Gönderen : Nurdish 12 Haziran 2014 Perşembe

Hayırlı Kandiller Sevgili Arkadaşlar!

Yarınki güncelimi bir gün öncesine alarak, bir vesileyle kandilinizi kutlamak istedim.    (Tabii bir de yarın internete giremeyecek olmam da buna sebep olmuş olabilir.)  :) 



Bu şaşalı kandil mesajını sizinle paylaştıktan sonra gel gelelim güncelimize...

Bu haftaki güncelimizde rutinin dışına çıkıyoruz ve 16 Life'den bir bölüm yayınlıyoruz! Şimdi durum şöyle: kara listeme aldığım Teame98 arkadaşımız, bana bu mangayı komple kendisinin yapacağını söyledi ve güzel başladı. 3 bölümün ardından *PUF* ortadan kayboldu. Kendisi bir çok ama çok geçerli bir mazereti olmadığı müddetçe Mabushi Majo'ya uğramamalı.... Sevgilerimi sunuyorum... :P Ortadan kaybolan editör/çevirmenin ardından bu manga sahipsiz kaldı. Çevirmeni bulduk, Spring. Ama editörde sıkıntı yaşadım. Bu bölümün kredi sayfasını açarsanız göreceksiniz ki 4 cadımızın resmi var orada ve de onlar arasında ben yokum. Temizleme: Eva; Çeviri: Spring; Düzen: Kuptrik (hani şu uğruna Sunako'yu yapmaya başladığım kuzenim var ya, işte o. :P); Kontrolde biraz ben, biraz Arumdabda. Ellerinize, emeklerinize sağlık tatlı cadılarım. Bundan sonraki bölümlerde de Çeviri:Spring; Edit: Arumdabda olacak. Ben hazır aldığım bölümleri ekleyeceğim. Yani son kontrolü yapmama gerek olmadığını düşünüyorum. (Çünkü çevirmem ve kontrol etmem gereken yeterince manga var elimde.) Bu konuda cadılarıma güveniyorum. :) 

Diğer rutinlerimiz de tüm hızıylda devam ediyor. 2 Yamada: Eva, 2 Sunako: Saparrow ve Arumdabda.  Ellere, kollara sağlık canlar!  Sunako'da çok merak içerisinde kalacaksınız. Çünkü 2 kısımlık bölümün birinci kısmını bugün, ikincisini de taaaaa önümüzdeki güncel günümde vereceğim! Muahahahah! Bundan keyif almış olabilirim! xD 

Bugünlük benden bu kadar! Afiyetler olsun şekerler!!! Dualarınızda biz, nacizane cadılarınızı da unutmayıveriniz. :) (Bu "Muahahahah!"nın üzerine pek dua alabileceğimi sanmıyorum ama, neyse...) :P :D


Yamato Nadeshiko Shichi Henge- 113-114.Bölüm



Yamada-kun to 7-nin no Majo - 96-97.Bölüm




16 Life- 4.Bölüm


{ 10 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. Eline sağlık Nurdish :) Özellikle 16 Life beni çok sevindirdi ^^
    Herkese Hayırlı Kandiller ^^

    YanıtlaSil
  2. Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim hepinize sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah.
    Güncel için teşekkürler. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin, Allah razı olsun kuzum :)
      Afiyetler olsun ;)

      Sil
  3. Kandiliniz Mübarek Dualarnız Kabul Olsun arkadaşlar.Güncel için Nurdish'ime bölümler için de cadılarımıza teşekkürler ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun Sapa'm! Hepimizin ellerşbe sağlık ;)

      Sil
  4. Mobil olduğum için hep chatango ya bakıyorum. Günceli görmemişim facebook tan gördüm şimdi. Güncel için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Öncelikle herkes sin geçmiş Kandili kutlu olsun


    Güncel için çok teşekkürler emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

    YanıtlaSil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -