Gönderen : powaQa 17 Şubat 2013 Pazar




Hay bin mangalar aşkına!  bir güncelide bana düştü sevgili shoujo-chanlar ...
 

Neo-chana dedim ben ne anlarım kuzum güncel yazısı felan feşmekan, ama sesim kısık çıkmış olacak ki, ık bık dememe fırsat kalmadan gözden kaybolmuştu zaten hain eflat ökkeş...  

oyh! neyse , neler oldu bu iki hafta icerisinde çokta hatırlayabildiğimi söyleyemem.. tek hatırladığım durmaksızın sabahlı akşamlı çevirilerden başımı kaldıramadığım, Neobikin başının etini yediğim, Tuonelacığımı sıkıştırdığım, Shea-chanıma bişi yapmadım sınavlarının bitmesini bekledim. fufu... sonra birde sağda solda bizim için mabushi majo ööledir bööledir demişler cıks cıks cıks  ne ayıp aaaa...! güldük ama iyi oldu sağolsunlar :) sohbet sınırlarımızı arttırdık, daha çok mangaca pratik yaptık, yeni takipçilerimiz geldi yuvamıza (hoşgelmişler bu arada ) fazlaca bir şey değil işte.. :))))

ve... bağıra çağıra - paldır küldür  , güle oynaya mabushi editing department haftalık döngüsünüde tamamlamış oldu  alnının akıyla ..şimdiden tüm nakama'larıma ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum, ellerine gani gani sağlık, bilgisayarlarına , photoshoplarına zeval gelmesin billa.. ne sayfaları evirdiler çevirdiler şööle gözümüzü doyuracak şahane kalitelere çıkardılar .. buram buram emek kokuyor her bir sayfa !

hep diyoruz ya zaten " işimizi iyi yaparız" diye... onca uğraş ve sırt ağrılarına , uykusuzluğa ,araştırmalarımıza değdi billa...  siz sevgili takipçilerimiz yeni projelerimizin ilk bölümlerinin tadını çıkarırken  , benide takanocuğum çağırıyor bi cigara tüttirim onunla artıkım.. sefgiler bizden, keyfini çıkarması sizden..

sekaiichi hatsukoi animeden kaldığı yerden devam ediyor mabushi-chanlar ,ayrıca belirtmeme gerek var mı bilmem ama " . "  içerir, sonra demedi demeyin  fufufu




Sekaiichi Hatsukoi Cilt 6 Bölüm 11 
Black Bird Cilt 1  Bölüm 1
Kyou,Koi wo Hajimemasu Cilt 1  Bölüm 1

 

{ 17 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. Şu yumurta kapıda işin i bitirmemiz lazım yeminle :D Kendimize ediyoruz valla XD Sekainin animesinden, ordaki işleyişden bu kadar çok etkilenmeseydik keşkem hehe XD Şaka bir yana şu 3 manganın hazırlık aşaması hem zevkli, hemde çok yorucuydu. Çok fazla şey ekledik kendimizden. Ama değdi be =) Hepimizin ellerine sağlık ^^

    YanıtlaSil
  2. Elleriniz ,kollarınız ve hatta bütün azalarınız dert görmesin inşallah.Bütün çeviri ve editlerinizi böyle zevkle yaparsınız umarım.başarılarınızın devamını dilerim çok çok teşekkür ederim kolay gelsin çevirmenim,editörüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gelsin falla ihtiyacımız oluyor arada :)

      Sil
  3. Bu ne hoş ne yahşi bir günceldir ağlamak istiyorum sayın seyirciler ToT elcağızlarınıza sağlık..

    YanıtlaSil
  4. "Yaptık oldu" sloganını size adıyorum, bu üçlü karşısında dilim tutuldu, emeğinize sağlık diyor mutlu köşeme çekiliyorum.

    YanıtlaSil
  5. ellerinize sağlık yeni mangalar gelmiş çok mutlu oldum hemen indirip okuyacağım teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  6. Kyaaaa! Black Bird'ü çok sevdim. Daha ilk bölümden favorilerimden oldu. Ne iyi ettiniz çevirmekle. Bu arada lütfen Kyou Fan Club'a adımı yazın :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha usui çok iyidir yaa. Kan çıkacak belli bu konuda :P kkkkk

      Sil
    2. Çıkar falla zira Kyou için çıkarmaya razıyım eheuehu :D
      Manganın altına dikkat bağımlılık ve kan çıkarabilir yazılmasını öneriyorum..

      Sil
  7. hehe şüpriz yapmasını sefiyoruz napalm :))))

    YanıtlaSil
  8. Hayırlı olsun gençler :D Ellerinize kollarınıza sağlık!

    YanıtlaSil
  9. Bir kaç şey sormak istiyorum da.
    Acaba neden dosyaları şifreleme gereği duyuyorsunuz. Şifreleyerek yayınlamanızın ne gibi bir nedeni var.

    Sekaiichi hatsukoi serisinde normal balonlar için seçilen font güzel hoş duruyor ama harfler birbirine çok yakın okunmasını zorlaştırıyor.

    Ekipten bir arkadaş serilerde kanjileri bile düzeltiyoruz demişti bu çok güzel ama serilerde İngilizce olan tabirlerin de kullanmansanız daha da güzel olur. sekaiichi de birkaç sayfada (WOW) yazan yerler var kanjilere verdiğiniz önemi bu tür İngilizce kelimelere de uygulayın.

    Verilen bölümlerin isimlerini tam yaparsanız o da daha hoş olur kanısındayım misal (Mabushimajo) Sekai ichi Hatsukoi cilt 6 bölüm 1.rar şeklinde bir düzenleme getirilebilir ve bazı serilerinizde serinin adı bile yazmıyor sadece bölüm numarası oluyor. Bir yerden sonra indirdiğim dosyalar birbirine karışmaya başlıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ceviri kısmına diyebilirim ki bizde de "wow" oldukca sık kullanılan bir ünlem. o bahsettiğiniz bolume anlam karsılıgı olan "vay" diye yazmak ne kadar kulaga ve o anki duruma uygun geliyor bilemedim o esnada,ancak yinede elestiriniz icin teşekkürler dikkate alınmıstır, :)

      edit kısmı için ben konuya vakıf biri değilim , ancak Neobi ile bu konuda yaptığım konuşma sonrası,yazı karakterinin kendisi dolayısıyla bu şekilde görünmekteymiş.. eğer bu göze rahatsız geliyorsa diğer bölümde font degişikliğine rahatlıkla gidilebilir elbette.

      cilt ve bölüm adları için ("sekai" için söylüyorum)o ciltin 11. bolumu oldugundan bu sekilde belirtmemiz en uygunuydu, netice itibariyle o ciltteki son bolumdu.

      son olarakta, şifreleme için buda grubumuzun bir kuralı olarak görün lütfen. Şimdilik bu düzeni değiştirmeyi düşünmüyoruz.İlerleyen zamanlar ne gösterir bilemeyiz tabii :)

      başka rahatsız olduğunuz konu olursa,özel olarakta doğrudan bağlantıya geçebilirsiniz.Teşekkürler

      Sil
    2. (wow) oldukça yaygın olsa da (vay) kullanılması benim açımdan okuduğum serinin Türkçeye çevrilmesi konusunda daha uygun bir tabirdir.

      cilt isimdeki konuyu düzgün dile getirememişim. demek istediğim yüklediğiniz dosyalarda o kısım belirtilmemişti indirdiğim dosyalarda sadece seri isimleri oluyor yada 23-neobi yazıyor. Değinmek istediğim konu oydu. ilginiz için teşekkürler.

      Sil
    3. ah tamam simdi netlik sağlandı:) dosyalarda bunu da notlarımıza alıyoruz , teşekkürler

      Sil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -