Gönderen : powaQa 16 Nisan 2013 Salı



 Bir powaQa günceline adım atmış bulunmaktayız Mabushi- chan ve Mabushi-kunlar..!

Beklentilerin yüksek olduğu bir gün lakin.. herzaman istediklerimiz aynı meridyen üzerinde salınımına devam etmiyor  işte ne yapalım :) Editörlerimin başı kalabalık şu aralar , malum pek çoğunuz biliyorsunuz zaten (Neobi y.lisans bitirme çabalarında, Shea vize telaşesinde) bilinmeyen bir tek Tuonela kaldı, O 'da ''sakınan göze çöp batmış'' karalar bağlamalarda şuan... daha net bir ifadeyle laptopunun hidrasyon ihtiyacını, üzerine suyu dökerek gidermeye çalışmış.. nihayetinde şuan ''her nevi pc tamiri itinayla yapılır '' lardan birinde iyileştirilmeyi beklemekte...Sagoso bilinmeyen sularda network yolunu karıştırmış olabilir,bir süredir habersizim kendilerinden ancak eminim önemli bir sebebi olmalı..

Ehh .. hafiften güncelimde ki şekillenmeleri az çok anlamışsınızdır. Güncelde bugün gönül isterdi ki Black olsun, Kaichou olsun, Sekai olsun, Kimi ni Todoke olsun emme bu haftalık yeni bölümler gelmeyecek minna.. sumimasen sumimasen..

                     ☹ ☹ ☹

Ancaaak... tek bir bölüm elimde, bildiğiniz ''kıymetlimisssssssssss'' tadında el üstünde tutmaktayım. Hangisi olduğunu tahmin etmişsinizdir..
Tsubaki ♥ Tsubaki ikilisini sizlerle baş başa bırakıyorum bu haftalık...(neobikom sağolsun beni ve sizi düşünmüş, yedekleme yapmıştı gitmeden önce..)

Ps: Lisa ve Eva resimler sizler için, bir iki serpiştirmeden hallice bu seferlik ..



Sizlere Kyou koi wo Hajimemasu 6. bölümle baş başa bırakır... bende ufaktan dönerim Tipi çadırıma...


Kendinize iyi bakınız ve keyifli okumalar olsun Minna-san...şimdilik Janeee

{ 18 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. sanırım ilk yorum benden bu sefer yehuuuu kkkk. ellerinize sağlık efenim =)

    not : çok güselmiş pow resimler ellerine sağlık , çok sürreal gördüm seni =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sagol cnm.. kendi capım üzerinden bişiler karalıyordum.. sürreallikse evet o çapımdan da fazla etrafımda:D

      Sil
  2. güncelde paylaştığın resimler çok güzel :) zaten su sıralar sınavlarla boğuşma haftası güncel olasa da olur
    siz sınavlarınızı geçinde :) sınavlarınızda başarılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Yeliz, kızların ihtiyacı olacak bu başarı temennisine :)

      Sil
  3. bu seferlik diye bir yazı gördüm bu seferlik olmamalı yayınladığın diğer sanatçıların çalışmalarından eksiğin yok daha çok çalışmanı görme isteriz birde resimi yaparken duygu ve düşüncelerini :) benim gibi yavaş insanlar ne demek istediğini tam anlamaya bilirler ama resimler başarılı .
    güncel içinde teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ronin'den bir örnekleme ile başlayayım o zaman eva ; bir gün heykeltraş ronin'e o kayalardan böylesi şahaserleri nasıl yaratabildiğini sormuşlar. Ronin hafifçe gülümsemiş ve '' o bahsettiğiniz şahaserler zaten o kayaların içindeydi, ben sadece fazlalıkları aldım ''demiş.

      yaparken ki duygu ve düşüncelere gelecek olursak, resim ticari kaygı güdülmeden yapıldığında, meditasyon gibi bir hal alıyor. O'an ne geliyorsa fırçadan , O oluyor..ki o esnada düşünce olmaz, plan program olmaz, ellerinin kendine ait bir beyni vardır sadece o harekettedir. Ancak, fırcayı bıraktığında resmin bittiğinin ayrımına varırsın, ve işte o zaman ne yaptıgını görürsün..

      bilmem doğru ifade edebildim mi , ama özetle böyle bir şey.. :) ve seninde ellerine saglık :)

      Sil
  4. Ellerinize sağlık canım. Dediğin gibi her istenen olmaz. İstedikleri kadar ağlasınlar yok işte yeni bölüm falan :P (senin için üzülüyorum üzerinde fena baskı var "nerde bölümüm nerde?!!" diye) :) öğrenci olan halden anlar canım. Allah yardımcıları olsun valla... Sen tam gaz devam Powcan ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma fena durumlar :) ehh en azından editorlerimizin kıymeti daha çok anlaşılıyor :)

      Sil
  5. oooo ne güzel bu hafta güncelleme olmaz diyordum ama şansa bak powaQa çok teşekkürler ellerinize sağlık editor ve çevirmenlerimizden sınavlarında güzel haberlerle dolu güncellemeleri geldiğinde beklemeye değer diyorum :) hepsine bol şans diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım iyi geçer ve atlatırlar ..öncelikle eğitim şart tabi:D

      Sil
  6. Çok teşekkür ederim Powa ellerine sağlık bu arada bu Tsubaki ne sapık çıktı arkadaş önüne gelene sarkıyo biri dur desin şuna eheuehu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fufuf yamyam o yamyam.. cevirirken arsız küpek diyorum ona ama , ehh herşeyin bir sebebi vardır :D

      Sil
  7. projelerinizi uzun süredir takip etmeme rağmen şu ana kadar bir teşekkür mesajı atmamıştım bu gecikmiş teşekkürümü bu kadar güzel serileri çevirip bizlerle paylaşan kişilere (mabushi majo ekibine) sunuyorum sizin gibi harika bir grubun takipçisi olmaya layık olmaya çalışacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. asıl beğeniyle takip ettiğiniz için bizler pek çok sevinmiş olduk ve teşekkürlerimizle...:)

      Sil
  8. network bağımlısı oldum çıktım nasıl kurtulunur bu illetten biri söylesin yüppen :) pow canım canım güncelinde her zamanki gibi döktürmüşsün ellerine sağlık. Gönül isterdi şöyle usuiler, kazehayalar,renler, okuyalım ama kısmet değilmiş ne yapalım. Elimizdekininde kıymetini bilmek gerekir değil mi? :):)Yüreğine,klavyene sağlık pow.

    YanıtlaSil
  9. Usta powaQa ya
    Resimlerin guzel olmus. ilk bakınca cok seyler ima ediyor tabi anlayana. cizerken aklında karaladığın düşüncelerinin fırçaya yansımasıdır (dimi :) ). neyse ben sol taraftaki resmin bana düşündürdüğü hmm şey sanki bir kadının ruhu çıkıyormus gibi. buda kendisiyle barisik olmadığı, ikilemlerde kaldığını gösteriyor. herneyse cok sey anlatıyor. bende resimleri cok severim. duygu, his ve düşüncelerine sağlık benden sana on alkış! selam ve sevgilerimle... sizleri yakından takip eden zat-i hiç! (kunfu panda daki çorbanın sırrı gibi )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. est Bulueways, usta olmak için ''o corbanın sırrı'' olmak gerekiyor..hem o sırrım, hemde çorbanın kendisi. resimlerde akıldan gecenlerle fırcadan aksettirilenler hiçbir zaman zaman bir olmaz.. izleyicide ne hissettiriyorsa resim O'dur. teşekkürlerimle zat-i sır.:)

      Sil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -