Gönderen : powaQa 30 Mart 2014 Pazar



                        Heyyyoo! Selamlar ossun Mabushi-chanlar Mabushi-kunlar…!

''Ebeeet bir pazar gecesi güncel kuşağıyla yine ve yeniden karşınızdayız efem'' demeyi ne çok isterdim, lakin geliniz görünüz ki öyle bir şey söylemeyeceğim. Bu gecelik sözü devralma sebeb-i ziyaretime gelecek olursak, Neobik şuan çok acılar çekmekte çooook minnaa! Neden mi?

Kısadan özetle hikamiz şöyle; Gargamel denen hergele (nam-ı diger Ttnet) bu ay hikayenin baş kahramanı şirine Neobikimizin kendisine şööle dudak ucuklatan bir faturayı çastatanak göndermiş. Eh bittabi esas kızımızında gözleri pörtüm pörtüm pörtlemiş ve bir hışımla telefona sarıldığı gibi o müşteri hizmetleri görevlisi senin, bu müşteri hizmetleri görevlisi benim her birine ayrı ayrı basmıs kalayı en incesinden... Malumunuz sınırsız internetin hepimizce bilinen sabit bir tutarı olmasına rağmen, o bre destursuz rakamın ne akla hizmet kendisine fatura edildiğini anlayamamış esas kızımız ve konuyu tüketici haklarına kadar götürmüş. Eee şimdi pow sadede bir zahmet geliver artık diyenlerimiz olacak… yok kardişim  bu mevzunun sadedi saadeti yok…( yani şimdilik) lanet gitsin bürokrasi demektende baska sözümüz yok anlayacağınız.
Neobikomuzun TTNET'in bu sacma işgüzarlıktan ötürü netine girememesi dolayısıyla bölümlerimiz yayınlanamayacağını, merakla ve hevesle bugünü bekleyen takipçilerimizden motto motto gomenlerimiz eşliğinde bilgisini geçmekte bana düştü böylece sefgili chanlar.

Üzülmece, kırılmaca yok pls! aksilik olmazsa bir sonraki güncel zamanına bir guzellik yapmaya calısacagız. Umarım bu süreçte de Neo, pis gargameli nakavt etmeyi başarır ve  aramıza ışık hızıyla döner temennisiyle bu gecelik bana düşeni yapmış olmanın iç huzuruyla hayalet moduna geçerim artıkım…

haydin kalınız sağlıcakla kimitachi, ja matta..


{ 9 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. Diline kurban üstat :D idolümsün :D Herkesten ricam bu seferlik bizi anlayışla karşılayın emi. Neobi nin neler çektiğine kendim şahidim sdfgsdf

    YanıtlaSil
  2. hık hık! anam, nasıl tepki vereceğimi şaşırdım.
    neobi umarım bu saçma durumdan kolayca kurtulur. gerçi o böyle durumlara kolay pabuç bırakacak hatun değil yani.
    neyse iki hafta daha beklemedeyiz anacım. janee
    bildiri için teşekkürler pow, yalnız bacım birazz daha erken söylesene şunu :P:P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nolmas Safiraa, erkenden vermiş olsaydım ''son dakika bildirisi'' olmazdı(nihohoho) açıkcası, bu tarz durumlar bütünüyle bürokrasi denilen tepegöz ucubenin elinde olduğundan pabuç mapuç pek işe yaramıyor. Umarım dediğin gibi olur ama.. :)

      Sil
  3. Geç geç geç geçmişş olsun Neobi :(
    üzüldüm üzüldüm çoohhh üzüldüm *-* umarım yeni bölümleri kendinizi zorlamadan kolayca hazırlarsınız >_< Minnaaa gambatteee onegai :3

    YanıtlaSil
  4. Bu benim de başıma gelmişti T.T . Ne kadar sinir bir durum olduğunu çok iyi anlıyorum. Umarım kısa bir sürede hallolur :( .

    YanıtlaSil
  5. aynen benim de başıma bir işgüzarlık yapmışlardı ama ben bizzat ttnetin merkezine gidip dilekçe vermiştim ve sorunumu çözmüştüm.ben de sınırsız kullanıyorum beni kazıklamaya kalktı bu hırsızlar ama ben olaya müdahale edince ve haklı olunca durumu düzeltmek durumunda kaldılar.

    YanıtlaSil
  6. geçmiş olsun Neobi umarım biran önce aramıza geri dönebilirsin.ben de sınırsız kullanıyorum korktum sıradan herkesi bi yokluyorlar mı ne :/

    YanıtlaSil
  7. hayırlısı teşekkürler yinede haber verdiğiniz için

    YanıtlaSil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -