Gönderen : Nurdish 2 Şubat 2015 Pazartesi


Merhaba Gençlik! Ben geldim! 137 bölüm ardından yine yeni bölümlerimizi yayınlamaya geldim!

"Bu ne?" mi böyle? "Pazartesi ne iş?"mi diyorsunuz? "Cuma günü değil miydi senin güncelin?" diyerek şaşkın şaşkın ekrana mı bakıyorsunuz? Şöyle özetleyelim, artık bundan böyle her hafta birlikte Pazar günleri güncel vermeye karar verdik! Pazar diyoruz ama Pazartesiye sarkar bu iş, bilginiz olsun. Ama o kadar sevinmeyin çünküm Nevale hanımın faresinin pili bitmiş, hiç edit yapamamış (hırrr) ve Neo'dan da haber alamadım. O yüzden bu güncel Eva ile bana ait. Eh, 137 bölümü çat diye verdikten sonra bu kadarını da mazur görün efendim. Anca bu kadar bölüm çıktı bizden. Artık bölümlerimizi yaptıkça her hafta ekleyeceğiz. Eğer yayınlamamışsak anlayın ki hazır değiller, yapmamışızdır. O yüzden lütfen gelip "BÖLÜMLERİMİZ NERDEEE?!" şeklinde feraytlarda bulunmayın. Bir sonraki günceli bekleyiniz efendim. Resmin şirinliğine bakmayın, aslında henüz Pazartesi sendromumdan henüz çıkabilmiş değilim... hehehe... xD

Ha bir de bazı manga önerileriniz oluyor. önerilerde bulunmanız hoşumuza gidiyor. Kendi adıma bu konuda konuşmak isterim. Yarım kalmış mangaları almak tarzım değildir aslında ama Yeppudaa'dan Kayra arkadaşımın ricası üzerine iki güzel mangayı evlat edindim. Ama onlar dışında ekstra bir durumla karşılaşmadıkça yarım mangalara el atmaya niyetim yok. İkincisi, yeni projelere de bulaşmaya niyetim yok diyorum ama gene bazı yeni mangalara dayanamayıp dalabiliyorum. Bu yüzden lütfen aklımı çelmeye çalışmayın, beni zor durumda bırakmayın. :D Şimdi bile kara kara hangisini çevirmeliyim diye düşünüyorum. Editörleri çevirisiz bırakmanın ne kadar rezil bir olay olduğunu iyi bilirim ve elimden geldiğince onları meşgul etmeye uğraşırım. Saparrow bunu çok iyi bilir hehehe...

Bir de oyun severlere şu meşhur Assasin Creed oynunuyla ilgili fikir almak isterim. Tatlıyı ana yemekten önce yiyip, çorbayı sona bırakan ters bir insan olduğum için bu 5 serilik oyunda da beşinciden başladım. aslında 2. oyundan sonrası var sanırım (abimin oyunları) ama ben nedense "aman canım,5'ten başlasam nolur?" şeklinde çok bilmiş bir ifadeyle atıldım. Abim ısrarla ve her onun oyunlarından birine başlarken söylediği gibi "sen sevmezsin bu oyunu, sana göre değil" şeklinde beni caydırmaya çalışsa da, ben oynarken başımda dikilip, "Ahahaha! bi şurayı geçemedin!" diye dalga geçse de yine söylediğinin aksine oyunu bitirmeye kararlıyım. Esas amacının beni TV'den uzaklaştırmak olduğunu düünüyorum artık. xD Alıştım oyunun kontrollerine ama acaba oyuna baştan başlasaydım daha mı iyi olurdu diye de düşünmüyor değilim. Oynayan arkadaşlar ne önerir? Bu bağımsız bir oyun diye devam edeyim mi yoksa bir şekilde birinden ilk oyunu bulup onu mu oynayayım?

Neyse gençler, maksat size bölüm vermek olduğu için çok fazla ne yazsam diye kasmayacağım. :D
Bu günceli bir kamu spotuyla bitirmek isterim.

[Eğer video çıkmıyorsa söyleyin de tekrar eklemeyi deneyeyim.]
"It is smarter to travel in groups." "Take the bus."  Yani, kısaca "aklını kullan da otobüse bin be insanoğlu! Böylece her sabah ve akşam sizin yüzünüzden oluşan o lanet trafiği çekmek zorunda kalmayayım!"  Ne hoş bir mesaj, değil mi? xD  *Rabbiiiim! İnşallah metroyu her yere getir de kurtar bizi! Amin* (bir, pardon milyonlarca istanbullunun dramı....)


Artık bölümlerinizi alıp ve okuyabilirsiniz gerçlik! Emeği geçen arkadaşlarıma çoook teşekkür ederiz!


Yamada-kun to 7'nin no Majo- 140.Bölüm
Yamato Nadeshiko Shichi Henge- 129.Bölüm
Magician- 106-107.Bölüm
Kami-sama x Ore-sama x Danna-sama!?- 1.Bölüm
Watashi No Ookami-kun- 3.Bölüm
Youth Gone Wild- 11-12.Bölüm

AFİYETLER OLSUUUUUN!



{ 33 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. Elceğizlerinize sağlık minna:)Yeni seriniz hayırlı olsun merakla bekliyordum,bakalım nasılmış Kami-sama'mız.Bütün günceleri pazar gününe almanız gerçekten çok güzel oldu,sevindim,pazar günü olsun bizim olsun:)))
    Bölümler nerdeeeee!!diye feryat figan etmiycem ama uyarına uymayıp aklını çekmeye çalışıcam,bakalım becerebilecek miyim?ki inşallah becerebilirim(çookk aminnnnn:)
    Angel Sanctuary(tenshi kinryouku)mangasına bi göz atsan,aklın çelinse çok şahane olur,inşallah aklını çelebilirde başlarsınız hadi bakalım;)(müjdeli haberinle beni kalpten götür nurdishhh bak bekliyom burda;)))
    Hepineze kolay gelsin,Allah ellerinize,pcnize ve netinize zeval vermesin çoookkkk amin:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HAYIR! O mangaya bakmak bile bakmayacağım! O riske girmeyeceğim! xD
      Esas sorun ne biliyor musun? Benim şöyle pis bir huyum var, evlat edindiğim mangayı kesinlikle ve katiyen benden başka kimse çevirmemeli. Sadece ama sadece benim mangam olmalı (çeviride) Şimdi sana sorunmluluklarımı sayayım da sen de bir bak. Sunako, yamada, skip, watashi ga motete, hadashi, hero waltz, dear only... bu yavrucakların tek çevirmeni benim ve yavrularıma yetemiyorum ÜHÜHÜÜÜÜ! bir de üstüne bunu kat mı diyorsun bana? acı bana acı!!! :D:D:D

      Sil
    2. Ühühüühü;( ama ama ama sende bana ve kalbime acı,burda senden gelecek sevindirik haberi beklerken yıkıldı,ben ne kaddarrrr uzunnn süredir bekliyorum bu manganın çevirisini,anlaşılan o ki uzunnnn bir süre daha bekliycem ;( ühüühü
      Biliyom işin zor,anlıyom ama en azından bi göz atsan hiçç bişeycikler olmaz garanti veriyom bak valla.Sen olmazsa bile en azından diğer arkadaşlardan biri baksın lütfennnnn lütfennn,belki aranızdan pek muhterem bir hayırsever çıkıp "yattım gari" diyip dil bilmez benim gibi bir garibanın bu nacizane dileğini yerine getirir.
      Bak lütfen diyom yaa sadece bi göz atacanız,ondan sonra da dersenizki "ııh olmaz katiyen çevirmeyiz" boynumu büküp,küçük emrah gibi kırıp dizimi yerime oturup ağzımı açmıycam bi daha valla bak sös veriyom;)
      Sadece göz atacanız ya(lütfen lütfen lütfeennn)) ;D

      Sil
    3. Yav yürü git! xD
      Ama umudunu yitirme, belki diğer arkadaşlar evlat edinir ;) duaya devam :D

      Sil
    4. O zaman amin amin çokkkkkkkk amin :)inşallah bir hayırsever cadımız çıkıp bu ortada kimsesiz kalmış mangayı evlat edinir :D :)

      Sil
    5. Bak kardelen de baska manga istemiş. Sizi birbirinizden ayıramam ki... xD

      Sil
  2. Emeklerinize,emeklerimize sağlık ;) gözbebeğim, yavrum Kami-sama Ore-sama Danna-sama da gelmiş ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ellerimize sağlık şekerim ;) hayırlı olsun :D

      Sil
  3. ellerinize saggglıkkk :D acaba bi THE ONE mangasınada goz atsan nurdishcim luutffeen ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aboooo! Pandoranin kutusunu açtım galiba xD yok yok almiyim diger arkadaslarda sansinzii deneyin :-D

      Sil
    2. Ama en azından diğer cevirmen arkadaslara gösterir misin zaten manga nin ilk 16 bölümü cevrilmis lutfen daha fazla israr etmicem şu sahipsiz yavru bi ev bulsun 😣

      Sil
    3. Beni karıştırmayın pis islerinize xD
      hem bak elemtere de baska manga istemiş. Sizi birbirinizden ayıramam ki... xD

      Sil
  4. MutlUluktan havalara uçuyorum. .
    Éllerinize emeklerinize sağlık. ....

    YanıtlaSil
  5. bi kere de iyi anılıyım arkadaş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahha! Hayatım adin çıkmış dokuza bi kere. Sende bunu sekize indirmek için pek caba göstermezken ne bekliyodun? xD

      Sil
  6. Kami-sama'nın ilk bölümü gelmiş.. Merak ettim nasıl bir manga..:)
    Watashi no Ookami-kun'un da 3. bölümü var, çok mutluyum..:D
    Bu pazarki güncel de çok güzel..:) Ellerinize sağlık Mabushi Majo ekibi..:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Afiyet olsun şekerim. Bir dahaki güncelde sende varsın inşallah. ;-)

      Sil
  7. oy oy güncel de sen gibi şeker olmuş süper çevirmenim benim ;) ama yani onca editörün varken neden beni örnek veriyorsun neden, çok mu sıkıştırıyorum seni bölüm bölüm diye :D yeni bölüm de istersin sen şimdi benden :) neyse ben burda yokum hemen bölümlerimi alır ve okumaya kaçarım. emeği geçen cadılarımıza çok çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım sayenizde ;)
      Eva da az derdimi çekmedi :D verdiği gazlarla ben kaç bölüm peşpeşe çevirdiğimi bilirim be! Ama artık onun kendi çevirmenleri var ;) şu an en iyi çeviri müşterim sensin sevgili editörüm :D bunu çok iyi bilmen lazımdı halbuki. Herhalde senden yeni bölüm isticem! 2 Yamada'n yola ona göre hazırlık yap hehehe...

      Sil
    2. bol yamadalı güncelleri vermeniz dileğiyle diyim ben de o zaman :)ayriyetten güncel için çokkkkkk teşekkürler:)iyi ki varsınız :)

      Sil
    3. ayy... gene beğendiremedik... geçen bölümde dünyanın yamadasını verdik bunda da bırak, 1 bölümcük verelim... :P (sadece 1 bölüm verebilmiş nurdishin kompleksli hali) :D

      Sil
    4. ben doymam ki :)hepsini versen de daha çok isterim ben :) Nurdish bu olmamış en az 8 olmalı :) kopleksli halini pek sevdim :)

      Sil
    5. Hehehe aci ama gerçek güncele 3 bölümcuk var sadece :-D

      Sil
    6. Livanem ya yorumunu denetlerken yanlışlıkla sildim :-( tekrar yazar mısın?

      Sil
    7. ha ha ha inanmıyorum :) bu güzeldi valla .seni mi kırcam yazarım tabiki :)son 3 bölümü sen bir çırpıda yaparsın.sana kimse engel olamaz arkanda sapparow ve eva varken hem de :)
      Not: aynı kelimeler değil ama buna benzer şeyler yazmıştım :)

      Sil
    8. Haha! Niye inanmıyorsun ya? adını görünce içeriği okumadan onay vereceydim ki yanlışlıkla siliverdim :D
      herhalde yani! Ama birkaç gün buralarda olmayacağım. Yani bu hafta beklemeyin yamada falan

      Sil
    9. canın sağolsun nurdish :) sen ne zaman müsait olursan o zaman gelsin yamada :) ama yamadayı bu kadar sevmemde mangakanın yazdığı hikayesi kadar senin çevirilerin yorumların etkisi çok :)

      Sil
  8. Uuu sonunda adan akıllı bir güncel okudum çünkü bir türlü blogu takip edemiyordum(okul falan..) o değil ben vallahi sizin şu honey x honey drops a el atmanızı istiyorum vallahi biri çevirsin biz okuyalım yaa :(( Vee şu iki evlatlığı merak ettim efendim. :D Ne zamandır yokum ne ne olmuş bilmiyorum hiç :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohooo... Önce otur adam akilli detayla projeleri bir incele bakem :-D güzel mangalar valla ;-)

      Sil
  9. Ellerinize sağlık... :))

    YanıtlaSil
  10. Güncel için teşekkürler Yamada yine günceliz :)

    YanıtlaSil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -