Gönderen : Nurdish 10 Mayıs 2013 Cuma


Selalunaleyküm ey ahali! Ben geldim! Yeni bir Cuma günü sizlere hayırlı Cuma'lar diliyorum!

Nasılsınız? Ben iyiyim çok şükür, uğraşıp gidiyoruz işte... (mektup moduna bağladım sanırsam :D)

Evet neşeliyim, doğru anladınız. Sebebi ise derslerim resmen bitti! Geriye sadece ödevlerim kaldı! :) (Diyeceksiniz ki "esas ödev değil miydi senin derdin?!" öyleydi ama akşamın 7'sinde de ders hiç çekilmiyor hani :P) Mayıs 20'de 2 ödev teslimim var. Eteklerim tutuşuk. Varsa aranızda "Çağdaş Yönetim Teknikleri" dersini alan bir yardım sever, nolur bana gelin bir kaç sorum var benim için sevabına çözün! :P  (mümkünse yardım edecek arkadaş resimdeki gibi bir şey olsun hehehe :D)


Dün sabah işe gitmek için asansörü açtığımda karşımda bir ayaklanmış çüçük kız, anne ve babası vardı. Kapıyı açtığım anda minik bir ses, "CE'E!" :D evet, o bastı bacak, minik, kokoş, tatlı mı tatlı kız bana resmen cee yaptı! Allah'ım, nasıl mutlu oldum, nasıl güzel başladım günüme anlatamam. :) Allah ona da onu yetiştiren anne babaya da hayırlı güzel ömürler nasip etsin inşallah. :)
Ya bu sıralar yine bebeksedim, ailede (hem anne hem de baba tarafımda) bebek kalmadı resmen. çocuk moduna girdi hepsi. Bizim aileye yeni bebekler lazım. baskı yapacağım da hiç birinde o potansiyeli görmüyorum valla :D Hepsi bir kaç tane doğurmuş büyütmüş, o rahatlığı bırakırlar mı?! :P Haklılar da valla! :D Ama olsun bir umut birilerinden güzel haber bekleyeceğiz. Ne bileyim, bu Neobi de olur, Nevale de olur, farketmez benim için yani. Birileri evlenip junior'lar getirsin de hangisi olduğu farketmez... hehehe :D

Neyse Gençlik, biraz düştü çenem, ya da parmaklarım. Bu kadar yazmak yeter. Sıra geldi güncüklerimize.... Yalnız Sunako'da şaka maka 70'i bulduk! Geriye kaldı 56 bölüm! Bravo bize partnerlerim ve emeği geçen arkadaşlarım. Valla bende bu editörler olduktan sonra ben çok çabuk güncele getiririm Sunako'yu :D  Hadi bakalım afiyetler olsun canlar.

Yamato Nadeshiko Shichi Henge - 70.Bölüm

Yamada-kun to 7-nin no Majo - 41.Bölüm

{ 22 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. eh ilk yorum benden gelsin ellerine sağlık nurdish öğrenci olsam yardım ederdim tabi istediğin kriterlere uymasak da :) allah gönlüne göre yardımcı versin :P
    Yamato Nadeshiko Shichi Henge yeni bölüm için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol şekerim, afiyetle hüplet :)
      aslında editörlerimden çok memnunum onlarla baya ilerleriz biz :) istediğim gibi birilerini buldum da gitmelerinden korkuyorum :D

      Sil
  2. Elleriniz dert görmesin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin cümlemizin elleri dert görmesin inşallah :D sağol adsızım :D

      Sil
  3. yamada için bin teşekkürler ellerinize sağlık güncel yazısı için ben güncel takipçisi oldum bu aralar manga 2. sırada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol canım :) okuyan olmasa ne ehemmiyetimiz var hehehe :D
      Afiyet olsun şekerim ;)

      Sil
    2. aşk olsun yaa güncel okuyanlar bence çok vardır çünkü oldukça eğlenceli hem bize sizlerin hakkında az çok fikir veriyor vede sizleri anlamamızı tanımamızı sağlıyor günceller iyidir iyi :)))

      Sil
    3. Valla bacım okumayan var yav, bir okusa sorusunun cevabını alacak icabında ama okumak yerine sormayı tercih ediyor bazıları :)

      Sil
  4. eline sağlık nurdishim her zamanki gibi yamadayı okucam hemen :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Afiyet olsun kuzum. Madem öyle bende hemen senin linkini ekleyeyim :D

      Sil
  5. Olum biri de bana eline sağlık desin len aşldfkdgjhşgdh O yamadaları yapana kadan neler çektim ben bilirim breh breh brehhhh :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahaha aynen la :D yok kuzu senlen ben biriz ya o yüzden tekil kukllanıyorlar :D

      Sil
    2. üye olmak istiyorum ama beceremedim yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekürler.

      Sil
    3. Efenim gmaile üye oluyorsunuz yanıtla kısmında oturumu aç var ordan gmail hesabinizla giriş yapabilirsiniz. En azından ben öyle yapıyorum :-)

      Sil
    4. Adısz arkadaşım böyle ( http://mabushimajo.blogspot.com/2013/03/neobinin-gunceli-nasl-uye-olurum.html ) alalım seni... Bağlantıya tıklarsan açık açık analttım nasıl üye olunacağını.

      Sil
    5. Neom artık küçük bir kısayol mu eklesk bloga?

      Sil
    6. Hayır bu kadar hazıra alışmasınlar. Birazda arayıp bulsunlar arkadaş yaaa XD

      Sil
    7. Haha ama sonunda yine bizim asabimiz oynayacak :-D

      Sil
  6. Yamada-kun da gelmiiş ! :D Çok teşekkürler :)) Bu arada hadashi de bara ne zaman gelir ? [o]~[o]

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah be canım ne güzel bir soru sordun! Malesef derslerim yuzunden hadasinin çevirisini yapıp nevaleme veremedim. Ama 20 sinden sonra inşallah gelecek. Cook mahcubum nevaleme :'(
      Bu arada rca ederiz şekerim :-)

      Sil
    2. Zorlamayın kendinizi :D Ben beklerim (Y):D

      Sil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -