Gönderen : Neobi 2 Ocak 2013 Çarşamba

Gördüğünüz üzre size kyokoyu kolundan çekip sürüklemek suretiyle getirdim :D Hayır aslında bu tamamen koca bir yalan. Kendisi gelmek için ısrar etti. Kendisinin ne derece sinirli olduğunu biliyorsunuz. Yok gelemezsin diyemezdim -,- 
Dediğim takdirde sonum şunun gibi olabilirdi.
Peki riske girmeye gerek var mı  ? Sizi bilemem ama benim içinn hiç gerek yok XD
Yaşamayı seviyorum =)
Öhmm hemenn ana konuya giriyorum. Yeni temamızı nasıl buldunuz bakalım ? Bu temayı bu hale getiren çok sevdiğim ama çevirisi de pek yavaş olan :P ekip arkadaşım rosario'ya pek çok teşekkür ediyorum. Benim çocukça isteklerim karşısında gayet sabırlı kendileri hehe :D 
Her neyseee efenim şimdi yukarıda ki ekip yazısını görüyormusunuz ? Oranın üstüne geldiğinizde bu manga çetemiz altında çalışan bütün arkadaşların ismi çıkacaktır. Aynen denediniz gördünüz :D Şimdi o nazik ellerinizi "Neobi " yazısının üstüne getirin ve bir tık atın mausunuzla. :P Veee tadaaammmm benim sayfama hoşgeldinizz :D Nasıl ama pek afilli değil mi :P Şimdi her ekip arkadaşımızın kendine özel sayfası var canlar. Ekip içerisindeki kişilere sevgi, saygı veya onlar hakkındaki düşüncelerinizi belirtmek isterseniz işte bu sayfaları kullanıyorsunuz ^^ Pek tabi eleştrilerinizi de yaabilirsiniz.. Lakin saygı çerçevesinde olsun olur mu :) 
Hava atmak gibi olucak ama o sayfaları ben tasarladım XD Aylarımı aldılar tek tek bir sürü cadı sildim vs vs vs ama değdi :D Rosarioda sağolsun onları uygulayacak tema peşinde koşturdu günlerce ama sonunda bu işi de hallettik =) Evet diceklerimi de dediğime göre artık düşük çenemi toplayıp yollanabilirim =) 
Yeni yılın ilk güncelleri Skip beat 125, Dengeki Daiys 40 ve Orange 4 yayınlanmıştır efenim. Keyifli okumalar. Kisseledim gıdılardan ;) 

{ 3 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. sağolun nice yıllara

    YanıtlaSil
  2. Vaaayyy! Sonunda resimlerimiz yayınlandı :'( sanırım mutluluktan ağlayacağım hehehe :D Ellerinize sağlık yavrular süper olmuş ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet nihayet olduu ben de inanamadım ilk başta ama geçiyo bebek hehe :D

      Sil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -