Gönderen : Neobi 11 Ocak 2015 Pazar




Bundan yıllar yıllar önce ( ok 5 sene kadar önce )  bazılarımızın atıldığı bu manga dünyasında 5 sene sonrasında kocaman bir aile olduk. Birçoğumuz çok eski bir kısmımız daha çıtır olsa da hepimiz bir olduk, aynı şeylere gönül verdik, aynı şeyleri sevdik, aynı şeyler için uğraş verdik. Herbirimiz birbirimize bir şeyler öğrettik, birbirimizden bir şeyler öğrendik.. Ve de en önemlisi hepimiz birbirimize gönülden bağlı nakamalar olduk, dost olduk, kardeş olduk.. Yeri geldi kendi aramızda anlaşmazlığa düştük, kırıldık belki gönül bile koyduk.. Ama birbirimize hiç sırt çevirmedik. Aynı şeylere gülmeye, sevinmeye devam ettik. Aynı şey için uğraşmaya devam ettik. Bizler aile sözcüğünü gerçeğe taşımayı başardık. Bizler birbirine sıkı sıkı bağlı nakamalar olmayı başardık. 
Zaman zaman gelişen şartlara dayanan yaprak dökümleri yaşasak da hiç kötü bir ayrılığımız olmadı. Hep önümüze baktık yüzlerimizde burukda olsa bir gülümsemeyle.

Bu sene tam 5. senemizi doldurduk işte böyle. Bizler sizlere burada sadece okuyacağınız saf sayfalar vermedik aslında. O sayfaların içerisinde bin bir türlü emek, sevinç, mutluluk, kızgınlık ve hayal kırıklıkları da kattık. Her bir satır için saatlerce uğraştık, ilmek ilmek en güzel hale getirmeye çalıştık.

Bu süreç içerisinde elbette hatalarımız oldu. Çok sinirlenip bazılarınızı kırmış bile olabiliriz. 
Bunun için hepinizin affınıza sığınıyoruz hatta. 
Ama bu süreç içerisinde bizleri de çok üzdünüz, sinirlendirdiniz hani onu da söylemeden geçmeyelim :P

Neyse kısaca Mabushi Majo ailesinin Tüm fertleri sizlere güzel bir yıldönüm hediyesi hazırladı, soframızı binbir renk, binbir tat mangayla süsledi.. Bunlar için canla başla ve en önemlisi zevkle çalıştı. Tüm cadılarımızın emeklerine, yüreklerine, ellerine sağlık.
Herkese tüm cadılara, adaylarına en başından şimdiye kadar bize yardımcı olan bu şatoya bir tuğla ekleyen tüm gönül dostlarımıza en en içten şekilde teşekkürler..

İşte tüm bu dostlar bugün sizlere tamı tamına 137 Bölüm mangayla geldi.

Mabushi Majo Gururla, İftiharla sunar..

Güncel Listesi:

Amai Amai Koi O Seyo Bölüm 01-02

Black Bird Bölüm 26

Bokura Wa İtsumo Bölüm 08-09-10-11

Chocolate Cilt 1 – 2 - 3

Dame na Watashi ni Koishite Kudasai Bölüm 2-3

Dengeki Daisy Bölüm 67

Hadashi De Bara Wo Fume 31-32-33-34

Heroine Shikkaku 17-18-19-20-21-22

Hero Waltz Bölüm 00-03

Honey Bölüm 5

Kamisama Hajimemashita Bölüm 34-35- 36

Kimi Ni Todoke Bölüm 68-69-70

Kiss Made no Kyori 1-2-3-4-5

Koizora Bölüm 13-14-15-16

Kyou no Kira-kun 12-13-14

L-DK Bölüm 45

Magician Bölüm 94-105

Orange Bölüm 16

Orange Marmalade 71-72

Nana Bölüm 11

Skip Beat Bölüm 186-187

Taiyou no Ie 16-16,5-17-18-19-20-20,5-21-22

Yamada-kun  to 7 nin no majo Bölüm 126-139

Yankee-kun to Megane-chan 104-105-106-107-108-109-109,5

Yamato Nadeshiko Shichi Henge Bölüm 127

Youko x Boku SS 13-14-15-16-17-18-19-20

Youth Gone Wild Bölüm 01-10

Yumemiru Taiyou Bölüm 35-36

Watashi Ga Motete Dousunda Bölüm 03-05

Watashi no Ookami-kun Bölüm 01-02

One Shotlar


Ame Ga Yamu Koro Ni

Christimas Shimasho

Kira Kira Namida Koishiteta Aishiteta

Liar Kiss

Matane

Mukashi no Hanashi

Meguru Kisetsu no Naka de

Tüm Mabushi Majo Cadılar Keyifli Okumalar Diler (:







{ 51 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. Wow :D güncel muhteşem emeği geçen herkese çok teşekkürler der güncele yumulurum :D yeni yaşımız kutlu olsun :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tigeeeeerrrrrrrrrrr!! gınalı kuzum bitirmişin ya la one shot'ı cok bi musmutlu oldum mucuks sana :D

      Sil
    2. Bitirdim bitirmem mi senseim senide çok özledim sen yokken bana bir çalışkanlık geldi(neonun cadını değiştircem gazı aslında sarışını sevmiyorum da :P )

      Sil
    3. Adımızı google'a altın harflerle yazdığımız gün bugün :)))))))))))

      Sil
    4. baaak bu iyi çoook iyi bi haber çekirgem, bi iki one shot var sana kitlemek istediğim ho ho ho

      Sil
    5. P.S: bende seni ösledim cok bi çok kocumanından

      Sil
    6. hahaha :D tabii ki buyur senseim :D sen yokken çok şey oldu editörümde var artık bir kaç mangaya başladım şimdi ama oneshot sıkıntı yapmaz sen istersinde yapmam mı :D

      Sil
  2. hey maşallah:D 137 bölüm :D

    YanıtlaSil
  3. Emekleri geçenlerin elleri dert görmeye :D Şahane :)))

    YanıtlaSil
  4. Geçmemiş şaşkınlığımla, yorumumu yazayım bare... Bu güncel değil bence yahu, başka bir şey. Bunca emeği, çabayı bir teşekkürle geçiştirmek hakaret olacaktır ki sarf edilebilecek sözler de aklıma gelmiyor dumurun dibindeyim XD
    Cadı kazanının, ne derece şevkle kaynadığını görünüz lütfen pek sevgili takipçiler. Herkes birbiri ile haşır neşir değildir belki ama iyisiyle kötüsüyle, kimi zaman başıboşluktan ölerek kimi zamansa "ulaaa bu bölüm bu güne yetişmek zorunda"diyerek emek harcıyoruz grubumuzda.
    Çok bi çok seviyorum cadılarımı bee... Emeğinize sağlık hatunlar ve hatun olmayanlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diyorsun ya tek bir teşekkür az kalır. O zaman dizini kır otur ve manga yap hehehr xD hepimizin emeğine ellerine sağlık! Nice 1000 bolumlere diyelim!:-)

      Sil
    2. Tamam be tamam, illa bir posta papara yiyeceğim. XD Bölümümü veririm birazdan sen de çevirimi postala lütfen :D

      Sil
  5. Elinize emeğinize sağlık *-* bir anda bu kadar bölümü görünce mal bulmuş aptala döndüm resmen :D
    Hepsi için ayrı ayrı teşekkürler :3 :3

    YanıtlaSil
  6. maşallah maşallah. öncelikle 5.yılı kutlamakla başlamak gerek. nice 5 seneler daha inşallah mı denir :) ben daha yeniyim ama burda olmak çok güzel. iyiki beni de aralarına almışlar :) bu arada 137 bölüm de maşallah yani emeği geçen tüm cadılarımızın ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşünsene daha yeni yamadada 137.bölümü yayinladik kac senede. Burda bir gecede 137 bölüm verdik super birsey :-D

      Sil
  7. abovvvvvvvvvvv :)güncele gel güncele :)süper yaaaaaa var ya ne sabırsızlıkla bekliyordum bu günceli :)
    yeni yaşımız kutlu olsun arkidişiler :)

    YanıtlaSil
  8. Emeği geçen herkesin eline sağlık.

    YanıtlaSil
  9. Daha nice senelere inşAllah...
    Ellerinize sağlık ben mangalara gömülmeye kaçar...

    YanıtlaSil
  10. güncel içiin çoook teşekkürler :)))) yamato nadeshiko'nun zaten önceden 127.bölümünü vermistiniz ama günceldede 127 yazıyor. ayriyetten manganın sayfasındada 128.bölüm yerine 127. bölümün linkini koymussunuz. bunca mangayı bizler okuyalım diye çabalayıp zamanınızdan kısıtlayıp önümüze seriyosunuz. sizi çok seviyorum nice senelere :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehem.. Sunako konusunda ben önceki güncelde 127 yazarak 128i vermişim. Bir hata sonucu her iki bolumh de upload ederken 127 olarak upload ettim. Ama dosya adlari da dahil indirdikten sonra hicbir hata olmadığını goreceksiniz. Bugun de 127yi verdik.
      Afiyetler olsun ve coook teşekkürler :-)

      Sil
  11. Aman da aman kimler gelmiş,kimler gelmiş :) Bohçanı kapıpta gelmişsin,hoşgelmiş,sefalar getirmişsin.O bohçanın içinden ne hoş,ne büyülü ve ne de dopdolu şeyler çıkmış öyle :)Elceğiz ve emekceğizlerinize sağlık hepinizin.Eweeet selamlama faslını bitirdiğime göre yeni fasıllar açabilirim artıkın,tutmayın beni!!! :)
    Şimdi PowaQa sen artıkın bizi,bizleri,çok sefgili takipçilerini buralarda iki gözü iki çeşme bırakıp,terk-i diyar eylemiycen,süpürgene atlayıp başka başka yerlere uçmuycan dimi,dimi ha dimi?Çoooook özlettin kendini,Kyo'yu,Kurosaki'yi,Tsubaki,yi efendime söylüyüm notlarını,sakın bir daha kaybolayım deme vallahi bırakmam :)))
    Gelelim kurufasilyanın ve daha bilimum bakliyatın fayda ve zararlarına.Neo Senpaim bu sitemim sanaaa.Sen beni kalpten götürmek mi istiyon.Bunca zaman sonra görmüşüm günceli,sevinçten ağzım kulaklarına varmış,evde sevinç naraları atıyom liseli kızlar gibi kyaa kyaa diye,bir de ne göreyim sadece iki bölümcük SKİP :( Oldu mu şimdi,bu kaaadağ uzun aradan sonra pek sefgili, kıymetli RENimle bu kadaaağ kısa bir buluşma yakıştı mı şimdi?Ben kafamı nirelere vuram şimdi hı hı hıı?:(
    (Şimdi tekrardan bir baktımda beni çivili zopaylan kovalasan,ağzıma ağzıma terlikler vursan hak ederim bu güncelden sonra amma ve lakin ni idem nirelere gidem,gönül bu bir kere Ren'i gördü ben nasıl diyim kapa o koca çeneni,kır dizini otur yerine hı hıı:(( ühü ühüü)
    Ayy neyse çenem düştü iyice gomenne bir iki bişey daha söylüyüp,toz olucam hemen merak etmeyin.Birincisi online okuma ya koymanızı bekliycem ikincisi ise Manga-tr diye yeni bir online okuma sitesi açıldı acaba çevirilerinizi oraya yükleyebilir misiniz diycektim?Bazı çevirileriniz var orda ama çoğu eksik,çok da güzel bir site,çeviri gruplarına da değer veriyorlar.Size zahmet olmazsa projelerinizi oraya yüklerseniz çoook mutlu,mesut ve bahtiyar olurum.
    Ewet bitiriyorum hemen kaybolucam şimdi,bu sefer söz :)Tekrar tekraarrrr çok ama çok ama çooooook teşekkürler bu harika güncel için,arigato,ellerinize sağlıııık öptüm hepinizi o güzelim yanaklarınızdan mucks byeee :))))))

    YanıtlaSil
  12. Güncel yazısını görünce tıklayayım bakayım dedim hangi editörün günceli diye ama şu ana kadar gördüğüm en büyük günceldi valla. 5 yıl olmasına rağmen hala tutarlılığınız ve çalışkanlılığınızdan bir şey kaybetmemişsiniz tebrik ediyorum.Ve nice 5 yıllara diyorum. :)

    YanıtlaSil
  13. Hay maaşallah sevgili ailem ben kaçak editör :D
    Güncel yazısını görür görmez gecenin bu vakti demeden daldım :Dd 147 bölüm ne demek vay arkadaş ya yazacağım şeyi de şaşırdım neyse ben azarımı yemek üzere köşeme geçeyim önce
    Ellerinize sağlık hepsi için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güncel yeni yıl yeni yaş kutlaması demeyip azarlamak istiyorum :) bir de kaçak editör diyor bak bak utanmaz :) çabuk buraya gel bakim işinin başına dön işler yığıldı :D

      Sil
    2. Heh lafı agzimdan aldin sapam.habersiz nereye kaçtın bakayım? Gerekcelerini dinlemek isteriz minik cadi :-D. Dön aramıza artık ;-)

      Sil
    3. Iki gün daha sabretmenizi dilerim tatlı ailem sınav sınav sınav haftaya her şeyi dökün üstüme gıkım çıkarsa kendimi kendim vururum :D

      Sil
    4. Ha bir de iyiki doğdunuz
      İyiki doğduk
      Affettirme çabaları vol.1 :D

      Sil
    5. Sapa'cım not al bunlar! xD

      Sil
    6. :D aklımda sensei unutmam

      Sil
  14. Sabah 5'de uyanırım genelde ve bu sabah uyandığımda yatağımdan bile kalkmadan tableti açıp güncele baktım.. Şu an çok güzel bir günceli okumuş olmanın mutluluğu içindeyim..:) Bir yanım da duygulandı.. Burası ilk takip ettiğim grup, burada bir sürü manga okudum, arkadaşlar edindim.. Ve Nurdish abla beni bu gruba aldı..:) Nurdish ablaya çok teşekkür ederim, ve Eva ablaya da teşekküler..:)
    Bir sürü güzel manga var ve hangisiyle başlayayım bilemedim..
    Çoook teşekkürler Mabushi Majo ailesi, buraya yeni katıldım ve buranın sıcaklığını gelir gelmez anladım..:) Burada edit yapacak olmak çok güzel bir şey..:) Bu kadar bölümde emekleri geçen bütün cadıların ellerine sağlık, teşekkürler..:)
    Ve "Ancaks" manga dünyasının sınırsız denizinde yol almaya başlar...
    :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim bizde seni aramizda görmekten mutluluk duyuyoruz ;-) seninle de nice seneler birlikte manga yapmak nasip olur inşallah

      Sil
  15. insanmısın sen ya öyle güncelmi olur :)
    İnsan üstü cabalarınız icin hepiniz cok cok saolun :)

    YanıtlaSil
  16. Hepiniz müthisiniz.
    ellerinize sağlık. ...

    YanıtlaSil
  17. Günceli okurken ağzım sulandı *q* . Herkesin ellerine sağlık... İyi ki doğudun Mabushi Majo *-* . Daha nice senelere İnşallah :3 .

    YanıtlaSil
  18. büyük patlama yarattınız hala etkisinden kurtulamadık türk manga tarihi böyle güncel görmedi herkeslere çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  19. Bi yaptınız tam yaptınız hala gördüğüm mucizevi şeyin etkisinde olduğum için saçmalarsam affedin çünkü hala çığlığa benzer sesler çıkarıyorum :D Siz benim gördüğüm en en en en ( buraları siz doldurun ben yazarsam baya bi gider çünkü ) manga sitesisiniz
    İyi ki doğdun Mabushi Majo Mutlu Yıllar Cadılar Nice 5 Yıllara ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o çığlığa benzer şeyleri ben de çıkardım :D valla ne yalan söyliyim ders çalışcam diyee moralim bozuktu her şeyi toplayıp kenara attım mutluluğumun tadını çıkarıyorum :D

      Sil
  20. oooooo Mabushi Majoo :D 5. yılınız hayırlı uğurlu mutlu ve kutlu olsuuun :D ben sizin okurunuz olarak sadece yakalşık yarım yıldır yanınızda olsam da kendimi aileden biri gibi hissediyorum. sizden bahsederken başlarda bi site var derdi şimdi benim çok sevdiğim bi sitem var diyorum mesela ve hatta yaşımı doldurup günün birinde aranıza katılma planları bile yapıyorum o kadar tatlı o kadar içtensiniz. upuzun güncellerin her sayfasını okumamızdan da anlaşılır bence buu :D en güzeli de zaten sizin o mangalara sevinçlerimizi üzüntülerimizi kattık dediğiniz editör yorumları. sırf onlar için bile gelinir burdan okunur mangalar :D bir numarasınız mabushi ailesii seviyorum sizi sevgiler :D

    YanıtlaSil
  21. Facebook'ta hiş beklenmedik bir şey yapıcağınızı söylemiştiniz ama bu kadarını hiç beklemiyordum çok teşekkürler cadılar :3

    YanıtlaSil
  22. selam cadılar öncelikle sizi tebrik ederim ve yeni gelen bölümlerin hepsi için çok teşekkür ederim ama ençokta Skip Beat için teşekkürler. bu manganın resmen fanatiğiyim bu gidişle otaku olup çıkacağım.

    YanıtlaSil
  23. Dolu dolu dopdolu bir güncel olmuş:) Herkesin emeğine sağlık diyorum.Ayrıca 5. yılımız kutlu mutlu olsun.Nice böyle senelere:D

    YanıtlaSil
  24. Ahhh benim sevimli cadılarım çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz! Yazıyı okurken ben bile göz yaşlarına boğulma noktasına geldim kendimi çok zor tuttum billah... Sizinki gibi bir dostluğu, bir kardeşleri, böylesine sevimli bir aileyi ilk defa görüyorum. Benim kalbimde çok çok farklı bir yere sahipsiniz. Her şey için çok ama çok teşekkür ederim-ederiz! İnşallah daha güzel bir 5 yıla, ne 5 yılı 50 yıla daha birlikteyiz hehehehehe... :))) Başta cadılarımız olmakla birlikte tüm Mabushi Majo ailesi ile ve bu aileyi destekleyen tüm okurlarla birlikte yeni yaşınız hayırlı olsun.... :)

    YanıtlaSil
  25. Sihirli cadılar harikasınız. Çok teşekkürler. Sizleri tanımak ben de dahil bir çok insana birçok şey kattı. Başarılarınızın ve birlikteliğinizin devamını dilerim. Nice güzel yıllara.. (:

    YanıtlaSil
  26. Yohohohoho:) ellere sağlık, nice yaşlara cadılar:)

    YanıtlaSil
  27. Wowowowowoowowowow şoku üstünden atamamiş olup, ne diyeceğimi bilemiyorum. Hepinizin ellerinize, emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
  28. WOWOWOWOWOWOWOWOWOW Mabushi Majo :) Skip, Yamada, Yankee :D Günceli okumadım ama okuyunca bi daha bir şeyler yazarım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadashi ve Skipleri daha okumadım ama Yamada ve Yankee'yi afiyetle okudum :D Yok mu ha daha yok mu camoooon omaytachi :) Güncel hakkındaki fikrim şu. Ya şu yaşgünü gelmeye dursun baya zaman biriktirip güncel vermiyonuz sonra şu zayıf bünyelerimize yükleniyorsunuz :( :D Yeni sistem iyi olmuş. Herkese teşekkürler ama okuduğum mangaların ekiplerine aytı teşekkürler hatta ve hatta Yankee'nin Tek silahşörü Henna-sama'ya ayrı teşekkürler. Yamada da iyi ama Yankee çok başka be. Ya hep önerim önerim diyorum şimdi elleri çok doludur diyorum önermiyorum. Minna-san çok romantiksiniz ya şöyle güzel bi Shounen alın ya :( Nanatsu no Taizai gibi :)

      Sil
  29. Çok güzel ama bato.to da nezaman yayinlayacaksiniz telefondan sadece ordan okuya biliyorum

    YanıtlaSil
  30. Bu güzel aileye ben de geçen sene yaz vakti miydi ne katıldım. Sizi bulduğuma da çok sevindim, şükür RABB'İME. Sıcak ortamları seviyorum işte, ne yapayım. :) Ellerinize sağlık, dert görmesin. Allah da sizi gülümsetecek şeylerle karşılaştırsın.

    Nice senelere, inşallah çok daha uzun yıllar burada aile olarak kalırız. :) Öptüm.

    YanıtlaSil
  31. güncele bakar mısın *-* tabi iinternetim olmadığı için geç gördüm ama vay canına cidden baya çalışmışsınız ellerinize sağlık nice sizinle beraber mangalı senelere her zaman sizi destekleyen üye-chanınız olacağım :3 gambatte mabushimajo teaamm :3

    YanıtlaSil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -