Gönderen : Neobi 26 Ağustos 2014 Salı

Hmm cadı şapka mı ve süpürgemi de bıraktığıma göre bir köşeye hadi biraz çene çalalım.
Aslında cumartesi günü güncel hazırlıklarının hepsini bitirmiştim. Sonrasında Nurdish bir kaç tanıtım yapmak istediğini ver pazartesi vermemi rica etti, ardından madem bir gün bekledik bari bir yume ekleyelim güncele diyerek, aksiliklerin peşini bırakmadığı mahlası bekledim.. Sonrasında ise nasıl konuşmam gerektiğini düşündüm derken... Oldu mu sana salı.. Yani bir gün öncesinde hazırlıklarım bitse de asla pazar günü güncel veremedim kanımca şimdiye kadar. Yani lanetlimiyim neyim çözemedim xD

Şimdi pek sevgili mabushi kun'lar, mabushi chanlar.. Ve benim sevgili cadı kazanı ailem. Başlıktan da az çok anlaşılacağı üzere buraya sizlere veda etmeye geldim. Bana sürekli mail atıp da olmayan seviyesini gösterenlere, beni çekemeyenlere de selam olsun bu arada.. Artık neyle uğraşacaksınız çok merak ediyorum doğrusu =) 

Yalnız bu veda işini biraz açmam gerekecek zira kimseyi üzmek ya da sevindirmek istemem. Şöyle ki ramazan sonundan bu zamana kadar rahatsızdım. Yaklaşık bir ay önce ağustos başı hatta temmuz sonu gibi bu durum daha da arttı. Son bir aydır hastanelere gidip gelmekten telef oldum billa. Görmediğim  doktor da kalmadı. Bulmuşlar bir kobay tabe hade bir şeyler deneyelim diyen çaylaklar bile başımdaydı :P
Rahatsızlığımdan bahsetmek istemiyorum ama kısaca bel ve kuyruk sokumuyla alakalı bir şeyler. Zaten sorasınız da neyin var diye inanın ben de bilmiyorum. Varmış bir şeyler bi sürü şeyler gereksiz şeyler işte..
Ne diyordum hah 1 aydır sürekli hastanelerde dolanıyordum. Ayrıca bu zaman zarfında ağrılarım da fazlalştığı için oturma sorunu yaşıyorum. Yani öyle aman pc başına geçeyim saatlerce ne bileyim edit yapayım, bişiler izleyeyim, kızlarla çene çalayım olayları benim için temmuz sonunda bitmişti zaten. Hatta bu dönemde edit olayını geçtim kızlarla iletişimim de koptu neredeyse. Bazılarınıza dönemedim, bazılarınızı geçiştirdim, bazılarınıza kısa cevaplar verdim, bazılarınıza kardeşim benim yerime  cevap yazdı  ve çok üzülerek söylüyorum ki bazılarınızı da bilerek görmezden geldim. Beni az çok tanıyanlar, bilerek ve isteyerek kimseyi görmezden gelmeyeceğimi bilirler. Şu zamana kadar herkesin düşüncesine saygı duydum ve oturup konuştum. Hep ekip arkadaşlarım mutlu olsunlar diye onların fikirlerine ve isteklerine önem verdim. Kendi isteklerimizin önüne çektim çoğu zaman onların isteklerini ki elimde ki bu kadar serinin temel nedeni de budur. O sebeple bu dönemde ki geri dönüş tutumlarımda  umarım kimseyi kırmamışımdır.. Yanlış anlaşılmalara sebep olmamışımdır...
Hmm işte öyle ya kısaca bir kaç gün içerisinde bir operasyon ( böyle mi yazlıyordu yahu ) geçireceğim. Sonrasında da bir istirahat dönemim olacak. Bu dönem zarfında da aranızda olmayacağım. Siz veda ettiğime bakmayın ben biraz ilgi çekmeyi sefdiğimden öyle dedim :P Zamanını bilemediğim bir aram olacak sadece. Her şey yolunda giderse tahmini 1 aya kadar dönmüş olurum zaten. Her şey yolunda gitmez de artık yapamayacağımı düşünürsem de gelir gerçekten vedamı yapar hazinelerimi kızlar arasında bölüştürür giderim =) 
Yani şimdilik sadece ara verdiğimi düşünün. No panic ;)
Olmayacağım zaman süresince neler yapılacak biraz da ondan bahsedeyim.

Birincisi: Kesinlikle yokum diye günceller aksamayacak. Yani tamam şimdiki gibi dolu dolu olmasa da bazı seriler hızlar ilerlemeye devam edecek. Benim yerime isteyen cadılar güncel yazısı yazabilir. Bölümleri de güncel zamanına göre bölüp linkleyeceğim. Sıkıntı olmayacak yani. Tabii skip konusunda biraz duraklama olacak eeehh ben yokum skip bensiz ilerlemez xD Birazcık dişinizi sıkarsınız değil mi =)

İkincisi: Mailde çevirmen ve bölüm aldığım arkadaşlarla aramdaki durumda hiçbir değişiklik olmayacak. Kısa mailler sıkıntı değil. Çeviri akışında yine konuşacağız bölümlerinizi yine yollayabilirsiniz. Sadece hemen cevap vermezsem korkmayın xD Ve ben pek aktif olamayacağım diye işlerinizi aksatmayın :D

Üçüncüsü: Bana gelen ya da gelecek olan çaylak editör adayları. Sizleri biraz bekleteceğim. Çünkü bu aşamada yaptıklarınızı kontrol etme gibi bir durumum yok ne yazık ki. Ama yılmayın olur mu xD

Dördüncüsü: İstek, başvuru, şikayet, hakaret bla bla maillerinizi nurdishe yönlendireceğim. O size yol gösterecek ya da en okkalısından cevap verecektir xD

Beşincisi: Editte biraz ilerlemiş nakamalarım sizlerde de bir değişiklik olmayacak. Bölüm akışınızı sağlayacağım sadace kontrollerim biraz gecikecektir o kadar.

Altıncısı: Bu dönem bittiğinde ( doktora göre her şey iyi giderse 1 ay gibi bir zamanda her şey mikemmel olacak da ) döndüğümde farklı bir vizyonla yoluma / muza farklı bir devam edeceğim / iz. Bu sebeple sizlere sadece biraz sabretmek kalıyor oke.

Hımm şimdilik bu kadar kanımca. Yine de bir sorununuz olduğunda bana mail atmaktan çekinmeyin. Dediğim gibi kısa ve öz de olsa mutlaka geri dönerim operasyon sonrasında..
Hmm kanımca bu kadar. Aklımda bir sürü şey vardı ve hepsi uçtu gitti şuan xD
Son olarak tüm nakamalarıma teşekkür etmek istiyorum. Zaman zaman birbirimize kırılsak da, bazı konularda anlaşamasak da hep birlikte ve birarada kaldığımız için teşekkürler.. Tüm çabalarınız ve iyi niyetleriniz için teşekkürler.. Yer yer yaptığım kaprisleri çektiğiniz için ve beni gerçekten sevdiğiniz için teşekkürler..
Beni özleyin olur mu =) Herkesi gıdılardan kissss... Neobik artık kaçar <3

Dip Not: Metalede buradan bir selam çakmak istiyorum. Ayrıca özür de dilemek istiyorum. Askere gideceği zamanı söylemesine rağmen unuttuğum ve kendisiyle vedalaşamadığım için. Gerçekten üzüldüm. Sağ salim git ve gel olur mu. O chat kutusu sensiz çok yalnız =)

Güncel Listesi:
Kimi Ga Suki Bölüm 7 - 12 ( final )
L-DK Bölüm 43
Orange Bölüm 12
Orange Marmalade Bölüm 67-68
Skip Beat Bölüm 181-182
Yankee-kun to Megane-chan Bölüm 96-98
Youko x Boku SS  Bölüm 5-7
 Yumemiru Taiyou Bölüm 32

Mabushi Majo Ailesi Keyifli Okumalar Diler..

{ 29 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. Çoook geçmişler ossun Neobi chan.Umarım en kısa sürede aramıza dönersin.Bölümler için de elinize sağlık,eeh bizede skip için nöbet tutmak kalıyor(bühühü bekle beni skip'im;(

    YanıtlaSil
  2. Neoooo :'(( Çok seviyoruz seni.. Çabucak iyileş olur mu :'(

    YanıtlaSil
  3. Neobim çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah :( Arada bi kendini bize göster yine de Neobim :( Güncel için de çok teşekkürler ^^

    YanıtlaSil
  4. Neobi hastalandığını duyunca yüreğim ağzıma geldi. Çok geçmiş olsun. Sağsalim aramıza tez vakitte dönersin güncel için de tşkler:)

    YanıtlaSil
  5. Allah acil şifalar versin Neobi-Chan :) Eminim kısa sürede sağlığına kavuşursun,güçlü ve iradelisin...Seni bekleyeceğiz ;)

    YanıtlaSil
  6. cok gecmiş olsun neobi acil sifalar diler en kısa zamanda bomba gibi aramızda olmanı dilerim yaptıgın bütün güzel ugraslar için teşekkürler seni bekleyecegiz hiç şikayet etmeden hemde

    YanıtlaSil
  7. Cansın sen yaaa :( Bunca zaman sürekli bir şeyler yaptın, bir sürü emeğin, serin ve yetiştirdiğin cadılar oldu. Bir çok anlamda şu kısıtlı manga dünyasına büyük katkılar sağladın. Sadece yaptığın serilerle değil o haylaz cümlelerin, yaramaz kız tavırların ve zamanlı zamansız çıkışlarınla bile sevdirdin kendini. Umarım tez zaman da sağlığına kavuşursun :( Çok büyük geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  8. Çok geçmiş olsun Neobi.Allah acil şifalar versin. O operasyondan çok korkan biri olarak yıllarca kaçtım ve geçen sene ben de olup kurtuldum (keşke daha önce olsaymışım) umarım senin de iyileşme süren ben gibi kısa olur.Sağlığına kavuşmanı dört gözle bekleyenlerdenim. bol bol dinlen güç topla ve dön gene sahalara inşallah :)

    YanıtlaSil
  9. Neobi'm, kuzum bir an önce Allah'ın izniyle iyileş ve aramıza geri dön. Seni özlemeyeceğim çünkü peşini bırakmak gibi bir niyetim yok. Atık gecenin bir vaktinde seni arayıp OP ile ilgili uykundan edebilirim hani, haberin olsun. :)

    YanıtlaSil
  10. Ellerine sağlık güncel için çok teşekkürler :) Allah acil şifalar versin. Tez zamanda dönersin inşallah dualarımız seninle Neobi.

    YanıtlaSil
  11. Bir an önce iyileşirsin umarım,en kısa zamanda aramıza dönüp ayarlarına,azarlamalarına ve skip'imizle birlikte bize geri dönersin inşhll Neobi nee-san!!!!!!(atarlıların en dadlusu:)

    YanıtlaSil
  12. Allah acil şifalar versin.. Umarım çabucak iyileşirsiniz..:) Güncel için de Teşekkürler..:)

    YanıtlaSil
  13. geçmiş olsun neobi-san inşallah kısa sürede iyileşirsin

    YanıtlaSil
  14. Geçmiş olsun Neobi chan. Umarım en kısa sürede iyileşir ve aramıza geri dönersin.

    YanıtlaSil
  15. Geçmiş olsun, Neobi! "Gidiyorum" deyince bir an üzüldüm, bırakıyorsun her şeyi diye. :( Allah tez zamanda sana şifa versin, canım. Kendine çok çok çok iyi bak. Anladığım kadarı ile fıtıkımsı bir bel ağrısı çekiyorsun. Eh, çok uzun süre ve de ters bir şekilde oturuyorsan bu tarz bel ağrıları oluyor. Maalesef, bazen de hastalıklara davetiye çıkartıyor. Ağrılarının azalması için sana tavsiyem; yaz-kış demeden(kışın havuza giderisn kapalı olanından sıcak sıcak) yüzmendir. Basit bel hareketleri de yap. Tamamen yok olmasa bile rahatlama sağlayacağını düşünüyorum. Fıtık gibi bel ağrıları çekenler için en önde gelen tavsiyelerden biridir, çok iyi geliyor. ;) Kocaman öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  16. Geçmiş olsun neobim Allah acil şifalar versin tez zamanda iyileş ve aramıza dön hayırlısıyla tüm cadılar olarak beklemedeyiz çok özletmezsin umarım dört gözle dönüşünü bekliyoruz:)

    YanıtlaSil
  17. Tekrar yaziyorum onceki yorumum gorunmedi kac gundur hala, bir sorun oldu heralde... Cok gecmis olsun neo, acil sifalar diliyorum. hic oyle kendini veda etmeye falan da hazirlama sapasaglam donup eskisinden cok daha iyi sekilde devam edeceksin.

    YanıtlaSil
  18. Geçmiş olsun Neobi. Allah'tan acil şifalar diliyorum senin için. Zor bi süreç olsa da senin gibi güçlü (gördüğüm kadarıyla) birinin bu durumdan kısa sürede sıyrılacağını ümid ediyorum. Umarım bu kısa vedadan başka bir veda görmeyiz. Sağlıcakla kal. ^^

    YanıtlaSil
  19. Geçmiş olsun Neobi-sempai. Güncel için de teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  20. Geçmiş olsun Neobi umarım operasyon çok çok iyi geçer sende çabucak dönersin sensiz olmaz

    YanıtlaSil
  21. yo dostom yo
    o kadar kolay değil buraları bırakıp gitmek hele ki bizi bırakacaksın
    işte ona şöyle en dolu kahkahalarımdan birini atarım
    hemen iyileşip geri geleceksin
    iyileşmek senin için ne ki?

    YanıtlaSil
  22. O ara kısmına kadar salya sümük ağlayarak okudum yazıyı. Neobi-chan blogda yeniyim ve en çok kanım sana ısındı (diğerleri alınmasın tüm cadılarımızı seviyorum :D) En kısa sürede iyileş ve geri dön Neobik seni özleyeceğiz :') Geçmiş olsun <3 -Tama-chan :P <3

    YanıtlaSil
  23. Çok geçmiş olsun Neobi umarım çabucak iyileşip yanımıza dönersin. Başta veda falan diyince çok korktum. Bizi terk ettin zannettim sakın öyle bir şey yapma ve çabucak iyileş. ..

    YanıtlaSil
  24. İlk başta bırakıyorum diye yazınca ağlayacaktım az kalsa . İnşallah çabucak iyileşirsin.

    YanıtlaSil
  25. Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir ve aramıza dönersin neobi! (Aslında seninle Skip Beat'ın 210. bölümünü tartışmak için girmiştim. Zira fena halde tepem atmış durumdaydı;) Ama yazdıklarını okuduktan sonra her şey kafamdan silindi. Sözün özü makbuldür. Çabuk iyileş de gel hadi seni bekliyoruz..;)

    YanıtlaSil
  26. Vedanın her türlüsü insanın içini acıtıyor... Sağlığına tez elden kavuş Neobi, çarçabuk tam manasıyla dön aramıza :)

    YanıtlaSil
  27. Geçmiş olsun neobi allah acil şifalar nasip etsin**Ben Skipin son bölümlerini indiremiyorum megaya girip downloada tıklıyorum fakat indirme başlamıyor bende mi sıkıntı var ?

    YanıtlaSil
  28. Çok geçmiş olsun neobi inşallah en kısa sürede iyileşir ve sahalara dönersin sevimli cadı ALLAH acil şifalar versin beklemedeyizz !

    YanıtlaSil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -