Gönderen : Nurdish 10 Ocak 2014 Cuma


Hayırlı Cuma'lar Gençlik!

Geldim, geldim! Merak etmeyin, endişelenmeyin. Bir sürü bölümle geldim hemde! Beklediğinize değecek yani. ;)

Güncelimizde klasik serilerimiz Yamada ve Sunako 2'şer bölümleriyle mevcut. Onların yanında 2 hadaşi de var efendim! Nevale'yi sevgiyle anar, "Baaaak! Biz hızlı gidiyoz, gördün mü?!" diye çatlatırım. :D :D :D Ve de sabırsızlıkla beklenen Watashi ga Motete Dousunda'nın yeni bölümü de geldi!!! Peki benim sorumluluğumdaki mangalarda neden gecikme var? Hehehe... Editörlerim bu yazımdan hiç hoşlanmayacak. :D Yok yok, o kadar acımasız olmayacağım.

Uzun uğraşlar, bilumum söylenmeler ve baskılar sonucunda Arum'dan Sunako'larımı almayı başardım. Geçen güncelde güncel vermememin sebebi Sunako'sun güncelin üstüme tutmamasıydı. Pazartesi elime geçmişti bölümler ama bir kaç gün daha bekleyip günümde güncelimi vermek istedim. He, Arum'dan bahsediyordum. Aslında hatun biraz zor günler geçirmiş. Annesinin ağrıları ve kendi gribi derken bayağı bir bitap düşmüş. Bunları bana anlattığında gerçekten çok üzüldüm. Kız bunlarla uğraşırken bir de benim azarlarımla uğraştı resmen... Zaten buradaki tek sıkıntı bir haber vermesi esasında. Neyse konuştuk halleştik gençle. İnşallah akan burnusu ve öskürükleri de iyileşirde tamamen toparlanıp ayağa kalkar. Yaa, kız bu haldeyken size bölüm yetiştirmeye uğraştı! Her şey sizin için zaten okurcanlar... :P :D

Speedy Gonzales Eva eşliğinde çekirgesi ve benim full-time editörüm Saparrow Yamada'yı yaptılar. Saparrow editleri yapıyor, Eva da kontrol ediyor. Saparrow Yamada'nın yanında bir de Hadaşi yapıyor. Süperler bu kızçeler yani :D

Watashi'ye gelince... valla bana hiç yüklenmeyin gençler! Hep bu Sago'nun suçu! Ben çeviriyi ona atalı nice zaman oldu, anca verdi bölümü. Hatta ben sabah yayınlayacaktım ama beni bu saate bıraktırdı. Hurraaaa! Çullanın üzerine! Baskı yapın da 3.bölümü hemen yapsın. :D (tabi önce ben bir çevireyim onu :P)

Elerinize kollarınıza sağlık gençler! :)

Bu arada gördünüz mü Yankee-kun'lu, Yamada'lı one shot mangamızı? Çooook heyecanlı! :D Pek yakında Saparrow ile hazırlayıp önünüze tatlı niyetine sunacağız.

Bölümlerimize gelelim şimdi:

Yamato Nadeshiko Shichi Henge: 95-96

Yamada-kun to Nananin no Majo: 79-80 

Hadashi de Bara wo Fume: 20-21

Veeeeeeeeeee...

Watashi ga Motete Dousunda 2!

Afiyetler olsun gençler! ;)

{ 31 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. sonunda teşekkürler hepinize :)

    YanıtlaSil
  2. önceliklen geçmiş olsun diyorum ve afiyetlen dalıyorum mangama teşekkürler ^_^

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun ve ay çok sevindim çıkmasına :) teşekkürler hepinize ^_^

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsun umarım şuan biraz daha sağlığı düzelmiştir Arum.ve yeni bölümler için çokkkkkkkkkkkk teşekkürler.çok mutlu ettiniz gerçekten.

    YanıtlaSil
  5. güncele bak be :) arumcum geçmiş olsun (karda kışta çıkıp kızak kayarsan böyle olur dimi :P ) şaka bi yana dikkat et kendine bizi merakta bırakma. sunakom için teşekkürler ellerine sağlık
    sago Watashi ga Motete Dousunda için de sana teşekkürler ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıza bak ya! Otur her birini teeek tek çevir, kontrol et, bölümleri toplicam diye yırtın, bir teşekkür bile alama... Tabiii, bunu sana çok yükleniyorum diye yapıyorsun demi?! Hehehe :D Güncelimin yıldızı Captain Saparrow (Biricik Eva'm sağ olsun ;D)

      Sil
    2. cık cık cık hiç yakıştıramadım çekirgeme resmen adam kayırmış :) nasıl bir yüklenmeyse artık teşekkürde bile adın geçmiyor :)

      Sil
    3. güncele bak be dedim ya sensei, sende mi :D maşallah yani maşallah tütütütütü çevirmenimize. ama hain planları var benimle ilgili ondan fazla övmemek de lazım neme lazım :D

      Sil
    4. Ha şöyle işte... Hain planlarımi sevmedin mi? Beni sevmiyor musun? :'( sen bana Kıyamazsn biliyorum ben hehehe :-D sanırım fena yükleniyorum Evacan kacmasa benden iyiydi :-D

      Sil
  6. arum çok geçmiş olsun. umarım hemen iyileşirsiniz.
    mangalar için de ellerinize sağlık cadılar.

    YanıtlaSil
  7. Selamlar ^^
    Öncelikle çeviriler için teşekkürler. Süper bir blog!! Umarım bu güzel çalışmalarınız hep devam eder. Takipteyim ^.~
    "Watashi ga Motete Dousunda" mangasında Nurshin notunu gördüm sayfa onda. :D Sonra bende bildiğimi paylaşayım dedim. Japonca 4 rakamı "yon ya da shi" diye yazılır Shi kelimeside "ölüm" anlamına gelir. Yani bence sürekli 4 tane yakışıklının olmasında ölüm niyeti kastediliyor olabilir. :)
    Saygılar ~ iyi forumlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımmm sanırım cevabımı aldım :-D artık herşey daha mantıklı! Ve de caponca bilginizden faydalanmak isteriz efenim eğer düşünürsen call me ;-)

      Sil
    2. Ah, caponca bilgimi paylaşmak isterim lakin daha sınırlı bir bilgideyim. Biraz daha geliştirip sizi aramayı düşünüyordum zaten :))

      Sil
    3. Hazır olduktan sonra bekliyoruz seni o zaman ;)

      Sil
  8. ellerinize sağlık hatunlar ve arumdabda geçmiş olsun hemşehrim hem sana hemde anne' ne nazar var nazar başka bişi değil :D

    YanıtlaSil
  9. Mabushimajo ailesindeki tüm cadıların ve üyelerin Mevlid kandilini kutlarım.Herkese hayırlı kandiller.:)

    YanıtlaSil
  10. Allah razı olsun canım :) Senin de (geçmiş) kandilin mübarek olsun.

    YanıtlaSil
  11. Meraba ben size çevirmenlik için mail atmıştım bakabilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurdish sana hala dönmediyse mailini editörlük için olan kısımda ki maile paslayabilirsin.

      Sil
    2. tamam

      Sil
    3. Gelen maillere bugün dönüş yaptım. Eğer Neobi'yle hallettiyseniz bana da söyleyin.

      Sil
  12. ayıp ayıp
    cık cık cık
    bi de iyi anın beni be

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehehe, sen de meydanı boş bırakmasaydin hayatım :-D ama özletiyorsun kendini kujum

      Sil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -