Gönderen : powaQa 23 Nisan 2013 Salı



Selamlar olsun hepinize sefgili Mabushi-chanlar & Mabushi-kunlar ...

Ebeett bir Salı gününde yine ve yeniden karşınızdayım..   ''Önce eğitim, sonra eğlenim'' sloganıyla güncele yavaştan ısınma turlarıyla başlayalım. 

Sayfanın sol üst köşesinde ki sayacı gördünüz öyle değil mi? Güzeeeell!! Bizi sürekli takip edenlerimiz bilirler, ''özellikle'' Skip Beat ve Dengeki Daisy onun güncelinde verilecektir anlamına gelmektedir ve yine bizi sürekli takip edenler bilir,(grubumuzu yeni keşfetmiş olanlar ,yeni  takipçiler ve öncesinden beri takip edip de güncelleri okumayanlar için yazıyorum bunu...

O takip ettiğiniz projelerin (Kaichou, Bokura, Black ,Sekai, Kimi ni, Love in the Mask, Kyou, Dengeki,Skip) editleri ekibimizin diğer editörleri tarafından bitmiş olsa bile, sizlere sunulmadan önce NEOBİ son bir kontrol ve düzenlemeyi yapar. Ve işte Neo'nun sınavlarının bitip aramıza dönmesine kalan gün ve saat işte o sayaçta , tekrar tekrar sormayasınız diye eklendi.(ne siz yorulun , ne de biz , öyle değil mi? )

Şimdiii bu konuda aklınızda soru kalmadıysa artık şahane! :) kaldıysa yorumlara eklersiniz, cevaplarız itinayla.. Ancak, bu yazım sonrasında tekrar aynı sorular gelirse ,kimse kusura bakmasın cevaplamayı düşünmüyorum. Elimizden geldiğince empati kurup , aynı soruların cevaplarını tekrar tekrar yorumların altına yazmakta ve sizlere bilgilendirmeler yapmaktayız.. sizden de tek istenilen en azından biraz sağa sola bakınıp verdiğimiz cevapları da okumanız. x kişiye cevap verildi diye bu sadece o kişiye ait bir bilgilendirme değildir, genel bir açıklamadır.

biraz hönkürmüş gibi olduysam affola.. eh azıcık ucundan limit aşımından beraat durumlarındayım...

yeni bölümler yok ama çam sakızı çoban armağanı bir video.. sizler için... özleminizi azıcık giderin diye..

kalın sağlıcakla ,

PowaQa



{ 11 yorum yazıldı sende Yorumla! }

  1. sol taraftaki sayaç güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  2. aman beya 2 haftadır bekliyoruz bak gıkımız çıkıyormu :) mabushi takipçileri sessiz sedasız bekliyor yeni gelenlerde öğrenince bekliyor o yüzden sorun yok:) bu arada kendi iç sesimin istediği( belki neobiciğimiz bize bir sürpriizz yapıp bir iki manganın 2 bölümünü birden verir ) hayal dünyası işte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir şey diyemiyorum suan mell, hayırlısı artık diyelim:D

      Sil
  3. güzel hediye şarkı bile yeterdi bu şarkıyı çok seviyorum ben ya :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim sansa karsıma cıktı, uyguladım videoya uydu :D

      Sil
  4. Hahaha ağzından bal damlıyor kuzum :D çok merak eden etrafı da kurcalasın ;)
    Neomun evine dönmesine sayılı günler kaldı. Dayanın otakular! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. puff aksam karsılastım neo'yla gelmiyrum burda iyiyim dedi hain köfte :D

      Sil
  5. Video çok güzel. Ellerinize sağlık :) Ayrıca şarkı çok hoşuma gitti. Korece gibi geldi ama acaba Japonca mı? Bu arada Neobimetreye koptum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. afiyet olsun korece evet, arada yaparım yine buna benzer baska seyler .. :D ve neobimetre iyiymiş ya.. .bundan sonrasına güncelmetre olarak kullanabiliriz bak , hosuma gitti isim:D

      Sil
  6. video güzeldi ah ah Ren im görüntüleri kısa kısa geçti ama olsun :D teşekkürler.sınavzedelerimizden inşallah güzel haberler gelecek :)
    bu arada bu sayaç güzelmiş neobi gelse de bence diğer güncellemeler için de kullanılabilir :)

    YanıtlaSil

- Copyright © Mabushi Majo - - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -