Gönderen : Nurdish 14 Haziran 2013 Cuma

Hayırlı Cuma'lar kuzucuklarım. Bugün sizlere yeni çevirmen/editörümden ve yepyeni mangamızdan bahsedeceğim. Çekirgemizin adı Ficchan. Çok hızlı ve iyi bir çevirmen. Edit konusunda öğreneceği şeyler var ama potansiyel büyük. Bu bir hafta içerisinde bana ilk bölümü çevirip düzenleyip verdi. Ben şahsen çok beğendim çevirisini. Tabi bazı noktalara el attım, o ayrı. Mesela -san, -chan gibi ekleri kaldırttım, içerisinde "sh" geçen isimleri "ş"leştirdim. Rutin her zaman yaptığım gibi yani :D Muhtemelen bir kısmınız bundan hoşlanmıyordur. " sh öyle kalsa n'olur, -chan'ın nesi var, iyiydi öyle..." gibisinden düşüneniniz vardır. Ben çeviri yaparken sadece Türkçe'ye çevirmeyi değil de aynı zamanda elimden geldiği kadar Türkçe'leştirmeye çalışıyorum. Hatta bana kalsa isimleri bile Türkçe'te uyarlayacağım ama onu yapamadım işte haha :D Bakarsınız çerezlik bir manga olur, onda Türkçe isimlerde kullanabilirim, hehehe. :D İşte bu Türkçe'leştirme sevdamdan ötürü Ficchan'ı da kendime benzetme çabaları içerisindeyim. Başardığımı düşünüyorum. Kendisi benden ne kadar memnundur bilmem ama bayağı bir terör estirdim ona hehe. Ama sebebimi de açıkladım, ben bu kızı süper yapacağım! Sağolsun katlandı bana. Birlikte çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. ;) Aaaaa! Ben cici mangamızın adını yazmadım!!! Mangamızın adı Soushokuke Ism. Hoş bir manga. Seveceğinize inanıyorum ;) Hadi bakalım hoplayın ilk bölümümüze.

Bu arada harcamayalım yeni manga geldi diye klasiklerimizi... Sunako ve Yamada da burada. Buyrunuz güncellerimiz:

Yamato Nadeshiko Shichi Henge - 75.Bölüm

Yamada-kun to 7-nin no Majo - 46.Bölüm

Soushokukei Ism - 1.Bölüm

Hayırlı olsun gençler! Hadi afiyetler, bal şekerler...

{ 6 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. Alternatif linkler eklenmiştir :D Güzel geçen bir sınavın üstüne yamada ve yeni manga çok güzel gidicek valla ellerinize sağlık :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ellerine sağlık kuzum :) Oh maşallah iyi geçen sınav güzel haber :D

      Sil
  2. Elinize, elimize ve bilimum yerlerimize sağlık :P
    Dip Not: Zavallı ficchan, allah taksiratını affetsin ne diim :P hehe

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehehe... Benimle yetişen eleman bir daha asla yıkılmaz Neo'm! O ne tuzaklı yollardan geçti, ne sopalar yedi ellerimden, onu artık hiç bir sıkıntı yıldıramaz...... (görende ne işkenceler çekti sanar :D)

      Afiyet olsun kuzum sende hemen hüplet cici mangacanı ;)

      Sil
    2. Çok gördük hohohoh :P Okudum çoktan XD

      Sil
    3. Haha talihsiz seruvenler dizisi. :-D

      Sil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -