Gönderen : Nurdish 13 Eylül 2013 Cuma

Merhabalar Gençlik!
Keyifler nasıl? Özlediniz mi Sunako'yla Yamada'yı? Arkadan "Eveeeet!" sesleri hayal ediyorum. :D

Ama önce biraz ruh halimden bahsedelim... Arkadaş, kendini beğenmiş, milleti yerin dibine sokan, kendi bir dünya hata yapıp başkasının bir hatasına ağzını geleni söyleyen tiplerden hiç haz etmiyor, hatta nefret bile ediyorum!!! Bunun Mabushi Majo ailesiyle ya da manga okurlarımızla uzaktan yakından bir alakası yoktur, merak etmeyin. Gerçek hayatta karşılaştığım insan türü bu. Öyle bir eziyor ki karşısındakini, insan yerin dibine girmek istiyor. Bana Allah'a şükür bulaşabilecek bir insan tipi değil. Ama bulaşsa da nasıl bir sona ulaşır bilemiyorum. Gerçi o insan tipi kadar cadaloz değilimdir. Sadece pis tarafım baya bir pistir. :D Neyse işte, bu insan tipine harbi kıl kaptım. Artık "A" dese bile beni rahatsız eder oldu. Bunu sizlere söylüyorum çünkü gençler gerçekten karşınızdaki insana insan gibi davranmaya dikkat edin. O kadar antipatik, o kadar gıcık bir şey oluyor ki, sonunda etrafınızda kimse kalmaz. Karşınızdakini insan içinde rencide etmeyin. Yalnızken konuşun, düşüncelerinizi kibarca söyleyin ama üsluba da dikkat edin.  O insandan haz etmek zorunda değilsiniz. Ama insanlığınıza sahip çıkın da, ben kısasa kısas olayını da pek bir tutarım. Size karşıdaki ne yaparsa, sizinde ona aynısını yapma hakkınız doğar. Ha nedir? Tutup da o adam öldürdü, yaraladı, çaldı çırptı diye sizde aynısını yapmayın. Ama sizi insan içinde rencide ediyorsa, sizde karşılığını verin. Bu benden size abla nasihatı olsun. Sevmiyorum sizi bu insan tipi! (Güzel slogan oldu hehehe) :D

Şimdik gelelim mangalara... Öncelikle bu hafta sadece Yamada ve Sunako'muz var. Sunako'muzda maalesef 1 bölüm atlayıp vermek zorundayım. Sebebi ise editörüm bölümü bana göndermek için internet bulamıyor... Ne acı değil mi? Bölüm var, ama internet yok... :/ Olsun gelince sizlerle paylaşacağım elbette. Yamada'mızda bir yenilik var! Tigercan beni rehin aldı! Tigerimin ağlarına takıldım! Beni bataklığa sürükledi! Gün olur, devran döner derler hani. Ben miydim editör peşinde koşturup "Bölüm hazır mı? Ne zaman vereceksin bölümü? Hadi, hadi, hadi..." diye sıkıştıran?! Artık o beni sıkıştırıyor :D "Nurdish nerde çevirim? Versene, versene, versene..." Valla kız hızlı. Evacan da beni gaza getirdi bölüm çevirmeye başladım yetiştirmek için. Ama sonra ne oldu? Yamada da işler kızıştı, bu sefer meraktan çevirmeye başlicam :D (Çevirmeden yeni bölümleri okumuyorum da. El mahkum çevirmeye yani.) :D  Bir de Eva'can kanjilerde Tigercan'a yardım ediyor! Çok teşekkürler kuzum sana da! (tabii ki de emeği geçen herkese  de :D )
İşin özü vaziyet iyi şu an sadece Yamada için tabi. Gerisi biraz muallakta... Beklemedeyiz biraz. Allah büyük, sonu güzel olur merak etmeyin. :)

Yamato Nadeshiko Shichi Henge- 87.Bölüm

Yamada-kun to 7-nin no Majo - 54-55.Bölüm

Afiyetler olsun!

Bu arada Mabushi Majo ailemize katılan yeni cadılara sesleniyorum: HOŞ GELDİNİZ!!!! BİZDEN KAÇAMAYASINIZ HEMİ?! :D

{ 15 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. ayyy bugün cumaydı dimi sen de olmasan günler karışacak hehe :D
    nurdishim o tip insanlardan malesef çok hele de çevrelerinde kıskandıkları kişiler varsa daha bir çekilmez oluyorlar ezemeyeceklerini bildikleri kişilere duydukları hırsı başkalarından çıkartmaya kalkarlar bir de tutup kafa atasım geliyor öylelerini gördükçe.
    sunakom için teşekkürlerimi sunarım bu arada ellerinize sağlık.editörümüze de geçmiş olsun umarım yakın zamanda internetine kavuşur (tamamen iyi niyetle diliyorum yoksa bize bölüm yollayacak diye değil he :D )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İvit! Nasıl da kaçırdın bak :D
      Ah mirim, ah! Çok fazlalar ve çok sinir bozucular. Doğru diyorsun, bunun bir de hırs ve kin boyutu da var... :/ Allah muhafaza. Fuzuli yere asabımızı bozuyorlar.

      Afiyet olsun şekerim. Evet inşallah editörümüz internete kavuşur ve sizleri mutlu eder. :)

      Sil
    2. senin suçun 2 haftada bir verirsen günceli olacağı bu :) sorumluluğu almalısın :P

      Sil
  2. Yamadanın editte el değiştirdiği ne kadar da belli oluyor. Bir editörün tarzına alıştığın zaman o editörün yerine başkası geldi mi garip geliyor bana nedense =) İster istemez kıyıda köşede neobiden izler aradım yada nevaleden...
    Her neyse bölümler için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederiz ama ben bu konuyu pek anlayamadım. Dramatik bir farklılık olmamalı. Ne gibi izlerden bahsediyorsunuz? Şans vermenizi rica ediyorum. Yeni editörüm elinden geleni yapıyor ve ben ondan çok memnunum. Eksiklik varsa zaten onu da düzeltecektir. Ayrıca Yamada editte komple el değişmedi. Nevale ve Neobi edite devam edecekler.

      Sil
    2. ne eksik varsa söyleyin elimden geldiğince düzeltmeye çalışırım ama tahminime göre nevalemle neobim not koyuyorlardı onun özlemi olsa gerek :D (tigergirl)

      Sil
    3. Sevgili tiger notlarla ilgili bir sorunum olsa gider skip okuyarak onu gideririm. Yada hadashi. Takip ettiğim kadarıyla zaten neobi veya nevale yamada'ya öyle pek not koymuyor. Bir iki tane ya görmüşümdür ya görmemişimdir.
      Yanlış anlamayın bu arada lütfen amacım yeni editörü kötülemek falan değil ki nurdishin dediği gibi edit de güzel zaten. Benim değinmek istediğim nokta editörlerin kendine has tarzlarında. Ukalalık olarak algılamazsanız beni rahatsız eden yerleri söyleyeyim. Misal neobi dış seslere o kadar uygun fontlar koyuyordu ki, Yamada'yı cidden orjinalden okuyormuşum gibi hissediyordum. Misal arada sırada değişen fontlar bile manganın nasıl desem o tek düzeliğinden çıkartıyordu. Misal 54. bölümün 3. sayfasında ki hehe fontu. Sizcede çok alakasız değil mi o gülmeye o font ? Yani ben bunu demek istedim yoksa editleyen arkadaşın eline sağlık edite bir şey demiyorum ki hakkımda yok zaten =)

      Sil
    4. yorumunuz için teşekkürler anladım :)bakalım yeni bölümde biraz daha farklı fontlar denicem :)

      Sil
    5. Doğru, oradaki HEHE yerine başka font daha yakışırdı. Ama ifade şekliniz biraz ağır oldu. Motive etmek yerine moral bozucu bir yorum oldu. Bunları dikkate alarak eleştiri yapmanızı rica ediyorum. Bu herkes için geçerli. Başka bir gözünüze çarpan sfx ya da herhangi bir hata varsa bana mail yoluyla iletirseniz sevinirim.
      Herzaman söylerim, biz eleştirilere her zaman açığız ama eleştirilerinizi acımasızca yapmayın.

      Sil
    6. Nurdish +1 :") Alışkanlıklardan kaynaklanıyor bence ama üslup çok fark ediyor pek değerli adsız. İyileştirilmelere gidilecektir mutlaka, malum kimse doğuştan editör ya da çevirmen doğmuyor ama bu süreçte emek verenleri motive edip biraz daha sabırlı davranıldığında yaşasın dünya barışı hehehehe :D

      Sil
    7. Üslubumda ağır bir yorum olduğunu göremiyorum ben. Hakaret yok, emeğe saygısızlık yok, birini işinden soğutacak rencide edici bir davranış yok, acımasızlık ise hiç yok. Siz sordunuz bende gayet özür dileyerek beni rahatsız eden kısımları söyledim. Ben kalkıpda " aaa çok kötü, bırakın bu işleri " gibisinden bir yorum bile yapmadım. O şekilde gelsem size haklısınız diyeceğim de gayet düzgün bir şekilde belirttim bana göre tuhaf kaçan kısmı. Yorumunuz çok korumacı değil mi ? Gerçekten tarafsız bir yorum yaptığınızı düşünmüyorum.

      Sil
    8. biz aile gibiyiz ondan arkadaşlarım aşırı korumacı olmuş olabilir :D ama dediğim gibi yorumun için teşekkürler sfxlere daha çok dikkat ediyorum artık tabi yinede senin dediğin gibi her editör aynı olmuyor :D ilk bölümden hani eleştiri geldi diye biraz üzüldüm ben ama şuan moralim gayet iyi arkadaşlarım ondan korumacı yoksa eleştiriye her zaman açık bir grubuz :D (tigergirl)

      Sil
  3. Buraya katıldınmı kaçmak imkansız ortam çok iyi ^^

    YanıtlaSil
  4. kaçmayı hiç düşünmem ben!! cidden ortamınız çok güzel katılıyorum :D

    YanıtlaSil
  5. Kıskıskıskıs... Bu batağa elini veren kolunu kaptırır Cici cadılar! Niahahahahaa! :D

    YanıtlaSil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -