Gönderen : Neobi 18 Ağustos 2013 Pazar

Resim ve başlığa bakarak verdiğim ip uçlarını birleştirip neden bugün GÜNCEL VERMEDİĞİMİ bulmak size kalmış. Zira aynı şeyleri binlerce defa anlatmaktan acaip SIKILDIM. Hadi size kolay gelsin....

{ 10 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. Neobiciğim kendini bilmez,düşüncesiz insanlara canınız hiç sıkılmasın.
    Güncel hiç önemli değil kalpler kırılmasın yeter ki. Ellerinize,yüreğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. canın sağolsun NEOBIm güncel vermen bile yeter :) zaten telefondan okuyamayacagim için bana göre güzel haberdi Üzgünüm minna kendine müslüman olduğum için : P bu arada birileri sizi üzmüş sanırım yaa bu tarz insanlar için engelleme sistemi olsa ne güzel olurdu beğenmiyorsan beklemeyi sevmiyorsan gelme kardeşim milleti ne demoralize ediyorsun ki ( EN BAŞTA BENI ) yani sizin yazılarınızı görünce üzülüyorum ınan ki sanki milletin özel manga edit ve çevirmenleri gibi ' ne zaman geliyor, niye çevirmiyorsunuz' sormaktan sormaya fark var. Bilgi edinmek için sormak ayrı hesap sormak ayrı! El insaf cidden bazen sınırı aşan arkadaşlar oluyor önce sitede ki yazıları yorumları bir okuyun inanın birşey kaybetmezsiniz ve cevapları bulursunuz. Diyorum ve size karadenizden slm gönderiyorum <3 günde 3 şehir hızıma yetişen bir thy : )> sizi seviyoruz cadılar en azından sıkı takipçilerin samimiyetine inanın ellerinize sağlık herşey için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruhsuzum ben galiba, pek etkilenmiyorum söylenenlerden yani birazcık sadece :P Şöyle ki kimse babasının hayrına yapmadığından malum kimin ne dediği çok da önemli değil. Yani herkesin her söylediğini ciddiye alsaydık ohoooo asdfghjklş Vallahi sevdiğim bir şeyi millet ne diyor diye düşünerek mundar edemeyeceğim. Muhatap değilim belki ama sevgili parazitler söz gümüşse sükut altındır atasözünü felsefe edinmenizin vakti gelmiştir kanımca.

      Neyse siz yine de çok fazla sabır zorlamayın, kendi adıma manga çevirmekten vazgeçebilirim. Düşünmedim de değil hani. Hadi bakayım ağızlarınıza mukayet olun. Öptüm.

      Sil
  3. Son bir aydır fındık + vizeler ve simdi finallerle bogusurken cok sey kaçırmışımdır diye düşünmüştüm. Ama bakiyorumda kaçırdığım tek sey bizim cadilarin tatli sohbeti. Onceden de bu muhabbet dönüyordu şimdi de aynisi. Bir teşekkür yerine bize isyanlari ile gelen saygi* deger okurlarımız iyiki varsınız.Homos manga elf diyarını terk edip animelerde zekolasını bulamazsın kuzum :):) sana en gozde Beşi bir yerde SHINee dan Hello diyerekten selamımı yolluyorum luciferloş.

    YanıtlaSil
  4. sinek küçüktür ama mide bulandırır evet ama siz bakmayın onlara keyfinizi kaçırmayın arkadaşlar.neobim yeni bölüm senin muhabbetinden önemli değildi güncellerini uzun uzun okumaya alıştık (yani ben) kısa kesme bu kadar :)

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşlar, hepinizden rica ediyorum. Lütfen "Bölümlerim açamıyorum, şifre nedir?" gibi sorulara ve Saygısız yazılar gördüğünüzde kaale alıp cevap yazmayınız. Bizim gözümüzden kaçan durumlar olabilir, siz bize yine de haber verin, biz buradan gerekli yorumları sileceğiz. Eleştirinin adabına uymayan, saygısız insanlarla kesinlikle muhattap olmayacağız.

    YanıtlaSil
  6. sizin gibi çevirmenlerin olması çok güzel keşke benim de İngilizcem iyi olsaydı diyorum neyse henüz daha ing. okuyorum neyse güncel olmasına gerek yok zira çevirdiğiniz mangalar çok güzel sadece hana to akuma yı da çevirseniz?çeviren çıkmadı da 6.bölümden sonrası yok çevirili :( neyse yine de her şey için teşekkürler!

    YanıtlaSil
  7. dogrusu son gunler bloga girib, mangasiz gormek uzucu. amma ben bu bloga her gun giriyorum, cunki cok guzel muzik playeri var. bu playeri kendi bloguma da eklemek icin kac saat ugrasdim bilemezsiniz :/ amma sonunda basardim ^_^ kendim amator hikaye yaziyorum ve her bolumu mutlaka bu blogdaki sarkilari dinleyerek yaziyorum. bu sebebden siz sirf hobi, sevdiginiz icin, ya da baskalarina iyilik olsun diye yapdiginiz bi seyin yargilanmasinin hos olmadigini biliyorum. ama buna sabir etmek lazim, cunki yaptiginiz icin size minnetdar olan cok kisi var :) tesekkurler

    YanıtlaSil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -