Gönderen : Nurdish 5 Eylül 2014 Cuma


Of ya... Fena halde One Piece'e taktım kafayı... Yanlış anlamayın, bu güncelin bu resim ile tek alakası, sizlere şahane bir güncel vereceğim için onlar gibi mutlu olmamdır. :D


Merhabalar Gençlik! Hayırlı Cuma'lar!

Arayı biraz açtık da, çok da açmadık hani. Ama kesinlikle beklediğinize değecek bir güncel olacak. Mangalardan bahsetmeden önce canım, ciğerim, biricik Neobi'me Allah'tan şifa, sevenlerine (annesi, ailesi, hasta yatağında kızın derdini çeken herkese) sabırlar dilerim. :P  Şaka bir yana, gerçekten bu durumun bizi çok üzdü ama ameliyatının iyi geçmiş olmasına çok sevindik. Seni en kısa zamanda tekrardan aramızda, terör estiren bir vaziyette görmek istiyoruz. :) Sana buradan koccamaaaaan öpücükler kuzuuuu! :*

Şimdi gelelim güncelimize...

Dedim ya, çok mutluyum! 16 Life mangasını bugün, burada sonlandırıyoruz arkadaşlar! Yattaaaa!!! Öncelikle bu mangayı başımıza dert edip kaçıp giden sayın Teame, geçerli ve çook önemli bir gerekçen olmadıkça sakın ama sakın karşıma çıkma. ;) İkinci olarak, bu başıboş kalmış, zavallıcık şirin mangaya sahip çıkan çevirmenimiz Sprin ve editörümüz Arumdabda'ya sonsuz teşekkürlerimi iletmeyi borç bilirim. :) Ellerinize kollarınıza sağlık canlar! 

Diğer mangalarımızda da durum şöyledir:

2 adet Sunako-Saparrow; 3 adet Yamada-Eva&Saparrow; 3 adet Heroine-Magenta&Hinokami&Ficchan&Maya. İyi iş çıkarttık Gençler! 

Veeee yeni, A+ çeviri grubuyla ortak projemiz olan "Magician" manhwa'sına artık start veriyoruz. Edit:Eva ve Çeviri:Carnivore arkadaşlarımız sizlere bu seriyi hızlı bir şekilde sunacaklar. Hızlı geleceğini nereden mi biliyorum? Buyrun bölüm sayısına bakın. ;)

Bu haftalık bizden bu kadar! Afiyetler olsun gençlik!


Yamada-kun to 7'nin no Majo- 106-108.Bölüm

Yamato Nadeshiko Shichi Henge- 118-119.Bölüm

Heroine Shikkaku- 8-10.Bölüm

Magician- 61-70.Bölüm

16 Life- 9-11.Bölüm-FİNAL

{ 14 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. ellerinize saglik!

    YanıtlaSil
  2. Bu bu güncel de neyin nesi? Nurdish'im böyle hepiciğini bir verirsen benim tembellik yapmama vakit kalmaz ki ama XD Bu kadar bölüm gözleri yuvalarından çıkarır, insanın feleğini şaşırtır kuzu; takipçilerimizin "haydeee yeni bölüm verin" gibisinden çıldırmalarına sebep olacaksın billa :D
    Ellerinize, emeklerinize sağlık cadılar... :) Afiyetle hüpletile...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehehehe... Kuzum ben bu mangayı bitirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyor ve bunu herkesle paylaşıyorum! :D Bence de senin tembelliğe vakit ayırmaman lazım. takipçiler de biraz coşsun istedim hayatım ;)
      Heroine'ler ne alemde? gönder bakem hehehehe :D

      Sil
    2. Yolda yolda XD Haftasonu buçukla birlikte yollayayım da gözün gönlün şenlensin :D
      Takipçilerimizin coşmuş hali neye benzer acaba o.O Yok artıkın tembellik falan, milleti galeyana getiriyorsun ne ara tembellik yapayım.
      Yalnız var ya o manganın bitmesi benim için bayram sebebi :D Darısı Heroine için de ola :)

      Sil
    3. Bak şimdi bir sunakoyu hakettin hayatım.... Ama yok yok önce bolumlerimi alayım sonra haketmiş olacaksın. Hehehe :-D
      Ay amiiib heroine de bitecek inşallah çok mutluyum.

      Sil
  3. oh oh maşallah. sana fazla bölüm vermeye gelmiyor bol bol harcıyorsun :D İyiki elimdekileri vermemişim de saklamışım :D şaka bi yana kuzum ellerine sağlık ama güncel yazını lütfen uzun tut yani neobimizi aratma bize :P cadılarımızın da ellerine sağlık. Eva senseime ayrı teşekkür etmek isterim onda yoğunluğunda bana bile yardım ediyor. şimdi keyifle manga okumama geçebilirim.
    Neobimizi de unutmayalım. ameliyatının başarılı geçmesine sevindim. umarım istiraat süreni de rahat atlatırsın da sağlığına kavuşursun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya bana noldu bilmiyorum elimde olan tüm bölümleri veresim geldi de zor tuttum kendimi xD sen gönder gönder bana bitenleri şekerim söz har vurup harman savurmicam :-D.
      Bu seferlik böyle oldu ışte.kisa güncele uzuuun bölümler denge misali.

      Sil
  4. Bende heyecan yaptım şimdi Yamada baya geldi diye çıh *burun kıvırır* Şaka bi yana teşekkürler Mabushicanlar <3 Keyifle okuyorum, sabırla bekliyorum devamını :) Buradan iyi dileklerimi gönderiyorum Neobi-senpaime. Umarım ağrısız sızısız bir iyileşme süreci geçirirsin <3 Nurdish-senpai bunu Neobi-senpai ye iletmek sana kalıyor. Mesaj ellerinden öper :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vay anam nankörlükte sınır taninmiyor.xD. koskoca 3 bölüm verdik la! Tabi bi anda 5 bölüm vermeyealistiniz siz :-D
      Valla neo gelsin okusun canım niyeben iletiyorum. xD

      Sil
  5. İtadakimasu :3 şöyle bir mangalarıma göz atayım dedim de günceli görünce acayip mutlu oldum :3 umarım bir gün ing geliştirip bu gruba dahil olacağım :D Emeği geçen herkesin eline sağlık Gokuro-san :3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Afiyetler olsun canım. :-D
      Hadi çabuk ingilizceni geliştir de aramiza katil ;-)

      Sil
  6. Emeği geçen arkadaşların ellerine kollarına sağlık :)
    Teşekkürler :)

    YanıtlaSil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -