİ'yi. Favori mangam Skip Beat ile tanıştığım anda mangada eğlendiğim kadar hepimizin bildiği Neobi yorumlarına da mest vaziyette kim bu harika editör ( ki edit çeviri nedir bilmiyordum o vakitler:) sonra bu çoook meşhur Mabushi’yi keşfettim. Ve gördüm ki bu hatun burda oldukça meşhur birde öyle  böyle bir hatun değil cadı mı cadı astığı astık kestiği kestik birde üstüne site kurucusu! Ehh böyle mühim bir isim olunca Neobi, dedim ne olursa olsun bende bu ekibe girmeliyim. İyi ki girmişim iyi ki seni tanımışım. İyi ki doğmuşsun ve iyi ki bu siteyi kurmuşsun. Yoksa seni nasıl tanıyabilirdim ki :D Nice yıllara Hatun Nice uzuuunn, sağlıklı, mutlu, huzurlu  ama en önemlisi sevdiklerinle sevgi dolu güzel bir hayat yaşaman dileğiyle DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...!
                                                                                                      -Mell Mahlas-

İyi ki doğdun Neobi! Seni önce Dengeki ve Skip'teki küçük yazılarınla tanıdım, sevdim. Kendimi çok sevdiremedim sana ama ben seni çok seviyorum. :) Nice sağlıklı, sevdiklerinle geçireceğin uzun yılların olsun!
                                                                                                     -Saparrow-


Firari editöründen Neobi'ye...

İyi ki doğdun Neo'm :) Her ne kadar kimilerince zalim bir cadı gibi görünsen de özünde sabır taşının sınırını zorlayan birisin bence. (bunu bana clone gösterirkenki tavrına binaen diyorum) :) Dilerim ki Rabb'im sabrının, azminin getirisini misli misli verir, hem de tez zamanda :) Birlikte takipçi  kahrı yüklü, Kurosaki türevinden yakışıklı dolu mangalı yıllara inşallah :D

                                                                                                        -Arumdabda-



Canım benim. 6 yıl. Koskocaaaaa 6 yıl sen nereye ben oraya. :) İyi ki tanımışım seni. "Yahu internetten adam mı çıkar" safsatalarını çürüten değerli varlık. İyi ki bana o röportajı yapmışsın. İyi ki Yavuz seni reddetmiş de bana kalmışsın :) Bu garip ilişkimizde inişler çıkışlar olasa da böyle de mutluyuz değil mi sıpa :)


Hayat gayeleri yüzünden görüşemiyor olsa da benim için hep değerli bir hazinesin bunu unutma. İyi ki doğdun kardeşim iyi ki varsın.
                                                                                                -Gönül Çelen- 


Çok duygulandın değil mi? Mutluluktan göz yaşlarını zor tutuyorsundur... :D Biliyorum ben... "Neden bu kadar geç kutluyonuz?!!!" şeklinde bize sayıyorsundur sen şimdi.:D Eh, herkesten yazı almak kolay değil ki gene bile eksiklerimiz var. Onları da mail olarak alınca ekleriz alta sonradan kuzum. Bu güzel günü şu cümleyle bitirmek isteriz:



SENİ SEVİYORUZ NEOBİ!!! 




{ 35 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. Bne de kutlamak istiyorummmmm :) Neobi-chan iyi ki varsın,sayende bu blogda mutlu hissediyorum..Ve de epey yaş farkı vamış aramızda,yaşlanıyorum :)) Kızlar bir yere kaybolmayın!! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Yaşlanmak yok aynaya ve kırışıklıklara karşı savaş açalım xD

      Sil
  2. Nebim chanim bidanem kız doğum günün kutlu olsun nice nice senelere yaslanalim bak iyiligimi unutma beraber yaslanalim dedim skiple basladik seker kiz candy ile devam ettik o da yetmedi sana mabushide sonlanalim kızım her tarafta takip ediyoruz az dur kafadan 4 yıldır taniyorum seni ve tanıdığım için çok mutluyum iyi ki doğmuşsun http://youtu.be/evohmu6MTci

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Setayım çok teşekkür ederim yafrucum. Hahah ahrbi öyle bayadır tanışıyoruz seninle de ne güsel ne güsel :))

      Sil
  3. Ahahaha! Yanlış anlaşılmasın şimdi, Neobi 40 yaşına basmadı, hatta yaklaşmadı bile. O işin esprisi de eksik yazdım sanırım... :D :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurdishim bak sen ne dersen inaniyorlar şimdi herkes neobi ye 40 yaşında diye maşallah diyecekler ama neobim sana neler yapar bilemiyorum ☺

      Sil
    2. Fena tirstim ya hayal bile etmek istemiyorum xD

      Sil
    3. :)) şahsen ben 40 tan ötürü değil 20 den ötürüyü kastettim.Ayrıca gönüller genç olsun :)

      Sil
    4. :D ay doğru o da var. çok yanılsamalı kutlamışım sanırım doğumgününü :D

      Sil
  4. Eee sonunda aklıma takılmış tarihlerden biri gelmiş. :) mutlu mutlu yaşlara neobi. Doğum günün kutlu olsun.
    Sen çok mutlu bir bayan olmalısın, sana özel bu yazılar ve bu güzel dostlara sahipsin.
    Mutluluğunuz hep daim olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol tatlım hatırlanmak gerçekten güzel ^^ Teşekkürler ve aminler eşliğinde sefgilerimi sunuyorum xD

      Sil
  5. Neobi doğum günün kutlu olsun :D nice senelere :D

    YanıtlaSil
  6. Ooo sınavlar yüzünden neredeyse kaçırıyormuşum :( Neobicim sana kocaman bir MUTLU YILLAR ^^
    Gerçekten çalışmaların çooook hoşuma gidiyor :) Mangalardaki notlarının fanıyım diyebilirim :)
    Bana çok neşeli bir senpai gibi geliyorsun, yaptığın her şey için teşekkürler ^^

    İyi ki doğmuşsun \(^o^)/
    Neobi banzai \(^‿^)/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyleyimdir sefgili büşra çok çok neşeli çıcık gibi bi hatunum. Tabi arada sinirlenip esip gürlediğimde oluyor emme hangimiz sinirlenmiyoruz ki diimi ama xD Banzaiiii
      arigatooo :)

      Sil
  7. Yatttaa Banzaaiii >_<
    Bu bloğu bulduğumdan beri sanırım 2. denk geldiğim doğum gününün sahibisin neobi-chan >_< Doğum günün kutlu olsun :3 umarım nicee nicee yıllara beraber gireriz :3
    Tanjobu Omodetoo Neobi-senpaii ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehehheh daha nice doğum günlerine denk gelmeni diler, teşekkürlerimi sunarım sefgili büşra :)

      Sil
  8. bu bloğa yeni başlasamda kısa sürede skipdeki notlarınla sana hayran kaldım. sen gerçekten buradaki herkes için çok değerlisin. umarım hep böyle devam edersin. NİCE SENELERE :D :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla o notlarla bana hayran kalanlara ben daha çok hayran kalıyorum haahahha Çok teşekkür ederim asosyalprenses. Daim olman dileğiyle ^^
      Not: Nickini pek sefdim

      Sil
  9. Doğum günün kutlu olsun tatlım :) Gölgelerdeki takipçiniz olarak nice mutlu, huzurlu, sağlıklı, başarı dolu, bol paralı, sabırlı, sevgili, saygılı, tatlılı, dolmalı, dondurmalı ama kilosuz, bol olduğu kadar seviyeli de takipçili, zeka seviyesi üstlerde leb demeden leblebiyi anlayan öğrencili yılların olsun diyorum. Tabii ki en sevdiklerine birlikte :D Kızlar sizlerinde ellerinize sağlık yazılarınıza bayıldım çok tatlısınız :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lady kalma gölgelerde.. Gel tanışalım kaynaşalım dedikodulaşalım ne bileyim yapalım bişiler işte xD Pek teşekkür ediyorum güzel dileklerin için.
      Not: Evet çok tatlıdır benim cadılarım :D

      Sil
  10. Neo :) Doğum günün kutlu olsun.Nice nice seneler seni bu mabushi'nin buralarda görmek dileğiyle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzunnn açıldığımızdan beri daimi arkadaşımız oldun tişikkürler tişikkürler... Aşk ol bu mabushinin burlarda diilim de nerlerdeyim hayın eflat xD

      Sil
  11. Oooo benim canlarım ciğerlerim mabushi chanlarım, mabushi kunlarım, sefgili cadılarım böcüklerim... Sağolun var olun bu muhterem insanı ( ba ba ba havalara ba :P ) mutlu mesut bahtiyar ettiniz ziyadesiylen.

    Nurdishim, belalım sorarım sana ben 40'sam sen kaçsın XD Hade dökül dökül korkma... Benden büyük olduğun bi kaç ay önce sana yaptığımız doğum günü kutlamasında ortaya çıktı nasılsa çekinme xD Yoksam ben mi ispikleyeyim yaşını hı hı hı?

    Soğuğum hayatımın deli yanı xD And içtik bir kere seninle yafrularım sizin ananız bir manyaktı dedirtmeye. O sebeple daha yapacağımız çok şey var hayat adına xD Kaybolma bi yerlere yanee.

    Ros annem öyle sorumluluklar yükleme bana sora sapıtabiliyorum xD Hayır anacım burcum aslan falan da değil ki liderlik iç güdülerim olsun. Gayette ikizlerim nereden geliyor bu başı çekme aşkı annamadım.. ( bir de şu koca cadı şapkasını up yazısını ufaltsan ne hoş olacak annatamam. Zırt pırt yukarlara atıyor beni hayın eflat )

    Eva ben seni konuştuklarından çok sustuklarından anlıyorum bebem no problem. Zati uzun uzun yazsan o şoktan alıp diğerine sokardın beni. Bu yaşta tehlikeli şeyler bunnar benim için :P ( Tabi uzun uzun sefgini anlatsan da hayır demezdim hani. İnsan bi yerde bekliyor anacım :P )

    Tiger bir zamanlar pıtı pıtı peşimde dolanan chibi.. Anam iyi ki de dolanmışsın peşimde de burlara kadar gelmişsin =) Valla ben de kendimi erza manyağına benzetmiyor değilim hani. Hatun kızınca kılıç kalkan kuşanıyor bende mangaları kuşanıyorum " vermem heaaaaaa beni kızıdırırsanız vermeme beaaaa " diyerekden. Kurtulmam lazım bu alışkanlıktan :P

    Homo... Homo... Hmmmm bi yerlerden tanıdık geliyor emme çıkaramadım şincik :P Wassup hayatımın atom bombası xD Fosil kayıtları mı aşk ol. Daha yirmilerinin başlarında ( tamam ortaları olsun :P ) bi hatunum yanee. Hem ne demişler bir kadının en şekşi olduğu yaş 35 dir. O yaşa kadar çıtır çıtır dolancam etrafta :P

    Mell kujum. O güzel dileklerinin bi kaç misli senin olsun. Beni öyle zırva yazılarımdan ötürü sefdin yaa daha daha da mislileri senin olsun. Zira ara ara eski bölümleri açıp notlarıma denk gelip de kendimden utandığım çok olmuştur " ulan neobi ne düşük çeneli hatunmuşsun heaaa " diyerekden xD

    Sapa sen beni değil yazılarımı sevi- asghfasghf Doğum günüm dolayısıyla bu muhabbeti mabushinin tozlu raflarına tepiştiriyorum. Sen beni 3 seviyorsan ben seni 5 seviyorum anacım. Göğnü geniş sevgi pıtırcığı bi insanım ben :P Yoktur öyle sefmemezliklerim. Hep beraber geçirelim uzun yılları der bi aşağıda ki mesaja kayarım xD

    Arum.. bu isim homodan da daha yabancı geldi :P Şimdilik takındığım şeker kız imajından taviz vermemek adına 32 diş gülümsüyor ve seni de kucaklıyorum xD

    Çelenim, çatal karam çingenem... 6 yıl devirdik heaaa vay anasını. Daha dün gibim sanki... 2 yıl konuşmasak bile 2 yılın sonunda naber lem hıyar diyebileceğim tek ve yangane insansın ( hıyar bir temsili örnek yanem yoksam sana öyle şeyler dermiyim heç ) Demem o ki aradan ne kadar uzun zaman geçerse geçsin hiç bir şey olmamış gibi sanki en son dün konuşmuşuz gibi davranmamıza bayılıyorum. Tery aşkımın bana kazandırdığı nadide dostlarımdan birisin. İyi ki de öylesin...

    Ve bir şekilde nurdishe ulaşmayı başaramamış, yada nurdishin onlara ulaşmaya başaramadığı cadılarım böcüklerim, dert, ekip arkadaşlarım, yüzümü güldüren, hayat yelpazeme ekstra renk ekleyen güzel insanlar...

    Mangaları iş olarak görmekden ziyade benim için eğlenceye, dedikoduya, makaraya, dostluklara çeviren, zaman zaman kaprisimi çeken, mabushiyi mabushi yapan, kocaman sıcak bir ev yapan siz tüm gönül dostlarım. Benden ziyade hepiniz tek tek iyi ki varsınız. Umarım hep birlikte azimle oluşturduğumuz bu güzel çatı altında yıllarca böyle güle oynaya eğlenmeye devam edebiliriz <3
    Her birinizi ( pek hissettirmesem de - çünkü gayet odun bir insanımdır harbiden ha şaka neyim değil bildiğin odunumdur yane- xD ) reelde ki bir çok arkadaşımdan, eşimden dostumdan daha çok seviyor, ve kendi ailemin bir bireyi olarak görüyorum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önümüz yaz hatun, kaçacak yer yok XD Tekrar tanışıp kaynaşırız olma mı? :D

      Sil
    2. Neobim hatun boşver sen. ne derler bilirsin kadınlar yaşlanmaz. olgunlaşır ve güzelleşir ne anlar bunlar :D kın kınıyorum yaşlandınız diyenleri :D

      Sil
  12. Patron nice yıllara.. gene yaşlandın.Artık ne desek bir ayağın çukur damı desek :D.İyi ki varsın.

    YanıtlaSil
  13. Neobi doğum günün kutlu olsun :D

    YanıtlaSil
  14. Ben şimdi gördüm ve (özür şu sıralar yoğunum) NEOBİİİ doğum günün kutlu olsun.Yaşın ne önemi var mühim olan güzel yaşanmışlıklar dimi ya :) NEOBİ bu blogtaki mangaları bizlerle tanıştırdın böyle harika bir ekip kurdun sen bizi çokkk mutlu ettin.Allah 'ta seni mutlu etsin :) Seni ve mangalardaki bütün yorumlarını çok seviyorum...
    Not: Bol Ren'li bölümler geçirmeni (tabi bizlerle) dilerim :)

    YanıtlaSil
  15. yaaaa Neobi-san'ın doğum gününü kutlamayan bir ben kalmışım inanamıyorum yaa çok üzüldüm.
    neobi-san doğum günün kutlu olsun içindeki o tatlı küçük cadı sen 100 yaşına gelsende hep seninle birlikte olsun. niçe güzel sağlıklı mutlu yaşlar geçirmen dilegiyle

    YanıtlaSil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -