Gönderen : Neobi 24 Aralık 2013 Salı

Bir varmış, bir yokmuş... Bundan uzun uzun yıllar öncesinde, bir grup cadı yaşarmış manga ormanının derinliklerinde. Bu öylesine bir ormanmış ki, ağaçların dallarında manga sayfaları yetişir, her bir köşeden bir karakter fırlarmış insanın karşısına. İnsan dediğime bakmayın ama. Bu öyle sihirli bir ormanmış ki pek fazla ziyaretçisi olmasa da içerisine giren herkesi büyüler kendi bünyesine hapsedermiş. Kendi imkanları dahilinde bir grup cadı bakar, korur kollarmış bu ormanı. Her bir santimine emek verirlermiş. Gündüzleri fellik fellik gezer gece oldu mu da kendilerini ormanlarının derinliklerine gömüp binbir çeşit manga büyüsü yaparlarmış. Mürdüm renkli gökyüzüne birlikte bakar, güneşin doğuşunu birlikte izlerlermiş. Cadı dediysem aklınıza öyle yitik, burnunda kocaman beni olan cadılar gelmesin efenim. Zira bu cadılar dünyalar güzeliymiş.
Ehh bu kadar hatunu bir arada tutmak tahmininiz üzerine zor iştir. O sebeple tüm bu cadıları koruyup, gözeten bir de ele başları Neobik cadısı varmış. Cadılar içerisinde en korkunç olanı ( nedenini bende bilmiyorum sayın okuyucu, halbuki şeker gibi bir hatundur :P ) 
Bu Neobik hatun dediğim gibi ormanın bütünlüğünden sorumlu olduğu gibi manga ağaçlarının bir kısmından da sorumluymuş. Ormanı canlı tutmak için sürekli büyü yapması gerekirmiş. Peki tek başına mı? Tabii ki değil bir sürü cadı arkadaşı varmış çünkü Neobik'in aksine tatlılıkta tavan yapmış bir şekilde.
Günlerden bir gün bu cadıların manga ormanına bir yabancı adım atmış. Şatonun gözlem kulesinde oturan Homo titreşen büyülü kavanoza dikkatlice yaklaşıp ormanlarına izinsiz giriş yapan yabancıyı yakalamış hemen. " Öfff yine mi yaa, bir huzur yok arkadaş. Bırakmadılar ki çevirimi yapayım. Sonra uyuşuk cadı diye adımı çıkarıyorlar birde " diye söylene söylene tutmuş bahçenin yolunu. Kırmızı pelerinini savura savura ormanın derinliklerinde ilerlerken gecenin sessizliği mi desem, bir yabancının ormana sızmış olmasının verdiği huzursuzluk mu desem, yoksa kaytarmak için uydurduğu bir bahane mi desem, bilemediğim bir sebepten ötürü yarı yolda vazgeçerek çalmış Neobikin kapısını:
" Hişt hatun kalk kalk kırmızı alarm " diyerek derin uykudaki Neobiyi uyandırmış. Size Neobinin uyandırıldığı zaman çok asabi olduğunu söylemiş miydim? Ah anlatmadıysam gerek yok geçelim bu faslı :P
" Ne var yaa, ne var? bi uyut be güzelim " diye söylene söylene huzursuzca yatakta kıpraşmış neobi.
" Kızım kalksana be ormana biri gizlice giriş yaptı "
" Eeee yani  ne yapayım? Git nurdishe söyle
" Nurdish şuan kyokonun cinlerini bir araya toplamakla meşgul biliyorsun.
" Nevaleyi kaldır
" Çok üşeniyormuş kalkmak için "
" Ros nerede ? Onu kaldır o zaman "
" Ros orman için yeni bir tasarım geliştirmek amacıyla didiniyor. 2 gündür uyumadı hiç kız. Büyüsü çöktü valla. "
" Hııı tabi tabi kesin öyledir. Neyse peki pow ner-.." diyecekken kafasını odasının içerisinde gezdirip pow'un yatağında olmadığını fark etmiş. " Nerede bu kız günlerdir yok piyasada. Alıcısı da kapalı ya " diye düşüne düşüne kalkmış yataktan, geçirmiş üstüne siyah pelerinini ve homoyu da yanına alarak ağır aksak adımlarla ormanı kontrol etmek için çıkmış odasından. Merdivenlerden inerken elinde bir bardak büyüsüyle uyku mahmuru sınav hazırlıkları yapan aruma rastlamışlar. 
" Ah kızlar sizi de mi uyku tutmadı? Size de bir bardak büyü hazırlayayım mı ?" diyerek kocaman gülümsemiş arum. Homo da aynı şekilde gülümseyerek " ahh ne güzel olur. Şuan bir orman meyveli büyüye hayır demem doğrusu " diye mutfağın yolunu tutsa da, Neobi pelerininden yakaladığı gibi katmış önüne yeniden homo'yu. 
İlerlerken Arum fısıldamış homonun kulağına çabucak " neyi var yine bu hatunun?" Bir yandan Neobi tarafından sürüklenirken bir yandan da arum'a cevap vermek için cebelleşen homo: " Hiç sorma şekerim ters tarafından kalktı yine " diyerek neobinin elinden telaşlı hareketlerle kurtarmış pelerininin yakasını. 
" Kızım çok aksisin ya, bak erken yaşlanacaksın bu sinirin yüzünden demedi deme
Neobinin " Homo şuan saat sabahın körü ve kim olduğunu bilmediğimiz bir yabancı ormanımızda fink atıyor, Pow kayıp, nurdish cinler aleminde, nevale desen ki hiç deme yani. Nasıl mutlu olayım nasıl... " cümlesini bitirmesine fırsat bırakmayan homo hemencecik süpürgesini çıkarıp cebinden ( cepten süpürge çıkar mı demeyin. Manga ormanına inandınız da cepten süpürge mi rahatsız etti yane :P ) kendilerini gece göğüne bırakmışlar. Size manga ormanının gökyüzünün ne kadar eşsiz olduğunu söylemiş miydim? Hayır mı? O zaman söylemeyeceğim zira kıskanıp ormanımıza nazar değdirebilirsiniz. Gecenin şafağında uçmuşlarda, uçmuşlar... Tam manga uçurumuna geldikleri sırada homo birden çığlık atımış: " AHHHH. Neo, Neo işte orada kaçak "

" Hişştt sessiz ol. Ürküteceksin avımızı " diyerek yine klasik bir azar seansını bitiren neobi süpürgenin bagajından ( yok artık diyorsunuz değil mi? Cepten süpürge çıkıyorsa pek ala o süpürgenin bagajı da olabilir yani. Teknolojik bir orman bizimkisi hayrette bişi ) gece karası asasını çıkarıp tam büyülü sözleri söyleyip kaçak yolcuyu yok edecekken homo araya girip " dur bi. Baksana kıpırdamıyor. Belkide evinden kaçmış biridir. Hemen insanları büyüleme huyunu bırak ya " diyip kalayı basmış Neobiye. Somurta somurta asasını indiren Neobi Homoya bir çimdik atmayı da ihmal etmemiş tabii ki. " Neobi, kızın kırmızı başlığı var gördün mü. Gördün mü? Belki de kurt büyük annesini yemiştir he ne dersin? " diye halay aleminin kapısını aralayan homoya bir çimdik daha indiren neobi süpürgenin direksiyonunu manga uçurumuna doğru kırmış. 
Kızların kıkırdaşmalarını duyan kırmızı başlıklı kız birden yerinden sıçrayarak ani ve sakar hareketlerle kıpırdanırken uçurumdan aşağı düşmüş. Neyse ki homonun süpersonic hızlı süpürgesi son anda yetişmiş de kızı manga okyanusuna düşmekten kurtarmış bizim cadılar. 
Fakat bu kurtuluş kırmızı başlıklı kız için gerçekten bir kurtuluş olmuş mu sayın okuyucu? İşte orasına hikayenin sonunda karar verirsiniz. Biz devam edelim.
Kızı manga sorgulama odasına  ( evet evet buda var ne olmuş -_- ) atıp arkadan kapıyı büyülemişler ve sorgu seansı da böylece başlamış.
Homo: " Sen pişt kırmızı başlıklı hatun ne arıyordun bizim ormanımızda bu saatte?" ses yok...
" Kapşonunu aç yüzünü göster bari, çatladık burada " ses yok... 
" Öldün mü bari onu de...  " ses yok... Ne yaptıysa bu homo, hatunu konuşturamamış bi türlü. Odanın bir köşesinde bacak bacak üstüne atmış bir elinde asası diğeriyle kedisini okyaşan Neobi artık iyice sıkılınca yavaş adımlarla kalkmış yerinden. Homoya çekilmesini işaret edip kızın etrafında bir tur dönüp şu büyülü sözleri söylemiş: 
Absorbe Protegus, Bualero Porta Cistem Aperio Epoximise Fera Verto Harmonia Nectere Passus " Büyülü sözler odanın içinde yankılandığı saniye kırmızı başlıklı kız yavaşça kafasını kaldırmış, kapşonunu indirmiş ve o katran karası gözlerini Neobinin Zümrüt yeşili gözlerine kilitlemiş. O dakikadan itibaren Neobiye resmen aşık olan ( aşık yani mübağla. Bakınız abartma sanatı :P )  bu kırmızı başlıklı kız evini yurdunu terk etmiş ve manga şatosuna taşınmış. O günden itibaren Neobinin sadık bir arkadaşı olmuş. Şimdi bu gün o kırmızı başlıklı kızın doğum günü. O sebeple manga şatosunun büyük küçük tüm cadıları bir araya toplanıp sana iyi bir yaş, zengin bir koca, vefalı eflatlarr ve bol bol manga diliyorlar. 
Ahh bir şeyi unuttum galiba. Peki kim bu kırmızı başlıklı kız? O başlıklı kızın adı.... Dırım dırım, dırım dırım. Söylim mi :P 
Bizim şatomuzun kırmızı başlıklı kızı Eva Chan. Tekrardan mutlu yıllar diliyorum =) 
Ehh saat gece yarısı 3'e gelirken yarın sabahın köründe nasıl kalkacağını kara kara düşünen Neobik yatağına doğru gidedursun, siz partinin tadını çıkarın anacım =) 

{ 39 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. harikaydı neobi bayıldım ellerine sağlık
    EVA yeni yaşın kutlu olsun (gerçi ben çoktan kutladım ya neyse :D ) yeni yaşın sana sağlık mutluluk bol bol sabır getirsin. :)

    neobi bu alttaki cadı ben miyim yani aşkolsun :) hatun intikam intikam alıyor benden yav :D

    YanıtlaSil
  2. Çok çok teşekkür ederim manga ormanına iyi ki düşmüş ve sana aşık olmuşum.
    hikayeye de bayıldım gecenin o saatinde üşenmeden yazdığın için ellerin dert görmesin, yaptığın büyü ile yaşlanıyorum diye girdiğim depresyondan tek seferde çıkardın beni teşekkür ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek afiyet bal şeker olsun kırmızı kapşonlu cadı =)

      Sil
  3. Te allahım tam yatmış uyumuş uykuya galip gelmişim arkamdan partiler olaylar cık cık cık :D Büyüsü çökmüş kısmına bir kahkaha attım doğrusu süper yazmışsın eline sağlık :D

    Evacım doğum günün kutlu olsun iyi ki aramızdasın tüm iyi dilekleri neobi söylemiş zaten dicek bir şey kalmadı... Bol şen şakraklı yıllar dilerim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, o dilekleri tüm cadılarla hep beraber yaşamak nasip olsun.

      Sil
  4. İyiki doğdun Eva-san.Yardımını esirgemeyen yegane senseimiz nice mutlu,huzurlu,uzun yazlar geçireceğin yıllara.Okumaktan zevk aldığımız ve alacağımız nice mangalara inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol nx :) uzun yazlara kocaman amin :)

      Sil
  5. Annem, ne toplanmaz cinlermiş bu ya! Toplaya toplaya daha 8 tane toplamışım... Bir kaşık suda boğasım var Kyoko'yu!!! :D

    Evimizin neşesi, hacı yatmazı, can kurtaranı, güzel arkadaşı, bir tanesi EVA'M! DOĞUM GÜNÜN KUTLU VE MUTLU OLSUN! Nice güzel senelerde birlikte bu ormanda yaşamak nasip olsun inşallah (hayırlısıyla, iyisiyle tabii)! Seni çoooook seviyoruz!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ormandan kovulmadığım sürece yada kurtlar yemediği sürece benden kurtuluşunuz olmayacak nice nice seneleri beraber mutlu mesut geçirmemiz dileğiyle.
      Bende seni çokkkk seviyorum ve teşekkür ederim tüm iyi dileklerin için ve bana katlandığın için :)

      Sil
    2. Seni yemeye teşebbüs eden o kurtları gebertirim ben! Sen merak etme canım ;) Sana katlanmak yok, sen bana katlanıyorsun esas :D sağ ol var ol ;) :*

      Sil
  6. iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun cnm nice senelere yardımsever bitanecik evamız iyiki varsın iyiki tanıdık iyiki sevdik seni haha yaşlandık ya bende ocakta 20 olcam :P (tigergirl)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, ve nerdesin sen kaçak hiç görünmüyorsun :)

      Sil
    2. terbiyesize bak! yaşlandık, 20 olucam diyor..... hıh :D

      Sil
    3. gençliğiyle hava atıyor :)

      Sil
    4. Çk çk çk... Süpürgeyi kafasına haketti şimdi :D

      Sil
    5. hahahah :D evet kaçak takılıyorum hahah süpürge mi :D kardeşim hastanedeydi yeni çıkarttık cnm ev anlıcağın bendeydi :D bide dersler falan :P vaziyet vahim bide kilo sorunum var kilo almaya çalışıyorum hala hahah baya bir karışık durumlar anlıcağın :D arada böyle bakıp gidiyorum o yüzden :D (tigergirl)

      Sil
    6. Hem yaşı küçük hem de kilo alma sorunu var.... Allahım bu nasıl bir dünyadir?! Sen sus bence daha fazla konuşma. XD
      Kardeşine noldu ya çok geçmiş olsun :-(

      Sil
    7. Kıza susmasını söyleyip soru sormak :) geçmiş olsun tiger.

      Sil
    8. :D işte ben böyle önce susturur, sonra konuştururum! :D:

      Sil
    9. hahaha bir iyileşemedi yemek yemiyor vücudu güçsüz düşmüş sürekli hasta nurdishim sürekli ateşi var öksürüyo ne olduğu tam belli deil :(

      Sil
  7. Doğum günün kutlu olsun Eva Sensei :))

    YanıtlaSil
  8. Eva'mmm doğum günün kutlu olsun kuzum, daha nice yılları birlikte devirmek nasip olsun :D
    Neo nasıl güzel olmuş o masalımsı güncel, hele de benim uykulu halimi nasıl güzel tarif etmişsin XD Emeğine sağlık... Yalnız millet güncel yazısının altında bölüm aramış mıdır ki? XD

    YanıtlaSil
  9. ara ara !!!! bayıldım bu hikayeye.. suuuuuupıııııııırrrr (franky mode on! annadın sen onu fufu) hatta ve hatta bildiğin suuuuupppeeeerrrsonic bir hikaye.. ormanımıza bodozlama dalmış hayın eflat kim acep diye diye bir solukta okudum billa. oyh!! şahanesin neobikom:D

    Eva-chanım nice mutlu sihirli senelere ve yaşlara olsun,hep beraber nice mangalara canım:)

    veee pow nerde mi!! pow Kurosaki'yle M'nin vasiyetini çözmelerde,Ren ile konser hazırlığında, Takeuchi ile çekirdek çitletip yano ve nanami dedikodusu yapmakta, Tengu host klübü üyeleri ile sake içmelerde, Shougo ve Rei ile Ryouma ve İzumi'ye misilleme yapma planlarında… İsaka-san ve Tsubaki-kun ile görüşmelerimi daha sonraya sarkıttım ehh naparsın yakışıklı doz aşımından geçici surette beraat durumları fufu.. öyk içim şişti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler pow :) arkadaşlarla görüşmen bitince bana yolla birde ben alayım ifadelerini :)

      Sil
  10. vayyyy süper hikaye ama asıl kutlama şekline bayıldım neobik hatun aşmış kendini resmen yaa :D
    EVA cım nice yıllara hep beraber yaşlanalım (daha ne kadar yaşlanacaksam artık :)
    ama senin gençlik ateşin ve güzelliğin hiç sönmesin :P
    NOT: kızlarrr bizim içinde geçerli bunlar erken bunamayı kabul etmiyoruuuuuummm XD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler senin arkandan koşa koşa geliyorum neyseki önde giden ben değilim :)

      Sil
  11. mutlu senelere eva, nice güzel yaşlara..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim cümlemize nasip olsun güzel yıllar :)

      Sil
  12. Manga hızına yetişilemeyen Evaaa :) Doğum günün kutlu olsun canım benim. Nice güzel yaşlara.

    YanıtlaSil
  13. eva bebeğim
    çok çok özür dilerim yeni okudum
    iyiki doğmuşsun iyiki katılmışsın aramıza
    neobik bu yazıları daha sonra bir araya toplayıp basabiliriz he yayın evimizde :D :D

    not: neobik demek sana nevale demesinler he

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) est özürlük bir durum değil yoğun olduğundan normaldir gerçi o akşam ormanda beni aramaya çıkmaman ayrı dava ama :)

      Sil
    2. ya evet öyle bişey yapmışım
      kedidir o kedi diye düşünmüşümdür :D

      Sil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -