Gönderen : powaQa 18 Eylül 2013 Çarşamba



Adı: Love Stage!! (Aşk Sahnesi)

Çıkış Tarihi: 2010
Cilt / Bölüm Sayısı: 4 cilt (devam ediyor)
Tür: Dram, Romantizm , Komedi , Yaoi
Mangaka:  Eiki Eiki
Proje: Mabushi Majo
Çeviri ve Edit :  powaQa
Edit Son Kontrol: Neobi 

                
Konusu :

 Babası şarkıcı, annesi aktrist ve ağabeyi Shougo ünlü rock grubu ''Crusherz'''in  vokalisti iken, İzumi Sena böyle yetenekli ve ünlü bir aileden,tek içine kapanık olan, otaku ve sıradan bir üniversite öğrencisidir.Tek hayali en sevdiği manga serisi Lalalulu gibi bir seri çıkartabilen bir mangaka olmaktır ve bu uğurda çok çabalamaktadır.Ancak günlerden bir gün, rüzgar tersten eser ve İzumi ısrarla uzak durmaya çalıştığı show dünyasına geri çeviremediği bir reklam çekimiyle giriş yapar. Orada, son dönemlerin en popüler genç aktörü İchijou Ryouma ile 10 yıl aradan sonra tekrar karşılaşacaktır.



pow özel notu: Sekai 'den sonra kahkahalarla güldüğüm tek yaoi olması, konunun akışı, espriler, karakterler (özellikle menecerimiz Rei'ye) bayıldım Mabushi-chanlar. Bu bizde olmazsa olmazdı yani o derece.. kahkahalarla gülmeye hazır olunuz efenim :D yay! yay! kyaaa!

İndirme Linkleri:
CİLT 1
Bölüm 1-5,5 MF MG

CİLT 2
Bölüm 6-10,6 MG MF

CİLT 3
Bölüm 11-15,5 MG



CİLT 4
Bölüm 16 MF TF
Bölüm 17 MF TF
Bölüm 18 HF TF
Bölüm 19 HF TF
Bölüm 20 HF TF
Bölüm 21 HF TF
Bölüm 22 HF TF

{ 50 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. OMG birde yaoi yok diyordun neobi :'((( Bu serinin mabushide ki en sevdiğim ikinci seri olacağına şüphe yok. Nede olsa bu olaya kaptırmış giden biriyim :D ne kadar mutlu olduğumu keliemelerle izah edemicem :D onun yerine hayırlı olsun pow ve neobi :D

    ---> Bu kadar çok edite ve çeviriye vakit ayırıyor olabilmeniz cidden mükemmel :D başarınızın devamını dilerim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaoi yok mu dedim ? Ben mi ? Sekai gibi baba bi yaoi editleyen ben mi dedim onu ? Ne zaman dedim be XD

      Sil
    2. Gelecek projelerde yok dedin :D

      Sil
    3. HADİ LAN

      Sil
  2. oy oy oy çok şekerdi bunlar ya ingilizceden takip ettiğim bir seriydi şimdi türkçe okuyacak olmak ayrı sevindirdi powa ellerine sağlık şimdiden teşekkürler ikilinin hareketleri çok gülmüştüm hele menejer 10 numaraydı :) şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Ebeeett yaa, acayip şekerler hepicüğü fufu , ne zamandır böyle güldüren bir mangaya rastlamamıştım :))

    YanıtlaSil
  5. hoho itiraf ediyorum ben bunu okuyordum zaten ellerinize sağlık merakla bekliyoruz :D (tigergirl)

    YanıtlaSil
  6. Gözlerime inanamadım o.O Bayağı sevindim bu habere :D Sekai ve Junjou'dan sonra favori yaoi mangalarımdan biri *--* Sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden teşekkürler :D

    YanıtlaSil
  7. wasssshhh bir yaoi-shounen-ai daha :)) sekai den sonra bu işe de el attnız yaa ne diyim artık :D neyse yeni manga tanıtımları hızla sürdüğüne göre epey bir yoğun olacağız okumak için :D ellerinize sağlık hatunlar sizi dehşetle izliyoruz :PP

    YanıtlaSil
  8. vooov voov vooov ne diyeceğimi bilemedim :D bu mangayı çok merak ediyordum :D sayenizde bir yaoi mangayı daha okuyacam :D şimdiden teşekkür ederim :D kolay gelsin :D

    YanıtlaSil
  9. zaten mangalarınızın (dört tane hariç) çoğunu takip ediyorum, ayrıca yaoi ve yuri türlerini de takip etmekteyim. bu mangaya daha geçmemiştim ama çevirdiğinize göre okunması gereken bir seri ellerinize sağlık emekleriniz için çok teşekkürler. sürekli siteye giren birisiyim evet ama hala kayıt olmayıp arada bir anonim olarak teşekkür eden kişi benim bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman ne yapıyorsun sevgili adsız ? Hemenn kayıt oluyorsun XD

      Sil
    2. o 4 tane mangayı merak ettim
      çok net sayı verilmiş demekki özellikle okunmuyor

      Sil
    3. Evet Hadashi, bakura ga ve orange'ye bir türlü ısınamadım ilk bir iki bölümlerini okumuştum. kimi ni ise animesini çok beğenmiştim ama sezonlarını tamamlayamadım ondan beklemede. Ve tamam yarın işten geldiğimde halim olursa kayıt olacağım söz. Ve okumadıklarım da dahil tüm mangalardaki emekleriniz için teşekkürler.

      Sil
    4. Ayrıca biten seriler ve one shot'larda dahil okuduklarımı sayması zor geldiği için okumadıklarımı saymıştım o daha kolay XD

      Sil
  10. fufu işte beklenen tepkilerde buydu! arigato minnaa :D

    YanıtlaSil
  11. yaoi *-* o tür kısımları okumak sapık gibi hissetmeme neden oluyor (ki öyle) ancak fangirl ruhuma engel olamıyorum :D yeni seriniz hayırlı olsun :))

    YanıtlaSil
  12. İnanamıyorum ya çok mutlu oldum <3 Aslında ben bu seriyi okumuştum tabii ingilizce olarak türkçeye çevirilceğini gördüğüme gerçekten sevindim *-* Kesinlikle çok eğlenceli bir manga... Çoook teşekkürler.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok yenilerde bulduğum bir blogsunuz bayıldım çalışmalarınıza harikasınız ve çalışmalarınızın devamını dilerim ellerinize sağlık,bu arada yeni bölümleri gelicek mi ona göre başlamayı düşünüyorum da :)

      Sil
    2. Tabii ki gelecek hiç düşünmeyin ve hemenn başlayın XD

      Sil
    3. çalışmalarınızda ötürü sizi tebrik ederim ayrıca teşekkürlerimi sunarım:) Bu arada yeni bölümleri ne zaman gelecek acaba ?

      Sil
  13. emekleriniz için tebrik ederim. ancak konusunu beğendiğim bu manganın devamı gelecek mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eee yani XD Eklediğimize göre devam da edeceğiz değil mi =)

      Sil
  14. animeside geliyor manganın hayırlısı :D (tigergirl)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen hatta tarih olarak da 2014 bahar sezonu deniyor :)

      Sil
  15. Elinize sağlık mabushi ekibi... Animesini heterophobia fansub çevirir büyük ihtimalle ama mangasının keyfi apayrı. Kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler,manganın yeri ayrı evet :)

      Sil
  16. Katekyo! Serisi de buna benzer zamaniniz olursa bakar misiniz cevirsini yaptiginiz seriler cok guzel <3 ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet biliyorum onu,yalnız çok eğlenceli bulmamıstım(şahsi düşüncem tabii)elimi hafifletirsem kafamda 2 ayrı proje daha var,onlara niyetliyim:)) ve teşekkürler serileri beğendirdikse ne mutlu:))

      Sil
  17. HF linklerinden indiremedim ya son 2 bölümü.Normalde MF indiriyordum hep,ben mi yapamadım anlamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok senden kaynaklı değil HF'de sorun var. Aynı sorun mf'de de var yüklerken. Farklı bir alternatife yüklüyorum. Bitince eklerim ;)

      Sil
    2. Teşekkürler,ellerin dert görmesin :)

      Sil
  18. Heterophobia faansub bir kaç cildi çevrmiş siz o yüzden mi çeviriyi durdurdunuz yoksa devam edecek misiniz ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoo durdurmadık. Biz kendi çizgimizde çevirmeye devam edeceğiz. Okuyucu nereden okumak isterse oradan takip edebilir ;)

      Sil
    2. Neo gerekli bilgiyi yazmış ancak, ek bir şey ilave etmek istiyorum:Sekai'de olduğu gibi LS 'de biz projeleri başlattık ve aksatma olmaksızın devam etmekteyiz.Kim hangi mangayı nerede okumak isterse buyursun.Taviz vermem türkçeleştirilmiş kanjilerimden:p(slogan gibim oldu ya la fufu)

      Sil
  19. Bir şeyi merak ediyorum,ben bunun güncelini ingilizceden takip ediyordum.Sonra sizin çevirinizi gördüm ve sizden tekrardan okumaya başladım.Bunun için size ayrıca teşekkür ederim.Yine de size bir şey sormak istiyorum,manga en son 21.bölümü çıkaracaktı.Ama ne zamandır çıkmadı.Buda Sekaichi gibi 3 ayda bir mi çıkartıyor bölümlerini ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sekai için 3 ayda bir derken aslında lafın gelişi söylüyoruz.Yurtdısı fansuba bağlı biraz yayınlanma süreleri.. onlar bazen 2,5-3 ay bekletmekteler, bazen aynı ay bir kaç bölüm yayınlamaktalar.Haliyle belli bir tarihi yok.. LS'de ise henüz 21 ile ilgili rawlar piyasada yok, dolayısıyla çevrilmesi de o orantıda uzak şuan için :) umarım yeterli olmustur.

      Sil
  20. kesinliklee harikaa bi seri özellikle de shougo-san ın kardeşe düşkünlüğü :)))

    YanıtlaSil
  21. beğenerek okuduğum mangalardan biri de budur,çok teşekkür ederim bizlere keyifli anlar yaşattığınız için :) sağlığınız keyfiniz yerinde olsun ki bize bu ve diğer mangalarınızın bölümlerini özlettirmeden sunabilesiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keyifli bir mangadır evet, beğendirdiğimize de mutlu oldum:)

      Sil
  22. yorumlara katılmadan edemedım aslında sıtenızden baya bı faydalanıyorum uzun zamandır ;) ama ılk mesajımdır :) dayanamayıp bugun ıng devam ettım baya eglencelı bı serı ayrıca shounen ai olarak anımesını de dort gozle beklıcem site sakinlerine ve emektarlarına iyi çalışmalar dilerim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet yaa o animeyi bende dort gozle bekliyorum.. bilhassa rei ve shougo'nun nasıl olacagı sesleri büyük bir merak konusu :D bizi takip etmeye devam ediniz efenim , teşekkürler:)

      Sil
    2. ozamannn herkese süpriz anımenın tv preview buyrunuz :) buarada buraya boyle vıdeo konuyormu bılmıyorum ama ... http://youtu.be/HkqvrnxIugI

      Sil
    3. teşekkürler chihutaku, trailer'ı facebook sayfamızdan göndermiştim ilk çıktığında.. yinede ellerine saglık:)

      Sil
  23. şimdi tekrar okurken iyiki başlamışsınız dedim çünkü her zaman objektif yaklaşımdan yanayımdır o yüzden diğer çeviren grubunkinede baktım ama açıkçası pow senseimin çevirisi kadar eğlenceli gelmedi o yüzden bizden takip etmeyi tercih ediyorum çok severek okuyorum çevirine sağlık senseim senin çevirin olmasa bu kadar eğlenceli gelmezdi belkide valla çok beğendim biraz da meraklı olduğumdan baya bir kıyaslamada yaptığımı itiraf etmeliyim :D gerçekten çok güzeldi öpüyorum ellerinden saygılar senseim devamını merakla bekliyorum ingilizcesine bakmıyorum beklemedeyim senin çevirinle okuması ayrı bir zevk :) bir yorum yapmazsam ayıp olurdu o kadar zevk alarak okudum tekrar teşekkürler saygılar :D (tigergirl)

    YanıtlaSil
  24. Açaba yardimci olabilir misiniz linki indirdim ama açmıyor gerekli uygulama yok diyor ne tür bir uygulama indirmem lazım

    YanıtlaSil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -