Gönderen : Nurdish 4 Ekim 2014 Cumartesi


Gençleeeeer!
Mabushi Majo Ailesi Kurban Bayramınızı Sevgiyle Kutlar!

Nice mutlu, huzurlu, sağlıkla, keyifle, sevdiklerinizle ve sevildiklerinizle birlikte, bol baklavalı, börekli nice nice güzel eğlenceli bayramlarınız olsun inşallah!

Geleneksel Bayram Güncelimize bir kez daha ulaşmış bulunuyoruz. Ama bu sefer güncel zamanında gelmiş oldu. :D Her ne kadar ceplerinizi doldurmasa da bu güncel sizlere bayram harçlığı olsun! Doya doya okuyun, eğlenin Gençlik! :)

Bu bayramda da geçen seneki gibi memlekete gidiyorum. 1 hafta, tam 1 hafta tatilim, Allah'ııım! Çok heyecanlı! Bayramdan sonraki haftasonu kuzenimin düğünü var. Düğün dernek, bayram oooh! Bir deşarj olalım. Geçen sene sizlerle de paylaşmıştım, çok komik bir bayram olmuştu. :D Büyük amcamın halleri, üst kata taşınıp balkonda kesilen keçi, grip vs. çok komikti. Bu sene de radarlarımı açıp komediyi dikkatle izleyeceğim. Sizlere de anlatırım kayda değer olanları. ;)

Şu geçen haftalarda iş hayatı beni çok yordu. Rast gitmeyen işler, gelen mallarda çıkan sorunlar vs. epey bir yoruldum. O yüzden bu tatile ihtiyacım vardı. Ama dönünce aynı hengameye geri döneceğimi de biliyorum. :( Olsun canım, ona sonra moralm bozulsun. Çünkü bügün bayram!!! :D

Sizler ne yapıyorsunuz bayramda? Eminim ki evli evine, köylü köyüne dönmüştür çoktan. Ben uçan bilet fiyatlarından ötürü bayramın 2.günü gidiyorum. Zaten çok sinir oluyorum bu hava yollarının insanları bu şekilde sömürüyor olmasına... Arkadaş 300tl sırf gidiş bileti olur mu?! El insaf! Neyse ki ben önceden alıp dengeledim olayı. ;) 
Eğlenceli bayram anılarınızı dinlemek isteriz. Anlatın şeker insanlar. :)

Biraz da gülelim şimdi. Japon'ların mangaların yanında Live-Action olayında çok başarılı olduklarını çoğumuz biliyoruz. Anime başlangıç kliplerinin de başarıyla üstesinden gelmişler. Özellikle Tsubasa çok eğlenceli! Kaç kere izledim, hala gülmeye devam ediyorum. :D Hatta biri bu programın adını bana söylerse çok memnun olurum. Diğer klipleri de izlemek istiyorum. Ne miymiş bu Tsubasa işi? Buyrun videoya bakın... Slam Dunk ve Naruto da çok başarılı olmuş ama Tsubasa gibi komik değiller. Onların size linklerini vereyim. İsterseniz bir izleyin. Ama Tsubasa favorim! xD
Slam Dunk: https://www.youtube.com/watch?v=IBTNokNq_fg
Naruto: https://www.youtube.com/watch?v=uRJBXgJSZbY


Sıra gelsin mi şimdi harçlıklarımıza? :D Buyrun bakın ne ikramlarmız varmış!
Tamı tamına 9 bölüm Yamada'yla karşınızdayız! Doyun biraz Yamada'ya. Ha bu arada merak ettiğim bir şey var, 112.bölümün kapağında kullandığım "Lapara" ifadesi  bizim oralarda çok bilindik bir kelimedir ama sizler de biliyor musunuz merak ettim. :D  Google da aramayın ama, dürüstçe bildiğinizi yazın. ;)
Diğer bölümlerimize gelelim. İtiraf ediyorum, elimde hazır 4 Sunako olmasına rağmen kıyıp da dördünü birden veremiyorum. :'( Üzerime gelmeyin, tamam mı? Sunako'm haftalar geçtikçe güncele daha da yaklaşıyor ve ben o biterse ne yaparım diye depresyonlardayım. :( O yüzden size bu güncelde 2 bölüm yeter de artar bile. :P 2 bölüm Heroine Shikkaku'muz da var. 2 bölüm Zutto Suki'miz var. Veeeeee... Sürpriz One Shot: Maou No Kyoushitsu! Herbirinizin ellerine sağlık Cadılar! İyi iş çıkardık!


Yamada-kun to 7'nin no Majo- 111-119.Bölüm
Yamato Nadeshiko Shichi Henge- 122-123.Bölüm
Heroine Shikkaku- 13-14.Bölüm
Magician- 81-84.Bölüm
Zutto Suki Datta Kuse ni 3-4.Bölüm
Maou No Kyoushitsu Özel Bölüm

Afiyetler Olsun!


Not 1:  Bu güncel, diğer bayram güncellerinin yanında biraz fakir kaldı ama biliyorsunuz durumu. Neobi'nin yatak döşek yatıyor olmasının yanında bir de internetinin bozuk olması durumu daha da zorlaştırdı. Elindeki bölümü bile gönderemedi. Ayrıca Neo'dan güncel için uzuuuun uzadıya bir şeyler yazmasını istemiştim ama yine internet sağ olsun, bölümü atamayınca o güncel de başka zamana kalmış oldu. Allah kavuştursun, internetsiz hayat ne zor, değil mi? :P 

Not 2: Arkadaşlar, başvurularınıza dönüş yapamadım. Kusuruma bakmayın lütfen. Bayramdan döndükten sonra sizinle ilgileneceğim. 

{ 34 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. İyi bayramlar Mabushi Majo ailesi..:) Güncel için teşekkürler yine harikalar yaratmışsınız..:) kelimenin anlamını açıkçası ben bilmiyorum..:(
    Bu güncel gerçekten çok iyi, az olması sorun değil, zamanında ve enfes günceller veriyorsunuz yetmez mi? :D Tekrar iyi bayramlar..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol şekerim. :) Afiyetler olsun! ;)
      Kelimenin anlamını bilen çıkar elbet diye bekleyeceğim :D

      Sil
  2. Sizede Hayırlı Bayramlar sevgili cadılar :)) Günceli daha afilli bir şeyler bekliyorduk ama buda güzel :) Bayram dönüşü kyou koi wo hajimemasu serisiylede ilgilenin lütfenn uzun zamandır hiç güncel vermediniz seride :(( dört gözle bekliyoruz. Kolay gelsin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ah, bu insanlar neden böyle... Nolur desen ki "ay bu yeter bize tabii, buna da şükür." niçin beklentileriniz hala yukarda? :D

      Sil
  3. İyi bayramlar biricik cadılar ^^ bayram harçlığı veren ilk kişisiniz bana ekstra sevindim şimdi :)) ellerinize sağlık her şey için bi de 'lapara'yı okuyunca aklıma Laputa geldi yani bilmiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi bayramlaaaar!
      Tasaruflu harca ama harçlıklarını bak. Hemen tüketme :D
      Yanii... laputayı ne anlamda kullandığını öğrenmek lazım önce xD

      Sil
    2. Oppsss... Geç gördüm :(( Neysem :))) Tabiki tasarruflu harcayacağım hatta öyle tasarruflu olacak ki hafta sonunu bekleyeceğim okumak için ^^ Laputa Gökteki Kale anime filmindeki ülkenin adıydı :)) Çok sevmiştim ben onu izlemediyseniz kesin izleyin bence :)) Tekrardan İyi Bayramlar

      Sil
    3. Hehehe afiyet olsun :-D
      Izlemedimal. Daha henuz onepiece yi bitiremedim :/

      Sil
    4. Başlasan hemen biter aslında :)) Ben One Piece'e bile başlamadım :))

      Sil
    5. Nasıl büyük bir kayıp! Gelmis geçmiş en iyi animelerden biri belkide en iyi anime one piece.izle penguencim kesin izle ;-)

      Sil
    6. Ooo senseim demiş izlemem mi? :) Ama sen de güzel bir klasiği kaçırmışsın yanim :P

      Sil
    7. Hangi birini izleyeyim ha? Sorarım sana. :P valla vakit bulamıyorum buldukça elimdekileri bitirmeye uğraşıyorum. Ama severim animeleri.

      Sil
    8. Sorma ya vakit bende de yok kim kaymetmiş de kim bulmuş vakti? O yüzden kısa seriler izleyip daha fazla değerlendiriyorum zamanı :D vuu anime severim tabimm aşıkım ben :D ama izle derim yani hiç kaçırma :)))

      Sil
  4. \(^▽^)☞ yaa :D wuu çok teşekkür ederim cadılar sizlerinde bayramını kutlarım her birinize teker teker teşekkür ederim emeğiniz dert görmesin Neobi ninde bayramını kutlar acil şifalar dilerim

    ya gerçekten bu cosplaylar gayet başarılı yapmış valla tebrik ederim onları aynen Tsubasa benimde favorim o(。◕‿‿◕。)o

    Bu güzel bayram yemeği için çok teşekkür ederim şeflerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Afiyetler, ballar şekerler olsun cinim! :D
      Ama senden "lapara"ya cevap alamadım shanksciğim... ;) yoksa sen de mi cahiller güruhundansın :D :D

      Sil
  5. herkese iyi bayramlar emeğinize sağlık hehe bende bilmiyorum ne demek olduğunu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D sağol kuzum hepimizin eline sağlık. Yav çıkacak bir bilen şunun anlamını çıkacak elbet :D

      Sil
  6. Ellerinize sağlık tüm ekibin ve takipçilerin bayramı kutlu olsun :)
    Valla kelimeyi bilemedim ama bizim de burda Labada diye bir tabir var acaba benzeri birşey mi bir bitki böyle büyük yapraklı ya da kaba saba özensiz yapılan iri şeylere de denir Labada diye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. :-)
      Yok canım o da değil. Yok mu bilen bir babayiğit :-D

      Sil
  7. lapara ahahahha mükemmelmiş ya bir rizeli olarak bilmesem ayıp olur. yani böyle biraz saftirik sakar akılsız tarzı bir şey :D güncel için teşekkürler ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehehe bravo! Gene bir rizeli bildi bak. xD
      Afiyetler olsun şekerim. ;-)

      Sil
  8. Ahh ahh kim derdi ki bayramı bensiz kutlayacak bu blog. Hep şu ahmak, pis, beceriksiz ttnet yüzünden :p Cevap mı istiyosun annem sen xd Neyssee iyi bayramlar herkese =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüreğimizdesin hayatım. Hep birlikte ttnete bir "tuuuuu!!!" gelsin. :/

      Sil
  9. nurdıshcım elıne saglik bayramda aldıgım en ıyı ve en kıymetli harclık neobicim gecmis olsun en kısa surede ıyılesırsın umarım herkese iyi bayramlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mersi canim
      Afiyetle harca harçlıklarını. :-D

      Sil
  10. tüm cadıların bayramı mübarek olsun

    YanıtlaSil
  11. nurdish ellerine saglik ıyıbayramlar bıde su watashi ga motete askıda mi acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası güzel bir konuya değindin. ;-)
      Şu an için beklemede ama sunako güncele geldiğinde hemen onunla ilgileneceğiz. Zaten çok yavas ilerleyen bir manga. Yani çok bir kayıp yok. 😊

      Sil
  12. tütütütüt maşallah Nurdish'ime :) öncelikle Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. Güncel için de teşekkürler ellerinize sağlık cadılar.
    Cahil kaldık ben de kelimenin ne anlama geldiğini bilmiyorum, gerçi yorumları okurken öğrendim ama dürüst olalım :D
    Neobiciğim sana da geçmiş olsun bir kurtulamadın bu ttnet aksiliklerinden :( boşanmayı beceremeyen sorunlu çiftler gibisiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ufkunuz genişledi işte :-D. Laparaya kisaca beceriksiz de denebilir. Öğrenin genel kültür bunlr2 xD

      Sil
  13. Herkesin ellerinden öpüyorum. (Benden küçük yoktur)
    laparanın anlamını bilmiyordum yorumlara bakıp öğrendim sayılır mı? :P
    Birde internet mağduru tek neobi değil internet için bu saatte evden dışardayım :( bayram günceline bayram biterken ulaşıyorum.. :'(
    Güncel için emeğinize teşekkür eder, iyi bayramlar dilerim. ( Bayram bitti sayılır gerçi ama neyse :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç belli olma belkide vardir senden küçük. ;-)
      Öğrendin öğrendin. :-D
      Olsun şekerim geç olsun da güç olmasın ;-)

      Sil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -