Gönderen : Unknown 23 Nisan 2015 Perşembe

Merhaba mabushi-chan ve mabushi-kunlar
Keyifler nasıl?
Ben de bir bahar yorgunluğu var ki sormayın. Normalde 6-7 saat uyurken son günlerde 8 saat uyumak bile yetmiyor, yetmiyor,yetmiyor...
Bir gözüm kapalı bir gözüm açık manga yapmaya çalıştım sizin için.



Hatta Game of thronesu bile izlemedim. Hem de 4 bölüm birden sızmışken...
Bunu neden yaptım ki sahi :D :D

Bu yorgunluğa ve game of thronesa rağmen bohçamda size ne kadar güzel ne kadar cici mangalar getirdim bir bilseniz...
Neler mi var?

1 bölüm Hadashi De Bara Wa Fume 38
2 bölüm Hero Waltz 4-5
Büyük sürpriz 2 bölüm Orange Marmalade 73-74 (şak şak şak)
1 bölüm Yankee-kun to Megame-chan 117 var.

ve neler mi yok olması gerekirken....
2 bölüm Heroine Shikkaku...büyük bir aksilik oldu bu güncele veremedim inşallah diğerine
1 bölüm de Kamisama Hajimemashita olacaktı lakin yetiştiremedim. Çünkü annem geldi (yayyyy) Yine bir şehir değişikliği durumu söz konusu. Evimi taşımama yardım edecek sağolsun hatta nerdeyse direk o taşıyacak.
Ev taşıma meseleleri biraz beni meşgul edebilir ama dert değil bir sonraki güncelde muhakkak olacaklar.
Kamisama ile ilgili açıklama daha önce olmuştu yine de hatırlatma da fayda var.
Bundan sonra kamisama benim kontrolümde olacak.
Manga evet çok şirin ay tomoe falan vs vs ama editi tam bir illetyus
Temiz balon nerdeyse yok hepsi klon yapmayı gerektiriyor ve inanılmaz zaman alıyor. Önceliğim ilk etapta hadashi biliyorsunuz.
Çabuk verilmesini isteyen, edit yapmayı bilen cengaverler varsa bana ulaşabilir. Hatta lütfen çıksın aranızdan öyle cengaverler :D :D


Bir süre joker editör gibi takılacağım.
Ne demek bu?
Yani bir bakmışsınız neobinin güncelinden göz kırpmışım koizora ya da ne bileyim l-dk gibi.... yada bugünkü gibi orange marmalade ile... bir bakmışsınız nurdish güncelinden....


Son olarak emeği geçen bütüüüün cadılara teşekkür ediyorum. Herkes adına afiyetler olsun diyorum

{ 13 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. ilk yorum galiba yuppi D:
    elinize sağlık hepsi için :D afiyetle okunacak :3

    YanıtlaSil
  2. Güncel için teşekkürler ^^ . Game of Thrones tam 5. sezona başlayacakken kitabına başlamam çok kötü oldu QwQ . 1. sezondaki Magenta için al sana 4. sezon spoileri ;-; . Neyse ellerinize sağlık :3 .

    YanıtlaSil
  3. Bayıldım bayıldım günceline :) aslında biliyordum günceli ne zaman vereceğini ama sabah okumak ve güne güzel başlamak istedim ve iyiki de öyle yapmışım :) ellerine sağlık Nevale. Yalnız bu bahar rehaveti midir nedir o yorgunluk bende de var. akşam eve geldiğimde direk uyuma isteğiyle dolanıyorum :) ama benim hızlı gonzales süper çevirmenim motivasyonda 1 numara :D bakalım atlatacağız herhalde :)
    Günceldeki bölümler için de çok teşekkürler özellikle hadashi için :) o yeri ayrı bende :D hadashi ve diğer seriler için emeği geçen tüm cadılarımızın ellerine sağlık. herkese keyifli okumalar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heheee mecburiyetten o dönemi atlatmak zorunda kalacaksın zira elinde yetistirmen gereken biiir dünya yamada var. Muhahaha! xD. Hadi itiraf et bakalım o rehavet kalkmismi üzerinden :-D

      Sil
  4. Bu güncel o zor bilgisayarlı muhasebe sınavdan ve dün akşamın yoruculuğundan sonra çok mutlu etti beni..:D Çok teşekkürler, ellerinize sağlık Mabushi cadıları..:)
    Ben şimdi önce Orange Marmalade ve Hadeshiyi okuyayım sonra da aldığım enerjiyle biraz edit yapıp ders çalışayım..:)

    -Ancaks

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet bu gazla sen çok edit yap hayatım. :-D

      Sil
  5. oo mis gibi güncel, teşekkürler, ellerineze sağlık :) kamisama da burda en çok beklediğim 3 mangadan biri, keşke anlasam da o tarz şeylerden, yardım etmek çok isterdim :/ inşallah çıkar cengaverler, bekliyorum merakla :D bilgilendirmesi için gerçekten çok teşekkürler :) ya aklıma gelmişken qq sweeper ı da sorsam ne zaman başlar, çatlıycam meraktan :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam o zaman beklemedeyiz haberiniz ola :D kolay gelsin :)

      Sil
  6. Güncel gelmiş teşekkürler ve ayrıca söylemezsem asla olmaz bu güzel günü kutlamamak olmaz.Atamızın hediye ettiği bu güzel gün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm halkımıza kutlu ve mutlu olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay evet, dogru soyluyorsun. Tüm çocuklarımızın ve cocuk hissedenlerimizin 23 Nisani kutlu olsun veee hepimizin kandili mübarek olsun! :-)

      Sil
  7. Yaklaşan sınavımın sayesindedir haftadır eve takılmış ders çalışıyordum. Her akşam yaptığım gibi yatmadan önce güncel varmı diye geldim veeeeeeeeeee Bingo! Hadashi, Orange Marmalde ve Yankee-kun birarada!!
    Bu arda bu gün 23 Nisanmış üstteki yorumdan öğrendim. Kaç gündür dışarı bilem çıkmadım. Ah şu teog çocukluğumu elimden alıyor. Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutlarım.
    Bu güncelle beni ne kadar sevindirdiniz anlatamam. Çok teşekkürler ;-)

    YanıtlaSil
  8. emeğinize sağlık ^_^

    YanıtlaSil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -