Gönderen : Nurdish 20 Aralık 2013 Cuma



Ne mi oluyor bana? Neden mi hayat güzelmiş? Şöyleki gençler;
Oy benum başuma gelenler!!! Hemen baştan anlatayım size. Dün işe gitmek için bir arkadaşımı ayarladım. Aslında arkadaş arabayla işe geçmeyecekti ama benim de geleceğimi duyunca gidelim tabii, ne olacak diyerekten anlaştık. Sabah arkadaşıyla geldiler ve beni aldılar.
Yola koyulduk.Yollar da geceden çiğ düşmüş, buzlanmış biraz. Buraya kadar iyi güzel gidiyoruz, ta kiiii.... Yokuşu indikten sonra keskin bir viraj var. Yol da boş ve genişçe bir yol. Biz o viraja hızla girdik, araba önce sola savruldu, sonra arkadaş direksiyonu sağa çevirdi, derin hendeğe dalıp hooop uçtuk yukarıdaki topraklık kısma. Ben arka koltukta oturuyordum. Baktım bu araba çakılacak, hemen koltuğu ortaladım ve ön koltuklara tutundum. Bir an kafam tavana değdi ve hop oturdum. Uçtuk yani bildiğin. Ama elhamdülillah dört ayak üstüne düştük. Öndeki arkadaşlar dönüp bana iyi misin, var mı bir şeyin diye soruyor. Ben iyiyim tabi. Bir de böyle durumlarda soğuk kanlı olmak lazım. Kullanan arkadaş zaten müşkül durumda, bir de benimle mi uğraşsın. Gerçekten arkadaşa çok üzüldüm. Arabanın tamponu komple koptu, çıktığı yerden yola indirirken yağ deposu patladı. Arkadaşla konuştum, önemli bir şey olmamış çok şükür.

Gerçekten sevindim onun için. Korkmak korkmadım elhamdülillah. Ama düşününce, araba savrulduğunda başka bir arabaya çarpa bilirdik, araba takla atabilirdi, ya da bir canlıya zarar verebilirdik. O yüzden ne kadar şükretsek azdır. Çok temiz bir kaza oldu. Gerçi biraz çamurlandık inerken ama olsun o kadar :) Diyorum verilmiş sadakamız, alınmış dualarımız var da ucuz atlattık. Siz bu resimlere bakıp fazla abartılı düşünmeyin :D sabah kaza, ardından aynı şekilde iş güç. Hatta iş yerinden sadece 2 kişiye anlattım olayı. O kadar sıradan bir gün yani . İşten bir arkadaşın morali işle ilgili bir mevzu yüzünden çok bozuktu. Ona diyorum ki "Kızaaam! Ben ölümden döndüm senin üzüldüğün olaya bak! :D" Şakaya da vurduk yani olayı. :)

Neyse bu kadar gırgır şamata yeter. Gelelim ciddi meselelere... Bu hafta hangi mangalar yayınlanacak? Ve de kaçar tane yayınlanacak? Elimizde 2 adet Yamada (saparrow'dan ve eva'nın kontrolüyle), 1 adet Sunako (Arum'u bir güzel fırçaladım, bir daha eksik bölüm veremez, merak etmeyin :P), 1 adet de Heroine Shikkaku'muz var. Aslında Saparrow'cum Hadaşi'yi de yetiştirdi ama bugün kontrolünü yapıp ekleyecektim, olmadı, bugünlük mazur görün, değişik bir gündü. Hem neyinize yetmiyor 4 bölüm! Hayret bişe :P :)

Hadi bakalım afiyetler olsun!

Yamato Nadeshiko Shichi Henge- 94.Bölüm

Yamada-kun to 7-nin no Majo - 77-78.Bölüm

Heroine Shikkaku- 4,5-5.Bölüm



{ 15 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. Elinize sağlık ^^ Yamada'nın günceline az kalmış ha gayret :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiiiii!!! İnsan bir geçmiş olsun der önce! ÇkÇkÇk... Okumadın dimi günceli? Bak nasıl yakaladım seni :D

      Sil
  2. Geçmiş olsunn ve teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun nurdish verilmiş sadakanız varmış gerçekten. buna da şükür
    güncel için teşekkürler arumcum bizi mahrum bırakma sunakomuzdan :) herkesin ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen Arum mahrum bırakma tabi hıh :( Görürsünüz siz, birkaç posta Nurdish paparası ile sıradaki günceli bekleyin diye büyük konuşayım XD Afiyet, bal, şeker olsun efenim; devamı çok çok daha komik ve eğlenceli bekleyin beni :D

      Nurdish bir verdiğin karşı gelmiş gerçekten, sakınan sakınmış yavrum :) Kötüsüyle karşılaştırmasın Mevla'm :)

      Sil
    2. Kıskıskıskıs :D:D:D bak işte hep senin büyük dönüşünü bekliyoruz Arumcum :D

      Sil
    3. "hıh" lama bak biz seni çok seviyoruz (yani tek sunako için değil yani :D ) ama yani ondan da mahrum kalmasak da güzel olurdu :D

      Sil
    4. Hahaha çevir kazı yanmasın Saparrowum :D
      Ama öyle öyle valla :) kızlarımı çok seviyorum ben beeee! :*

      Sil
  4. gecmiş olsun canım gerçekten ucuz atlatmışsınız

    YanıtlaSil
  5. Çok sağ olun arkadaşlar :)

    YanıtlaSil
  6. Çok çok geçmiş olsun ve güncel için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. Gecmis olsun iyiki yaralanan yok , guncel icin de teşekkürler :)) bide watashinin yeni bolumu ne zaman gelir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrardan çok teşekkürler arkadaşlar :) Çok şükür fiziki ya da psikolojik olarak yaralanan yok ama ibret oldu bana da, trafikte cidden çok dikkatli olmak lazımmış bu kaygan zeminde.

      Watashi muhtemelen bir sonraki güncelde olacak :) ama bu hızlı ilerleyen bir manga değil. daha 3.bölümünde manga.

      Sil
    2. 3 bolumde yeter super o manga ;D

      Sil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -