Gönderen : Nurdish 30 Ağustos 2013 Cuma


Zafer Bayramımız Mübarek Olsun Gençler!

Ve de Hayırlı Cuma'lar! :)
2 hafta üstüne tekrar karşınızdayım. Pek dikkatinizi çekmemiştir ama geçen maalesef güncelim yoktu. Ama merak etmeyin! Dolu dolu bir güncelle geldim. Yamada ve Sunako'dan 2'şer bölümümüz var. Bunların yanında da Baş rol kahramanımızın ikinci bölümü geldi. Ama kötü bir haberim var, maalesef Heroine Shikkaku mangamızın editörü ve çevirmeni olan çekirgem Ficchan'ımın PC monitörü ölmüş. :/ Monitör alana kadar bölüm veremeyecekmiş. Biraz idare etmemi istedi. Geçmişler olsun Ficchan'ım, bir an önce monitörüne kavuşmak suretiyle yeni bölümlerimizi hızlı bir şekilde verebilmeni diliyoruz. 16 Life bölümü malesef bu hafta yok. Bir de Sunako'mun editörlerinden birinden tekrar bir kazık yediğimi belirtmek isterim. İkinci şansını da kaybettin Mira, artık seninle çalışamayacağız. Yine de sana hayatta başarılar diliyorum. Kendisinin bana veremediği bölümü canım ciğerim Eva'm şıp diye 2 güne verdi resmen! Helal olsun be gülüm! Süpersin! :D Bu sıralar Sunako'nun sponsoru kendisi oldu. Yamada-canlara gelince... Neobi-can ve Nevale-can birer bölümle bize eşlik ediyorlar. Her birinizin ellerine kollarına sağlık şekerler!

Bu arada nereden mi yazıyorum? Tahmin edin... İş yerinden... Evet yine resmi bir tatil ve biz yine işe gelip çalışır gibi yapıyoruz... :/ Alıştık artık, patronlara bile sormuyoruz "30 Ağustos bize de tatil miiii?" diye... Abim dün karşıma geçip ediyor ki: "Siz de yarın tatil misiniz? ..... Ay pardon sizin iş var di'miiii? Ya üzülüyorum haline, senin yerine ben mi gitsem işe...?" :/ çak iki tane! Haketti yani. :P

Anons 1: Sevgili manga canavarı arkadaşlarımız, artık bir süreliğine 2 haftada bir yayın yapmaya karar verdim. Elimden geldiğince 2 haftada bir 2'şer bölüm yayınlamaya çalışacağım. Yani bir kaybınız olmayacak. Hatta belki de sizin için daha iyi olacak. Pat diye koskoca 2 bölümü birden okuma şansınız oluşacak! (hehehe ver coşkuyu ver coşkuyu :D)

Anons 2: Arkadaşlar Proof Reader (Kalite [son] Kontrol) ve Uploader arıyoruz! Aranızda ilgilenenler varsa lütfen bizimle irtibata geçsin!

Şimdilik bu kadar! 2 hafta sonra görüşmek üzere...


Afiyetler Olsun!

{ 24 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. bu hafta da güncel olmayacak diye kokuyla girdim buraya :D ya ben itiaz ediyorum bölümde değilim 2 çift kelam ediyoruz şurda özletme kendini bu kadar :)
    bu arada uploader dediğinden bölümler için link almayı anlıyorum ben yapabilirim isterseniz
    tabi sunakom için teşekkürlerimi sunarım arkadaşlarımızın ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geldi taze taze bölümlerimiz, korkmaya gerek yok :D
      Özet iyidir, biz yine sohbetimizi edelim yani :)

      Evet canım, bölümleri media fire ya da hotfile'ye birinin yüklemesi, ve yüklenen linkleri bize vermesi gerekiyor. bir de mangatürk için belli zamanlarda her mangadan yeni bölümü indirip tek bir dosyada upload etmesi lazım. eğer kota sıkıntın yok ve zamanın bol ise çok memnun oluruz :)

      Sil
    2. internet sınırsız bi sorun yok tüm gün de evdeyim can sıkıntısından kendime iş yaratıyom sizlere yardımcı olmuş olurum en azından

      Sil
    3. Pekala şekerim, o zaman maillen bana ulaş ;)

      Sil
  3. Nurdish vallahi bu sene lisede son senem olmasa ben yardımcı olayım diyeceğim.. Zaten biliyorsun benden her iş gelir :P Upload yapar kontrol eder hatta edit bile yaparım (çeviri hariç :D).. :) Bu arada Yamada için teşekkürler.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzum lisede son senen olmasa, sınav derdin olmasa ben seni upload dan önce mangaya alırdım hehehe :D ama çok cazip geldi kulağa bak, 3'ü bir arada, hadi çevirilerinde benden olsun derim :D sen boşta da kalmıyorsun ki ders dışında... canın mangayla boğuşmak istediği zaman gel beni bul şekerim ;)

      Sil
    2. Tamamdır ablacım.. Zaten artık çoğu şeylerden elimi eteğimi çektim.. :) Artık mangalarla uğraşırım gibi hissediyorum bir de tayvan dizilerim :D Eee yani 3'ü bir ara hesabı :P Benden iyisini mi bulacaksın :D

      Sil
    3. Ah ah, bu okul insanın sosyal hayatını öldürür... (hehehe :D)
      hem manga hem tayvan dizin...Kuzum sen akıllanmazsın diyeyim sana :D

      Sil
  4. Özel sektörde çalışaların durumu aynı bende dün 30 agustosda akşam 6.30 kdr çalıştım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. :/ Denetim altında olmayan tüm özel şirketlerde bu sıkıntı var. Patronların insiyatifine kalmış. Benim kuzen de benimle aynı sektörde ama onlar denetlendiği için mecbur tatil yapmak zorunda kalıyorlar. gel de kıskanma :D (aman maşallah diyeyim gelmesin göze...) :D

      Sil
  5. Güncel için teşekkürler kızlar bende boşladım biraz epey yoğundum upload işlerine biri daha şart galiba ben yine yaparımda şu ara manga çevirisiyle uğraşıyorum pow senseimde yokmuş galiba benim kontrolleri kim yapcak bilmiyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol kuzum. dedik bu kız kaçtı gitti mi habersiz, başına bir şey mi geldi? :D bir uploader'imiz daha olsun, iş paylaşımı yaparız rahat olur senin için de :)

      Sil
    2. yok ben kaçarmıyım :D malum yaz evde yoktum döndüm ama :D başladım uploadlara evet ama birini daha alsak güzel olur paylaşırız :D zira manga çevirisine ağırlık vermek istiyorum daha çok :D baya bir manga birikti elimde :D

      Sil
    3. Sen kaçtın ben yakaladım hehehe ( gerçi gayet sen kendini ağlarıma attın tabi :D) gelecek uploadercı arkadaşımız yakında :) sen bol bol manga yap ;)

      Sil
    4. eva gaza getirdi aslında onun teşvikiyle nurdishim inş yapabilirim :D

      Sil
    5. evet şuçlu benim :)

      Sil
    6. Evacım, seni seviyorum biliyorsun değil mi? :D

      Sil
    7. Bir anlığına sadece kısa bir anlığına acaba ilanı aşk olabilirmi derken :) yaoi okumanın yan etkileri :) neyse sonra gerçek hayata geri döndüm
      bende seni seviyorum :)

      Sil
    8. Ahahaha! yok canım, ne ilanı....... Ben, seni ne sevecem ya... Dışarıda senden çok daha iyilerini bulurum ben... (ezik psikolojisi, yüz bulamadım çamur atıyorum :D:D:D)

      zorlan dedirttim ya beni sevdiğini haha çok başarılıyım :D:D:D

      Sil
    9. zorla mı öyle mi göründü :) benden iyilerini bulursun,tabi varsa :) bu kendini beğenmişlikte nerden geldi anlamadım idare ediver :)

      Sil
    10. Hehehe, bu muhabbetin sonunda olacağı buydu zaten :D beğen kendini beğen kuzum yeridir :D

      Sil
  6. keşke okuduğum kadar, sizden faydalandığım kadar benim de sizlere yararım olsaydı.. ancak şükranlarımı sunabiliyorum. çooookkk teşekkürler kolay gelsin.. Yamada için ayrıca teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -